Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan: 'İçişleri Bakanımızın Yanındayız'

etiket Erdoğan: 'İçişleri Bakanımızın Yanındayız'

Batuhan
26.05.2021 - 12:23

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya destek verdi. 'Suç örgütleriyle mücadelede İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanındayız ve yanında olacağız' diyen Erdoğan, 'Hedef İçişleri Bakanımız değil, büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası' ifadesini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, salgın döneminde yapılan yardımlarla ilgili '7 milyon haneye çeşitli defalar nakit yardımı gerçekleştirdik. Milletimizin her bir ferdinin yanında olduğumuzu gösterdik' dedi.

Erdoğan sözlerine, 'Son dönemdeki sinsi operasyonları akamete uğratacağız. Kimin suç çeteleriyle yürüdüğünü milletimiz biliyor' diye devam etti.

Akşener'e gözdağı

Akşener'e gözdağı

'Terörle, çetelerle, suç örgütleriyle mücadelede elde edilen bu başarılar birilerini rahatsız etmiştir. Gelin hanım (Akşener) Netanyahu’nun yanına koyuyor uzonun ardından da Rize’ye gidiyor. Gelin hanıma gayet güzel ders veriliyor. Yine dua et ki gelin hanıma çok ileriye gitmeden ders verdiler. İkizdere yetmedi, Çayeli'ne gittin. Orada da gerekeni yaptılar. Daha neler olacak neler... Eğer ahde vefa olmazsa bu millet affetmez. Bizler hep bu ülkede gerçekten saygıya dayalı bir siyasetin yanında olduk, bunun çalışmasını yaptık.'

Soylu'ya destek

Soylu'ya destek

'İçişleri Bakanı Soylu'yu hedef alan saldırıların gerisinde ülkemizde sağlanan huzur ve güven ikliminden duyulan rahatsızlık var. Terör örgütleri gibi, suç örgütleriyle mücadelesinde de İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanındayız ve yanında olacağız.

Binali Yıldırım arkadaşımızın da oğlu üzerinden hedefe alınması, asıl niyeti gösteren bir başka işarettir.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
232
142
127
8
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Öyle bir anlatıyon ki İkizdere ve Çayelinde Akşener'i protesto emrini bizzat sen vermişsin gibi! Bir de dua et ki çok ileri gitmediler diyor.

Resho

Bir Cumhurbaşkan'ının yaptığı açıklamaya bakar mısın? Muhalefet liderinin başına gelene oh olsun diyor. Şeyi söylemeyi unutmuş ama provakasyonu ayarlayan eme... Devamını Gör

Elif yeter

Şu haber kapaklarına seçtiğiniz fotoğraflara bayılıyorum fgbgfb