Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu Afişi Asan 5 Kişi Gözaltına Alındı

Kılıçdaroğlu Afişi Asan 5 Kişi Gözaltına Alındı

Seçime 1 gün kala Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu afişini asan 5 kişi gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Madem bir ortak zeminde çalışma yapılacaksa herkese eşit şekilde davranılması gerekiyor'

'Madem bir ortak zeminde çalışma yapılacaksa herkese eşit şekilde davranılması gerekiyor'

Seçime 1 gün kala keyfi bir şekilde gözaltı kararları alınmaya başlandı. Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki Tophane Surları'nda Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu afişleri asan 5 kişi ‘izinsiz pankarta asma’ suçlamasıyla gözaltına alındı.

Olaya ilişkin konuşan CHP Bursa İl Başkanı Turgut Özkan, 5 kişinin ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılacaklarını söyledi. Özkan, 'Yapılan işlem, Seçim Kurulu'nun yetkisinde olmasına rağmen gözaltıların usulsüz olduğuna inanıyoruz. Bununla ilgili şikayetimizi de yapacağız. Arkadaşlarımız serbest bırakıldıktan sonra biz de gereken şikayette bulunacağız' diye konuştu.

'Kamu kuruluşunda bir cumhurbaşkanı adayının (Recep Tayyip Erdoğan) posteri günlerdir durmaktadır'

'Kamu kuruluşunda bir cumhurbaşkanı adayının (Recep Tayyip Erdoğan) posteri günlerdir durmaktadır'

Duvar'ın haberine göreBursa 1. Bölge 2. Sıra milletvekili adayı avukat Nurhayat Altaca Kayışoğlu ise 'Süreci takip ediyoruz. Seçim sürecinin usulüne uygun, huzur içinde sürdürülmesi için parti olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bütün seçmenlerimize vatandaşlık görevlerini yapmaları için bur kez daha çağrıda bulunuyoruz. Herkesin oyuna sahip çıkmasını istiyoruz' diye konuştu.

CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, herkese eşit bir şekilde davranılması gerektiğini vurgulayarak, 'Yaklaşık bir buçuk aydır sahada olan örgütlerimiz çalışmalarını sürdürüyorlar. Arkadaşlarımız gözaltına alındı. İşlemleri sürüyor ancak bugün baktığımızda pek çok noktada pek çok kamu kurumunda da iktidar partisinin afişlerini görebiliyoruz. Adalet isteğimizi tekrar dile getiriyoruz. Madem bir ortak zeminde çalışma yapılacaksa herkese eşit şekilde davranılması gerekiyor. İznik Belediyesi bir kamu kuruluşudur. Kamu kuruluşunda bir cumhurbaşkanı adayının (Recep Tayyip Erdoğan) posteri günlerdir durmaktadır. Buradan yetkililerin de dikkatine bunu sunuyoruz' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
6
5
3
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mamamia

Dün burda akp gençlik kollarından mahalleye gelen birkaç kişiye tepki gösterenleri de göz altına aldılar. çekinceleri olmasa hepimizi alacaklar

bryandes alpes

ŞOFEERR KASETİ YAYINLANDIMI haberi olan varmı 😂😂🥰

kalifat

yasak degilmi seçime birgün kala asmak ! ben öyle biliyorum , yeni mağdur edebiyatı yapmış CHP ;)