Görüş Bildir
Haberler
Doğduğun Aya Göre Hangi The Walking Dead Karakterisin?

Doğduğun Aya Göre Hangi The Walking Dead Karakterisin?

Eda Hakim
09.05.2023 - 13:42

Frank Darabont tarafından geliştirilen The Walking Dead dizisinde doğduğun aya göre hangi karakter olduğunu merak ediyorsan, hazırladığımız bu testi çözerek kesin bir cevaba ulaşabileceksin. İzleyiciler tarafından oldukça sevilen bu dizi, global olarak çok fazla ses getirdi ve geniş bir fan kitlesine ulaştı. Hadi bu testi çöz ve eğlenmene bak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi ayda doğdun?

Sen doğduğun aya göre Michonne Grimes karakterisin!

Üzerindeki sorumlulukların gayet farkında olan birisin ve bunun bilincinde olduğun için ekstra disiplinli davranmayı tercih ediyorsun. Yaptığın işlerde ciddiyetini korumayı seviyorsun ve saygınlık kazanmak için çalışıyorsun. Doğuştan gelen bir yönetici ruha sahipsin. Fikirlerini etrafındaki kişilerle paylaşmaktan asla çekinmiyorsun ve aşırı korkusuz bir kişiliğe bürünmüşsün. Yaşadığın zorluklar seni şuan ki cesur ve çevik haline getirmişe benziyor.

Sen doğduğun aya göre Carol Peletier karakterisin!

Hayatın sana getirdiği zorluklar yüzünden değişmeye mecbur kalmış gibi gözüküyorsun. Cesur ve mücadeleci yapın senin yönetici role bürünmene çok yardımcı olmuş. Çevrendeki insanlara değerli tavsiyeler vererek onları yönlendirebiliyorsun. Kıvrak ve ciddi manada keskin bir zekaya sahip olduğun için pratik çözümler üretebiliyorsun. Çoğu zaman yalnız kalmayı tercih etsen de yaşantında değer verdiğin insanlar senin için çok kıymetli ve önemli bir konumda. Onları kaybetmemek için elinden geleni yapıyorsun ve biraz anaç bir ruha sahipsin.

Sen doğduğun aya göre Beth Greene karakterisin!

Empati yeteneğin çok fazla ve karşındaki kişiye karşı aşırı anlayışlı yaklaşabilen bir insansın. Etrafındaki kişilere karşı saygılı ve nazik davranışların sana karşı pozitif düşüncelerin oluşmasını sağlıyor. Sohbetin çok sarıyor ve seninle az diyaloğu bulunan insanlar bile senden tavsiye almak için çabalıyor. Sen daha çok duygularınla hareket eden birisin. Mantığınla karar vermeye çalışsan da çoğu zaman kalbinin sesini dinlemeyi tercih ediyorsun ve melankolik takıldığın süreçlerde kendini yalnızlaştırmayı seviyorsun.

Sen doğduğun aya göre Rick Grimes karakterisin!

Cesur ve oldukça dediğim dedik bir yapıya sahipsin. Bulunduğun herhangi bir ortama hemen adapte olabiliyorsun ve çevrendeki kişilere liderlik edebilecek kabiliyete sahip bir kişiliğe de sahipsin. Senin için bu hayattaki en önemli şey ailen. Onlar için her şeyi yapabilecek güce ve potansiyele fazlasıyla sahipsin. Stratejik kararlarınla ve detaylı düşüncelerinle plan yapma konusunda adeta bir ustasın.

Sen doğduğun aya göre Maggie Rhee karakterisin!

İnatçı ruhun ve asla pes etmeyişin seni sen yapan en önemli özelliklerinden. Kendine olan güvenin o kadar yüksek ki, bilgin olmayan bir işi hemen algılayıp o konuyla alakalı çözümler üretebiliyorsun. İnsanların sana olan güveni çok fazla. Sorumluluklarını yerine getirmek için çok fazla çaba sarf ediyorsun. Etrafında sana bel bağlamış bir kesim mevcut ve onları yüzüstü bırakmamak için kendini strese boğabiliyorsun.

Sen doğduğun aya göre Negan Smith karakterisin!

Meraklı yapın ve her şeyi sorgulamaya çalışan kişiliğin, çevrendeki insanlarla iletişim kurmanda biraz zorluk çıkarıyor. Bu durumdan rahatsız değilsin. Araştırmayı ve yeni şeyleri öğrenmeyi çok seviyorsun. Eğlenceye çok düşkünsün ve kendi mutluluğunu hep öne koyuyorsun. Sevdiğin ve değer verdiğin kişiler için her şeyi yapabilecek güce sahipsin. Etrafındaki kişiler seni bencil olarak tanımlasa da aslında içten içe çok düşünceli ve duygusal bir yapıya sahipsin. Alaycı tavırların ve dengesiz ruh halin seni sen yapan özelliklerinden.

Sen doğduğun aya göre Carl Grimes karakterisin!

Şüpheci tavırların ve yaratıcı, inatçı görünümün seni tanımlayan özelliklerden. Çevrende zorluk yaşayan herhangi biriyle karşılaştığın zaman hiç düşünmeden o kişiye yardım etmek için çabalamaya başlıyorsun. Bağ kurduğun kişilere karşı çok sadıksın ama bazı zamanlar sinsi kararlar vererek inadına yenik düşebiliyorsun.

Sen doğduğun aya göre Abraham Ford karakterisin!

Hiçbir şeyden korkmuyormuş gibi gözüksen de senin de korkuların mevcut. İplerin her daim senin elinde olmasını seviyorsun ve liderlik ruhunu hep konuşturuyorsun. Mücadele etmekten asla vazgeçmeyen ve sürekli bir savaş halinde olan bir yapıya sahip olduğun için seni tanıyan insanlar sende ilk başta çok çekiniyor. Sert görünen ve katı duvarlara sahip olan kişiliğinin altında aslında sevgiye aç ve yardımsever biri yatıyor.

Sen doğduğun aya göre Gabriel Stokes karakterisin!

Adaptasyon konusunda çok fazla sıkıntı yaşamış olabilirsin. Yeni ortamlara girmekten ve yeni insanlarla tanışmaktan pek keyif aldığın söylenemez. Kendi bildiğini okumak senin için daha kolay olmuş. Hayatın getirdikleri, zorluklar seni savaşçı ve bencil biri olmaya zorlamış. Yaşamınla alakalı yeni kararlar verirken çok zorlansan da, yavaş yavaş yapman gerekenlere ve görevlerine alışmışsın. İstikrarlı olmak ve iradeli bir yapıya bürünmek için çok çalışıyorsun.

Sen doğduğun aya göre Glenn Rhee karakterisin!

Sosyal becerilerin ve yabancı insanlarla olan iletişim oldukça yüksek. Kendi özünde yumuşak, şefkatli ve sevecen bir yapıya sahip olsan da, zorluklarla ve kötülülerle karşılaştığın zaman katı ve duygusuz birine dönüşebiliyorsun. Grup sorunlarında ve tartışmalarda sürekli arabulucu rolünü sen üstleniyorsun. Haksızlığa her zaman ses çıkarıyorsun ve adaletsizliğe sebep olan herkesle tartışabilecek motivasyona da fazlasıyla sahipsin.

Sen doğduğun aya göre Shane Walsh karakterisin!

En karanlık ve karamsar dönemlerde başının çaresine nasıl bakacağını çok iyi biliyorsun. Aşırı beceriklisin ve çok üretken bir yapıya sahipsin. Agresif ve katı davranışların, çevrendekilerle aranın bozulmasına sebep oluyor. Bunun farkında olsan da kendi bildiğini savunmaya devam ediyorsun.

Sen doğduğun aya göre Daryl Dixon karakterisin!

Kimseden korkun yok ve söylemek istediğin şeyleri söylemekten asla çekinmiyorsun. Dürüst, sadık ve içine dönük bir kişiliksin. Hayatında güvendiğin çok az insan mevcut ve onlarla kurduğun bağ o kadar sağlam ki, birbiriniz için her şeyi yapabilirsiniz. Güven ve sadakati çok iyi kavramışsın. Kendi sınırların içerisinde yaşamayı ve kendi bildiğini okumayı tercih ediyorsun. Sağlam bir dostsun ve her daim yardıma koşabilecek bir yapıya fazlasıyla  sahipsin. Savaşçı ve mücadeleci ruhun, zorluklarla baş etmene yardımcı oluyor. Yalnız kalmayı ve yalnız takılmayı tercih etsen de, sırtını yaslayabileceğin kişilerin yaşantında bulunmasını bilmen, senin daha da mücadeleye girmeni sağlıyor.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
26
17
9
8
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın