Görüş Bildir
Haberler
Kışın Dondurucu Soğuklarına Kalitesiyle Meydan Okuyan Columbia Ürünleri İndirimde!

etiket Kışın Dondurucu Soğuklarına Kalitesiyle Meydan Okuyan Columbia Ürünleri İndirimde!

Kübra B.
02.01.2024 - 17:46 Son Güncelleme: 31.01.2024 - 13:52

Kış mevsiminin soğuk ve sert yüzüne karşı durmak isteyenler için Columbia'nın fonksiyonel mont, bot ve polarları, hem sıcaklık hem de şıklık vaat ediyor. Üstün teknolojiyle üretilen bu ürünler, soğuktan tam koruma sağlarken, nefes alabilir yapıları sayesinde terleme problemine de son veriyor. Dayanıklılık ve uzun ömürlü kullanım sunan bu kumaşlar, su geçirmez ve rüzgar geçirmez özellikleriyle her türlü hava koşulunda rahatlık sağlıyor. Şimdi, bu harika ürünler Günün Fırsatları kapsamında indirimde sizleri bekliyor!

Bu içerik 31.01.2024 tarihinde güncellenmiş, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

Kaynak: https://www.mynet.com/kis-soguklarina...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz yılın en çok satan montu: Columbia Powder Lite Erkek Mont

Geçtiğimiz yılın en çok satan montu: Columbia Powder Lite Erkek Mont

Omni-Heat Reflective kaplaması sayesinde ince yapısına rağmen sizi sıcak tutan Columbia Powder Lite Erkek Mont, hafifliği ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. 

Linki burada.

Siyah rengine de buradan ulaşabilirsiniz.

Ürün güzel fakat gerçekten de 1 beden küçük alınmalı. 195 cm / 120 kg XXL aldım fakat bol geldi, kolları da uzun kaldı. XL güzel duracaktır. İade edip XL sipariş vereceğim.

Columbia Erkek Powder Pass Kapüşonlu Kapitone Ceket

Columbia Erkek Powder Pass Kapüşonlu Kapitone Ceket

Yürüyüş, koşu ve diğer dış mekan aktiviteleri için ideal olan Columbia Erkek Powder Pass Kapüşonlu Kapitone Ceket, su geçirmez kumaşı, çene koruması ve Scuba kapüşon özelliğiyle öne çıkıyor.

Linki burada.

Gayet memnun kaldım mevsimlik giyilebilecek bir mont. Sadece beden konusunda sıkıntılı bu Columbia tüm markalarda large giyiyorken ürün biraz bol geldi daha öncede Columbia da başıma gelmişti. Boy 1.79 kilo 87 large büyük geldi.

Columbia Powder Lite Mid Kadın Mont

Columbia Powder Lite Mid Kadın Mont

Sıcak Termaratör İzolasyonu, termal yansıtıcı astarı sayesinde vücut ısınızı koruyarak, su geçirmez bir kılıf içinde konforlu bir deneyim sunar. İki yönlü ana fermuarı, aktivite esnasında çok yönlü kullanım ve ısı kontrolü sağlar. Ekstra sıcaklık ve güvenlik için tasarlanmış rahat bir kapüşon ve iki fermuarlı cep ile öne çıkan bu mont, soğuk hava koşullarında sıcak bir dokunuş sağlayan harika bir seçenektir.

S ve L bedenlerinde yer alan indirime buradan ulaşabilirsiniz.

Columbia Klamath Range II Yarım Fermuarlı Erkek Polar

Columbia Klamath Range II Yarım Fermuarlı Erkek Polar

Bu polar, ince yapısına rağmen mükemmel ısı yalıtımı sağlıyor. Çok satanlarda yer alan Columbia Klamath Range II Yarım Fermuarlı Erkek Polar, 1.076,17 TL indirimli fiyatıyla burada sizi bekliyor.

Kaliteli bir polar. ince olmasına rağmen çok iyi ısıtıyor.

Columbia Kadın Fast Trek II Jacket Kadın Polar Üst

Columbia Kadın Fast Trek II Jacket Kadın Polar Üst

Bu ürün, kullanıcılar tarafından kalitesi ve uygun fiyatı ile öne çıkıyor. Ayrıca, hafif yapısı ile rahat bir kullanım sunuyor. Yürüyüş, patika koşusu veya diğer açık hava etkinlikleri için ideal olan kadınlar için polar mont, soğuk kış günlerinde ara katman olarak da giyilebilir.

Linki burada.

Ürün Amazon Almanya’dan geldi, çok iyi sarıyor vücudu. İki adet aldım 1.70 / 65kg erkeğe s beden tam oturdu. Eşim 1.60 / 45 kg ona biraz büyük oldu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Columbia Erkek Watertight II Ceket

Columbia Erkek Watertight II Ceket

Yağmur ve rüzgara karşı etkili koruma sağlayan bu ceket, hafifliği ve su geçirmez özelliği ile kullanıcıların beğenisini topluyor. Pratik boydan boya fermuar, sabit takılı, ayarlanabilir kapüşon, su geçirmez ve alan Omni-Tech teknolojisine sahip.

Linki burada.

Columbia kalitesini bize normal fiyatlardan sunduğunuz için teşekkür ederim. M giyiyorum ve M sipariş ettim bedeni tam geldi. Kaliteli güzel bir yapiğmurluk bahar havalar için. Columbia evladiyeliktir. 8 yıl önce aldığım Oak Harbour modeli hala yeni gibi. Tavsiye ediyorum.

Columbia Kadın Benton Springs Half Snap

Columbia Kadın Benton Springs Half Snap

Polar kumaş sayesinde optimum konfor ve yüksek sıcaklık sunan bu ürüne yapılan yorumlar arasında 'Columbia kalitesini zaten anlatmaya gerek yok, çok şık ve güzel bir polar' ve 'süper, tavsiye ederim' bulunuyor.

Linki burada.

Cascade Ridge II Erkek Softshell Ceket

Cascade Ridge II Erkek Softshell Ceket

Yağmurlu hava koşullarına karşı mükemmel bir koruma sağlayan su geçirmez kumaştan üretilmiş olan Cascade Ridge II Erkek Softshell Ceket, çıkarılabilir ve ayarlanabilir kapüşonu sayesinde çok yönlülük sunuyor ve tüm mevsimlere uygun bir seçenek haline geliyor. 

Linki burada.

Bugün yağmurda test ettim. Orta şiddette yağmurda bile su almadı. Damla damla oluyor ve kayıyor. Size standart. Bir mağazasında deneyin sonra sipariş verin. Boyutları aynı.

Columbia Kadın Pouring Adventure II Ceket

Columbia Kadın Pouring Adventure II Ceket

OmniTech teknolojisi ile donatılmış olan bu kadınlar için tasarlanmış kapüşonlu yağmurluk, tamamen mühürlü dikişleri sayesinde rüzgar ve suya karşı dayanıklılık sağlar. Aynı zamanda son derece nefes alabilen bu yağmurluk, su geçirmez özelliği ile de dikkat çeker. Gündüz veya gece, her mevsimde rahatlıkla giyilebilir. Yürüyüşlerinizde, parkur koşularınızda ve diğer dış mekan aktivitelerinizde size eşlik eder. Aktif kalıbı ile vücudunuzu sarar ve hareket özgürlüğü sağlar.

Linki burada.

Columbia Erkek Passo Alto III Heat Termal Pantolon

Columbia Erkek Passo Alto III Heat Termal Pantolon

Soğuk havalarda bacakları sıcak tutan ve yağmur geçirmeyen bu pantolon, outdoor aktiviteler için vazgeçilmez.

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Türkiye satış fiyatının çok altına sipariş ettim. Amazon eu ya da de idi yanlış hatırlamıyorsam. Gelelim birçok kişinin merak ettiği beden bilgisine. 176 boy 80-85 arası kilo hafif göbek mevcut zaman zaman kilo alan düzenli spor ve diyetle veren biriyim. Maks düşeceğim kilo 75-76 olur. İleri dönük de değerlendirme yapıcam. W34 L32 Aldım, şuan 80-85 arasıyım hafif göbek var boy 176 boy bence çok güzel hiç kestirip uğraşmam, bel de göbekten tam oturdu. 1-2 kilo alırsam sıkar, 34 kilo verirsem kemerle tam olur, ama hedefim 75-76’lara düşersem w32 bile olabilir diye düşünüyorum. W34 L32 aldığım için pişman mıyım? Hayır. Gayet memnunum. Okuyup fayda sağlarsam ne mutlu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Columbia Power Lite Erkek Yelek

Columbia Power Lite Erkek Yelek

Erkeklerin her daim giyebileceği, suya dayanıklı bu kıyafet; gündüzden geceye, kıştan yaza tüm zamanlarda idealdir. Yürüyüşten parkur koşusuna, dış mekan aktivitelerinin tamamında rahatlıkla kullanılabilir. Aktif kalıbı ve pratikliğiyle öne çıkan Columbia Power Lite Erkek Yelek, OmniHeat ısı teknolojisi sayesinde sıcaklığı maksimumda tutar ve termal yansıtıcı astarlıdır. 

Linki burada.

Beden olarak M aldım tam uyumlu oldu. İnce ama sıcak tutuyor. Daha öncede kabanını almıştım ikisi bir arada dört dörtlük herkese tavsiye ederim.

Columbia Erkek Newton Ridge Plus II Su Geçirmez Deri ve Süet Yürüyüş Botu

Columbia Erkek Newton Ridge Plus II Su Geçirmez Deri ve Süet Yürüyüş Botu

'Columbia Men's Newton Ridge Plus II' modeli, su geçirmez özelliği ve deri ile süet malzeme kullanımıyla öne çıkan bir erkek yürüyüş botudur. Bu bot, doğa yürüyüşlerinde rahatlık ve dayanıklılık arayan erkekler için ideal bir seçimdir. Newton Ridge Plus II, su geçirmez olmasının yanı sıra hafifliği ve dayanıklı yapısıyla da dikkat çeker. Deri ve süet malzeme kullanımı, botun hem şık görünmesini sağlar hem de ayağı nem ve soğuktan korur. Bu bot, zorlu hava koşullarında bile ayakları kuru ve sıcak tutar. 

Linki burada.

Ben botlarda 41 Nike spor ayakkabısında 42 giyen birisi olarak 41.5 aldım ayağıma tam oturdu çok hafif ve rahat bir bot. Sıcak tutuyor su geçirmiyor.

Minx Shorty III Kadın Ayakkabı

Minx Shorty III Kadın Ayakkabı

Yüksek teknoloji yalıtım özelliği sayesinde çok karlı havalarda bile ayağınızı hep kuru ve sıcak tutan Columbia Kadın Minx Shorty 3 Kar Botu, su geçirmeyen ve nefes alabilen bir yapıya sahip.

Güçlü zemin tutuşu sağlayan Omni-Gri kauçuk tabanı, -32 derece sıcaklıkta bile sıcacık tutan izolasyonu ile en iyiler arasında yer alıyor.

Linki burada.

Arkadaşlar ürün Türkiye'nin yarı fiyatına. 36.5 olan numaramızı yorumların genel ağırlığını baz alarak 37 numara yani yarım numara büyük aldık .tam oldu. 36.5 alsak ne olurdu derseniz kalın çorapla sıkardı. 37 aldık kalın kışlık çoraplada rahat oluyor. Hep ince yazlık çorap yada tül çorap giyiyorsanız ayak numaranızı alabilirsiniz. Biz yarım numara büyük aldık tam oldu pişman değiliz. Kışlık çoraplar ayağı yarım numara büyütür. Saygılar Amazon teşekkürler

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
1
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Saffet Filiz

Marka değeri olmasa para verilmez, tasarımlar fazla sıradan, dışarda görsem pazardan almış dersin

blackmet

Ürünlere bakarken aynı şeyi düşünüyordum

mary jane

amk admin şimdi herkes öğrendi fiyatlar artçak 🪵