Görüş Bildir
Haberler
Kendinle Çelişiyor musun?

Kendinle Çelişiyor musun?

Eda Hakim
11.06.2023 - 14:02

Bazı kararlar verirken veya bazı sözcükler sarf ederken kendinle çeliştiğin zamanlar oluyor mu? Eğer bu tarz durumlara sıklıkla rastlıyorsan, hazırladığımız testi çözerek kesin bir sonuca ulaşarak kafandaki soru işaretlerine bir cevap bulabilirsin. Hadi testi çöz ve eğlenmene bak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Dış görünüşünü çok fazla kafana takıyor musun?

4. İnsanlara kolay kolay güvenebilir misin?

5. Sıklıkla yalan söyler misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yaptığın hatalardan ders çıkarıyor musun?

7. Aşağıdaki renklerden favorin olanı seçer misin?

8. Dengesiz davranışlar sergiliyor musun?

9. Bir karar vermen gerektiği zaman kalbini mi dinlersin yoksa mantığını mı?

10. Son olarak, sen çay insanı mısın yoksa kahve mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendinle çelişiyorsun!

Sürekli düşüncelere kapılıp, o düşüncelerin içerisinde kendini kaybettiğin zamanlar çok olabiliyor. Bu durumdan oldukça rahatsız olsan da, bir çözüm yolu aramıyorsun. Kafana koyduğun hedeflerini ve planlarını gerçekleştirmeye çalışıyorsun ama bu yoğun rutin seni yiyip bitiriyor. Söylediğin lafları ve verdiğin sözleri bazı vakitler unutabiliyorsun ve bu da senin kendinle çelişmene sebep oluyor. Arkandan konuşulan laflara kulak asmamaya çalışıyorsun ama bir zamandan sonra çıldırma noktasına gelerek herkese alev püskürmeye başlıyorsun. Bir gün yaptığın hareketle, diğer gün yaptığın hareket o kadar farklı ki, seni tanıyan insanlar şaşkınlığa uğrayabiliyor. Özgüven konusunda bazı sıkıntılar yaşıyorsun ve bunun üzerine gitmeye çalışıyorsun. Sana karşı yapılan bir kötülüğü bir yere kadar sindirebilsen de, çevrene karşı yapılan bir kötülüğü asla unutmuyorsun ve kin kusabilecek seviyeye gelebiliyorsun.

Kendinle çelişmiyorsun!

Kendine olan güvenin o kadar yüksek ki, konuşma ve ikna kabiliyetinle çevrendekileri hayrete düşürebiliyorsun. Bir ortama girdiğin zaman pratik zekanla ve yüksek mizahınla hemen fark ediliyorsun. Akıl oyunlarınla, manipülasyon yeteneğinle kendine hayran bırakan bir auraya da ayrıca sahipsin. Vereceğin kararlarda, söyleyeceğin sözlerde çok keskin ve kararlı bir yol izliyorsun. Sözünden dönen bir yapıya asla sahip değilsin ve ne olursa olsun eğer bir söz vermişsen, onu yerine getirmek için elinden gelenin en fazlasını yapıyorsun. Genel olarak kendinle çelişmiyorsun ve yaptığın davranışların her  daim arkasındasın. Romantik ilişkilerinde kendinden çok fazla ödün vermişe benziyorsun. Anlayışlı ve empati yapmayı seven birisin, aynı hassasiyetin de  sana  gösterilmesini bekliyorsun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
20
9
7
5
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın