Görüş Bildir
Haberler
Konya’da Kar Tatili Var mı? Konya’da Okullar Tatil mi?

Konya’da Kar Tatili Var mı? Konya’da Okullar Tatil mi?

Yurdun dört bir yanı soğuk havaya teslim olmuş durumda. Hava sıcaklıkları hızla düşerek mevsim normallerinin altına inerken, kar yağışı da hayatı olumsuz etkiliyor. Vatandaşlar, yağan kar sebebiyle okulların kapalı olup olmadığını araştırıyor. Konya’da olumsuz hava koşullarından etkilenen illerden biri oldu. Peki, Konya’da okullar kapalı mı? Konya kar tatili var mı? İşte Konya’da okulların son durumu…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son günlerde kara kış etkisini hissettirmeye başladı. Soğuk hava yurdun tüm bölgelerinde etkili olurken, Konya’da da yoğun kar yağışı günlük hayatı etkiliyor. Konya Valiliği, etkili olan kar yağışı sebebiyle birçok ilçede okulların tatil olduğunu duyurdu.

Konya’da Okullar Tatil mi?

Konya’da Okullar Tatil mi?

Konya'da etkili olan kar nedeniyle 6 ilçede yarın yüz yüze eğitime ara verildi.

İlçe hıfzıssıhha kurulları kararınca, Seydişehir, Taşkent, Hadim, Ahırlı, Yunak ve Derebucak ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar ile liselerde 13 Ocak Perşembe günü uzaktan eğitim gerçekleştirilecek.

Ayrıca merkez Meram ilçesindeki İnlice İlköğretim Okulu, Gökyurt İlköğretim Okulu, Hatunsaray İmam Hatip Ortaokulu, Hatunsaray İlköğretim Okulu, Karadigin Yeniaylar İlköğretim Okulu, Kızılören İlköğretim Okulu, Sefaköy İlköğretim Okulu, Sefaköy İmam Hatip Ortaokulu, Güneydere İlköğretim Okulu, Yeşiltekke İlköğretim Okulu, Karadigin Deresi İlköğretim Okulu, Kayalı İlköğretim Okulu, Evliyatekke İlköğretim Okulu, Yeşildere İlköğretim Okulu, Mustafa Bağrıaçık İlköğretim Okulu ve bu okullara öğrencisi taşınan yerleşim yerlerinde de uzaktan eğitim yapılacak.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın