Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Acımasızsın?

etiket Ne Kadar Acımasızsın?

Eda Hakim
31.05.2023 - 17:34

Acıma duygusuna sahip olduğunu düşünüyor musun yoksa gerçekten acımasız ve duygusuz bir kişiliğe mi bürünüyorsun? Bunun cevabını hazırladığımız testi çözerek alabilirsin. Hadi testi çöz ve sorularına bir yanıt bul!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Kriz anlarında şiddete meyilli olduğunu düşünüyor musun?

4. Çevrendeki insanlar tarafından kandırıldığın ve ihanete uğradığın oldu mu?

5. Verdiğin sözü her daim tutar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yabancı biriyle tanıştığın zaman ilk başta samimi mi davranırsın yoksa mesafeni korur musun?

7. Genel olarak etrafındaki insanlara kolayca güvenebiliyor musun?

8. Hangi mevsimde kendini daha huzurlu hissediyorsun?

9. Aşağıdaki DC karakterlerinden birini seçer misin?

10. Sence etrafındaki kişiler senin kaba biri olduğunu mu düşünüyorlar yoksa kibar biri olduğunu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gerçekten çok acımasız bir kişiliğe sahipsin!

Sana yapılan bir hatayı asla unutmuyorsun ve yıllar geçse bile yaşanan olay hala tazeymiş gibi davranmakta üstüne yok. Kendi çıkarların ve geleceğin için birçok şeyi yapabilecek kafa yapısına sahipsin. Sevdiklerine ve yakın çevrene kendinden fazla değer versen de, yeri geldiğinde onları karşına alabiliyorsun. Kolayca sinirlenebilen ama bu sinirini hemen dışına yansıtmamaya çalışan birisin. Sana karşı söylenen her sözü pür dikkat dinliyorsun ama ayağını kaydırmaya çalışanlara asla kulak asmıyorsun. Her daim kendi bildiğini okumayı seçiyorsun. Bu özelliğin bazı zamanlar başına bela olabiliyor ama kendini değiştirmekle alakalı bir adım atmayı tercih etmiyorsun. Mantığınla ve kafanın içinde dönen fikirlerle karar vermek, içinin daha rahat olmasını sağlıyor. Yaşadığın ihanetler ve zor süreçler insanlara güvenmemen konusunda sana büyük dersler vermiş. Bu nedenle bünyende acıma duygusunu barındırmayı sevmiyorsun.

Hiç acımasız değilsin!

O kadar naif ve düşünceli bir yapıya sahipsin ki, etrafında dönen dolaplara duygusal yaklaşıyorsun. Seni kolay kandırabileceğini sanan insanlar çevrende çok fazla bulunuyor. Merhametli olmayı çok seviyorsun çünkü biri sana bir yanlış yaptığında o kişiyi affedince için huzurla doluyor. Kavganın ve kaosun olduğu ortamlardan her zaman nefret ediyorsun. Kaostan uzak durmak için çabalıyorsun. Kendi işine bakmayı tercih ediyorsun ve başkalarının işine burnunu sokmuyorsun. Herhangi bir yerde bir haksızlıkla veya adaletsizlikle karşılaştığın zaman asla sessiz durmuyorsun ve düzgün bir cevap alana kadar mücadele ediyorsun. Saf ve savunmasız gözüküyorsun ama aslında asla böyle biri değilsin. Kolay kolay sinirlenmeyen ama sinirlenince de alev püsküren bir yapıya sahipsin.  Bu yönünle karşılaşan insanlar ise büyük bir hayrete düşüyor.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
239
50
31
25
24
17
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?