Görüş Bildir
Haberler
Kim Bunlar? Ağbaba, Ankara'daki Tekel Bayilerine 'Tehdit' Mektupları Dağıtıldığını İddia Etti

etiket Kim Bunlar? Ağbaba, Ankara'daki Tekel Bayilerine 'Tehdit' Mektupları Dağıtıldığını İddia Etti

Ulaş
23.12.2020 - 16:26

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Ankara, Çankırı, Konya başta olmak üzere birçok şehirde Tekel bayilerine “İçki satan, alan ve aracılık edenlere lanet edilmiştir” ifadelerinin de yer aldığı “tehdit” mektuplarının yollandığını, bu şehirlerde kimliği belirsiz kişilerin Tekel bayilere giderek tebliğ yaptığını açıkladı. Ağbaba, “Tekel bayilerini şamar oğlanına çevirip aç-kapa yapıyorlar. Bu da yetmemiş gibi esnafı tehdit eden meczupları görmezden geliyorlar” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yazılı açıklama yaparak Ankara, Çankırı, Konya başta olmak üzere birçok şehirde Tekel bayilerine “tehdit” mektupları gönderildiğini söyledi. Veli Ağbaba, esnafın sadece tekel ürünleri değil, ekmekten süte, sebzeden çereze pek çok ürünü sattığını, ancak kısıtlamanın sadece tekel bayilerine yapılmış gibi bir algı oluşturulduğunu belirtirken şu açıklamayı yaptı:

“Kahvehaneleri kumarhane görüp aylardır kapalı tutuyorlar. Tekel bayilerini şamar oğlanına çevirip aç-kapa yapıyorlar. Bu da yetmemiş gibi esnafı tehdit eden meczupları görmezden geliyorlar. Ankara’da işsiz kalan kafe çalışanları, garsonlar, komiler basın açıklaması yapmak isteyince copları çıkaranlar, aynı şehirde 'içki satan, alan ve aracılık edenler lanet edilmiştir' diye yazılı broşürleri dükkan dükkan gezip dağıtanlara ses çıkarmıyor”

'İşletme sahipleri tehditlere karşı koruma istiyor.'

'İşletme sahipleri tehditlere karşı koruma istiyor.'

İşletme sahiplerinin bu kişilere karşı devletten koruma istediğini söyleyen Ağbaba, “En az 155 bin Tekel esnafı devletin verdiği izin ve ruhsatla hukuki yollarla evine ekmek götürüyor. Onları lanetleyenler hukuk düzenimizi, bireysel özgürlüklerimizi de hedef alıyor. Biz, CHP olarak, bu mektupların kaynağının ve esnaflarımıza baskın yapan bu kişilerin ortaya çıkması için girişimlere devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
439
140
39
30
23
13
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pickle Rick

Böyle böyle nefret ettirdiniz dinden.

Lanetlenmişiz madem, akşama güzel bir kırmızı şarap ve lanet iyi gider :))Bugün sadece ekmek, şarap, lanet ve ben :)

Kzlt

Bu tür yobazlara saygı duy diyorlar lakin onlar hiç saygı göstermiyor kusura bakmayın ama sizin özgürlüğünüz benim yaşam alanıma giriyorsa sizi sikerim. Bugü... Devamını Gör