Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: 'Geç Bunları Kardeşim, Sandığı Getir'

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: 'Geç Bunları Kardeşim, Sandığı Getir'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik olarak 'Mafya ağzı ile 'bunlar daha iyi günler' demiş. Geç bunları kardeşim geç. Er meydanına gel, milletten korkulmaz. Sandığı getir sandığı' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Rize ziyaretiyle ilgili yaptığı değerlendirmeyi eleştirdi.

Kılıçdaroğlu, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda 'Erdoğan binlerce trolünden umudunu kaybetmiş olacak ki, kendi de trol gibi konuşmaya başlamış. Mafya ağzı ile 'Bunlar daha iyi günler' demiş. Geç bunları kardeşim geç. Er meydanına gel, milletten korkulmaz. Sandığı getir sandığı' ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı 📌

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı 📌

Erdoğan ne demişti?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
26
10
8
5
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sıradan Biri

Şuan erken seçim de olsa bir şey farketmez. Sokakta açım diye bağıran, emekli maaşıyla geçinemiyorum diyen bu gurup asalak guruhlar hala kime oy verecekseniz... Devamını Gör

tutski yançek

bu aralar aklını tatile çıkarmak moda oldu. Erdoğan'da aklını tatile çıkarmış.. Bir Cumhurbaşkanı bu dille konuşamaz.

Destan Yazan

Erken seçim beklemek hayaldir. AKP güçlü konumda ve iktidarda kalması garanti olmadığı sürece asla erken seçime gitmez. Şimdi erken seçim kararı alınsa, kayb... Devamını Gör