Görüş Bildir
Haberler
Kendini Geliştiriyor musun?

Kendini Geliştiriyor musun?

Eda Hakim
25.05.2023 - 14:46

Kendini geliştiriyor musun yoksa aklındaki planları sürekli erteliyor musun? Bunun cevabını hazırladığımız testi çözerek alabilirsin. 

İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Kendine karşı öz eleştiri yapabiliyor musun?

4. Global sorunları yakından takip ediyor musun?

5. Özgür ve seni sürekli kısıtlamayan bir ailede mi büyüdün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Objektif bir şekilde cevap verecek olursan, üretken biri olduğunu düşünüyor musun?

7. Farklı hobilere ilgi duyuyor musun yoksa rutinin senin için yeterli oluyor mu?

8. Zayıf yönlerini belirleyip, onları iyileştirmek için çaba sarf ediyor musun?

9. Aşağıdaki renklerden birini seçer misin?

10. Aşağıdaki dizi karakterlerinden birini seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendini geliştiriyorsun!

Kafanda planladığın belirli hedeflerin oldukça fazla ve bunları icraata dökmeye başlamışsın. Kendini geliştirmek konusunda çok ısrarcısın ve iradene çok güveniyorsun. Herhangi bir işe başladığın zaman ondan kolay kolay sıkılmıyorsun ve o işin sonunu getirmek için çabalayıp, çalışıyorsun. Kendine olan güvenin oldukça fazla ve dışa dönük, sosyal birisin. Eskiden içine dönük ve suskun bir tavır sergilesen de, bazı şeylerin değişmesi kanısına varmışsın. Aman ya zaten beceremem gibi düşüncelere hayatında asla yer vermiyorsun. Sana inanmayan ya da iradenle, istikrarınla dalga geçen insanlara ağızlarının payını vermek için ekstra bir çaba içerisine girmiş gibisin. Geçmiş zamana orana daha olgun düşünüyorsun ve duygularınla değil daha çok mantığınla hareket ediyorsun. Başarı ve güç senin için çok önemli. Statüye ve saygınlığa da biraz fazla düşkünsün.

Kendini geliştirmiyorsun!

Sürekli kendine yeni hedefler koyup, o hedefler doğrultusunda çalışmalara başlamak istesen de nereden başlayacağına bir türlü karar veremiyorsun. Daha doğrusu nasıl başlayacağını bilmiyorsun. Bu durum da moralini bozuyor ve motivasyon düşüklüğü yaşamana sebep oluyor. Uykuya fazla düşkünsün ve uyku düzenin çok bozuk. Bunu yoluna koymayı denemekle başlayabilirsin. İçe dönük ve arkadaş çevresi çok geniş olmayan birisin. Çoğunlukla yalnız takılan ve bundan büyük zevk alan bir yapıya sahipsin. Düşüncelerin kendine özgü ve farklı. Değişik hobilere sahipsin ve çevrendeki insanlar senin hakkında farklı görüşlere sahip olabiliyor. Kimin ne dediğini pek umursamıyorsun ama bazı zamanlar bunu kafana takabiliyorsun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
52
19
9
6
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurcan Güneri

Kendini geliştiriyorsun! Peki..

uğur s2ci

Merhaba nurcan hanımcım ben karayolları müdürü olarak yazıyorumn kendinizi hep geliştirmeye devam etin teprikler dilerim

Gizem Yenikler

Kendini geliştiriyorsun! Kafanda planladığın belirli hedeflerin oldukça fazla ve bunları icraata dökmeye başlamışsın. Kendini geliştirmek konusunda çok ısrar... Devamını Gör

ömer

Kendini geliştiriyorsun! Daha ne kadar gelişecez yetmez mi be ? 😅