Görüş Bildir
Haberler
Klişelerin harman olduğu yer: Türk futbolu

Klişelerin harman olduğu yer: Türk futbolu

Erdi Aydemir
17.03.2015 - 09:58 Son Güncelleme: 21.03.2015 - 16:47

Stoper kramponu

Türk futbolunun en uzun süreli itemidir. Abdülkerim Durmaz, Recep Çetin'den sonra bayrağı Servet Çetin ve Gökhan Zan devralmıştır. Bu kişiler, Nicolas Anelka ya da Kun Agüero gibi futbolcuların kafalarına ya da bileklerine gaddarca dalmalarıyla ünlüdür. Anadolu takımlarında parlayan bir stoper büyük takımlara transfer olmak istiyorsa bu kramponlardan giymelidir. Üstelik Anadolu takımların renkli krampon giyen yiğit stoperlere pek hoş gözle bakılmaz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Acar menajer

Acar menajer

Er kişi Anadolu takımlarından birinde gayet iyi performans göstermekte ve İstanbul büyüklerinin radarına girmektedir. Menajerin ise enteresan planları vardır. Kadıköy Başkanı'nı arar:

'Başkanım bizim bu Kuneralp için Gümüşsuyu takımı 10 milyonu gözden çıkardı. Ama biz sizinle çalışmak istiyoruz. 1 milyon daha artırabilirseniz bu işi sorunsuz çözeceğiz.'

Kadıköy Başkanı durumu kabullenmiştir. Acar menajer ardından Beyoğlu Başkanı'nı arar: 'Başkanım işler iyice karıştı. Kadıköy Başkanı bu çocuk için deliriyor. 11'i hatta 12'yi de gözden çıkardı. Şimdi kulübe de faks geçti. Biz sizinle çok çalışmak istiyoruz . Lütfen 13'ü gözden çıkarın rahat rahat bir tatil yapalım.'

Daha sonra Beyoğlu Başkanı da 13'ü gözden çıkarır. Fakat Anadolu'da parlayan bu er kişiyle aynı mevkide oynayan ve başka bir Anadolu kulübünde parlayan diğer er kişinin menajeri de diğer menajerin yaptığı acarlıkları üç kulübün başkanına anlatır. Üçüyle de konuşarak fiyatı artırdıklarını söyler.

Finalde ne mi olur? Anadolu parlayan iki er kişi de İstanbul takımlarına transfer olamaz ve üç sezon içinde PTT 1. Lig'in yolunu tutarlar.

Kulüp başkanından daha taraftar yorumcular

Kulüp başkanından daha taraftar yorumcular

Tamam taraftarlarlığını yaptığın kulübü sev ama biraz da hobi olarak sev. İkinci başkan gibi davranma.

Ronaldinho Beşiktaş yolcusu

Ronaldinho Beşiktaş yolcusu

9 sütuna manşet: Ronaldinho, 29 Şubat 2015'te İstanbul Atatürk Havalimanına iniş yapacak.

Biz hem ezeli rakip hem de ebedi dostuz

Biz hem ezeli rakip hem de ebedi dostuz

Hadi derbilerde kavga etmenizi anlıyoruz da Milli Takım kamplarında ne yapıyorsunuz? İki hafta önce annesine küfür ettiğiniz meslektaşınızla tavla oynamayı nasıl başarıyorsunuz?

Garip şampiyonluk sevinçleri

Garip şampiyonluk sevinçleri

Evindeki kediden de mi utanmadın bilader?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Garip hazırlık maçları

Garip hazırlık maçları

Organizasyon şirketlerine para kazandırmak için sahaya çıkan Türk takımları: Pembe-Kırmızılı temsilcimiz Hollanda 8. Ligi'nde mücadele eden Rotterdamgücü'nü 12-0 mağlup ederken maç sonunda taraftarlar sahaya girdi.

Kolej havası

Kolej havası

Amerika Üniversiteler Arası Basketbol Ligi NCAA'de bile böyle kolej havası yok. Maaşlar ödenmemeye başladığında da ayyuka çıkacak 'bu yabancıların parası ödeniyor, biz ortanca çocuğu muyuz?' yakınmalarını duyar gibiyim.

Ve bu adam...

Ve bu adam...

Hem zerre katkı vermeyeceksin hem de Fenerbahçe maçlarını en iyi yerden (yedek kulübesinden) canlı canlı para vermeden izleyeceksin. Gerçekten büyük başarı.

Ve tabii ki bu adam...

Ve tabii ki bu adam...

Şunu kabul edin: 2020 yılına geldiğimizde de Galatasaray'ın sağ beki Sabri Sarıoğlu, sol beki de Hakan Balta olacak...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın