Görüş Bildir
Haberler
TV
Kısmetse Olur Diyerek Yarışmaya Katılan Ama Kısmeti Hariç Her Şeyi Bulan 9 Kısmetse Olur Yarışmacısı

etiket Kısmetse Olur Diyerek Yarışmaya Katılan Ama Kısmeti Hariç Her Şeyi Bulan 9 Kısmetse Olur Yarışmacısı

Lorien.jpg
29.11.2016 - 00:19

Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dönemin popüler evlilik programı Kısmetse Olur'a kısmetlerini bulmak için katılıp çok daha farklı yerlerde olan 9 yarışmacı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayça Ekin Beğen

Ayça Ekin Beğen

Skandallarıyla Kısmetse Olur evini sürekli salladı kendisi. İlk bölümlerde Emre Ubeyli ile yaşadığı aşkla baya popüler oldu, gündeme geldi. Sonra eski nişanlısıyla olan fotoğraflar ortaya çıkınca Emre kendisini terk etti.

Bir türlü aradığını bulamayan Ayça Ekin Beğen ' Ayçaliçe' olarak yoluna devam etti. Seveni kadar sevmeyeni oldu. Giyimi ve özellikle dövmeleri çok eleştirildi.

İlk sezonda Emre diye bir çocuk için hem Batuhan'ı hem de evi bırakıp gitti. Bir de aşkını koluna yaptırdığı dövme ile taçlandırdı. Aşkı istediği gibi gitmeyince Emre yazan dövmesini tüy şeklinde bir dövme ile kapattırıp tabir-i caizse üzerine tüy dikti.

Evde yaşadığı aşklarla hep gündem  kalan Ayça 2. Sezonda da kısmetini bulamadan eve veda etti.  Şimdi o bir fenomen. Bir de filmde oynadı sanırım.

Melis Buse Betkayan

Melis Buse Betkayan

Kendisinin yarışmada neden bulunduğunu hiçbir zaman anlamayadım.  Erdem diye bir çocuk vardı. Yavrum ilişki boyunca azar yiyip durdu bundan. 

Bir ayrıl bir barış devam ederken eve Semih girince kızımız gönlünü ona kaptırdı. Semih'in annesi Melis'i istemeyince Semih yoluna Nurl'la devam etti. Kızımız iyice delirip Semih evden gidene kadar ona dadandı. 

Sonra evde aşkı bulamayacağını anlayınca iyice yoldan çıkıp başkalarının aşklarına dadandı. Sezon sonuna doğru damat adayı Adnan ile beraber 'fişnik team' diye bişey oluşturdular. Bir olup daha çok milletle uğraştılar. 

Sezon sonunda da Eser, Cansel ve Batuhan ile kavga edip programı yarıda bırakmak zorunda kalmış. Şimdi kendisi DJ Melis Buse BETKAYAN (!) olarak hayatına devam ediyor. O da fenomen. Fanları falan var olm!

Mehtap Taşkıran

Mehtap Taşkıran

Kendisi bildiğin pandoranın kutusu. Herkesin gizli saklı neyi varsa önce Mehtap bulup çıkarıyor. Ama abi sadece konuşuyor. Hatta hep bağırıyor kendisi.

İlk sezon ona buna sataşmaktan vakit bulup nihayet Murat'la tanışma yoluna girdi. Sonra adamın da başını yakıp ayrıldı ondan. Sonra bir Ali vardı gönlü ona kaydı. Onu da damat adayları Murat'ı daha çok seviyorlar diye elediler. Bu adamcağızın da başını yedi elendi gitti. 

Sonra da iflah olmadı zaten. Bulamadı aradığı aşkı. Bütün sezon elenmeden kaldı Kısmetse Olur evinde. Yani nasıl oldu anlamadım. 

Ama bir yerde hakkını yememek lazım bazen yaptığı yorumlar cuk yerine gidiyor. Bu sezonda kendisi ısrarla aşkını aramaya devam ediyor. Umarım bulur.

Serhan Çeliker

Serhan Çeliker

Bu ağabey de Kısmetse Olur evine racon öğretmeye gelmişti sanırım. Birkaç gelin adayı ile bir şeyler yaşamaya çalıştı lakin gönlü dışarıdaki eski sevgilisi Fatma'daydı. Sonra kızcağızı da sürükledi peşinden cadı kazanına. 

Yavrum duramadı tabi orada. Elendi gitti. Şimdi tekstil ve moda ile ilgileniyorlar efendim. Göremiyoruz kendisini pek. Fenomen falan olamadı sanırım.

Ceyda Kırıcı

Ceyda Kırıcı

Bu kızı da ne ağlattılar be! Adnan'la ponçik ponçik sevgilik yaşarken Melis radarına girdiler. Melis ile Adnan beraber şaka yaptıktan sonra ilişkileri toparlanamadı. 

Mehtap ardından Ceyda'nın eski erkek arkadaşının klibinde oynadığını patlatınca Adnan'la araları iyice açıldı. Sonra malumunuz yollar ayrıldı.

Geride gözü yaşlı Ceyda kaldı. Daha sonra elendi Kısmetse Olur'dan.Sonra yeniden geldi falan bu seferde kavga edip diskalifiye oldu. Şimdi o da Dj falan oldu. Baya sağlam fanları(!) falan da var yani.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adnan Kızıltaş

Adnan Kızıltaş

Kendisi ilk sezonda çok sevimli bir damat adayı iken şuan bildiğin antipatik sevimsiz birşeye dönüştü.İlk sezon Ceyda ile yaşadığı aşkla iyice tanınıp popüler olmuştu. 

Sonra Ceyda'da yaşadığı hayal kırıklığını kaldıramadı tövbe etti aşka. Hiçbir adayı ile olmadı bekar bekar bitirdi yarışmayı. Abim inat etmiş ikinci sezon da katılmış yarışmaya. Şimdi Didem adında gelin adayı ile beraber kavgalı dövüşlü aşk yaşıyor. 

Efsane dedikoducu yahu! Her an hazır dedikoduya. Bunun haricinde kendi bijuteri dükkanı vardı. Bu sezon da aşkı bulmazsa o da kesin Dj olur bence.

Leyla Keskin

Leyla Keskin

Bu ablam geçen sezon birinci olan Nur Erkoç annesi. Eve girince baya bir esti gürledi ama geldiği gibi de gitti kendisi. Şimdi ne yapıyor pek bir fikrim yok. Ama anneanne olacakmış. O da bir şey.

Gamze Göktürk

Gamze Göktürk

Bu ablamız aşırı derecede sinirli bir yapıya sahip. Kendisi tekvandocu ve evdeki gelin damat adaylarına korku salıyor. 

Kısmetse Olur evinde nasibini kocadan yana bulamayanlardan. Bu ara diskalifiye olduğu dedikoduları da baya yayılmış durumda sosyal medyada. İleride kendisini DJ olarak göreceğimizden şüphem yok. Sonrası malum yine fanlar...

Tolga Kulakçı

Tolga Kulakçı

İşte evde kısmetini bulamayıp dışarıda Dj olarak hayatına devam eden bir yarışmacı daha. Evde egosu kendisinden daha çok konuşuldu. Kısmetse Olur evinden diskalifiye olup yarışmaya veda etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
411
221
85
43
21
20
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Boltonlarin Remzi

Gerçek miydi la bu? Bir kez bile izlemesi kısmet olmamış tv programı hakkında bir sürü şey öğrendim. Hayır ben bunu neden okudum ki...

Friend Sister

Yerinde bir özeleştiri olmuş. Tebrikler

Esma Özkan

Kısmet değilmiş demek ki :)

Smyl

Ülkede DJ azlığımı var,her kes dj oluyor.