Görüş Bildir
Haberler
İtici misin Yoksa Çekici mi?

etiket İtici misin Yoksa Çekici mi?

Eda Hakim
16.05.2023 - 17:27

Sence etrafındaki insanlar senin itici olduğunu mu düşünüyor yoksa çekici mi? Bunun cevabını kesin olarak öğrenmek istiyorsan hazırladığımız testi çözmeni tavsiye ediyoruz. Hadi testi çöz ve bir sonuca ulaş. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Cinsiyetçi cümleler sarf ettiğin zamanlar oluyor mu?

4. Genel olarak agresif bir ruh haline mi sahipsin?

5. Kolay yoldan başarıya ulaşmak gibi düşüncelerin var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir karar vermen gerekirken mantığınla mı hareket edersin yoksa duygularınla mı?

7. Uyku düzeninle alakalı sınıktılar yaşıyor musun?

8. Kendini ifade ederken kasılıyor musun yoksa gayet rahat mısın?

9. Aşağıdaki meyvelerden birini seçmeni istesek?

10. Umutsuzluğa kapılmaya başladığın zaman bir çıkış yolu aramaya başlar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

İticisin!

Sürekli kasıntı hareketler sergileyen bir yapıya sahipsin. İnsanlarla aranı iyi tutmak senin için her zaman önemli olmuş. Yağcılık ve yalakalık konusunda çok gelişmişsin ama bu davranışları kendi çıkarın için ortaya koyuyorsun. Çevrendekilere kolay kolay güvenmesen de onlara sempati besliyormuşsun algısı yaratmak çok hoşuna gidiyor. Etrafındaki kişilerin çoğu seni itici görüyor ama seninle samimi, yakın olanlar senin ne kadar içten ve aslında sevecen biri olduğunu biliyorlar. Bazı konular hakkında gösteriş yapmayı ve hava atmayı seviyorsun, bu durum da seni itici gösteriyor ama çevrendeki düşünceleri pek umursamıyorsun. Seni sevmeyen ve senden haz etmeyen insanlara karşı ekstra itici davranarak onların ayarlarıyla oynamayı çok seviyorsun. Genellikle yalnız takılan birisin ve yalnızlık senin için bir problem teşkil etmiyor.

Çekicisin!

İnsanlara karşı ilk başta mesafeli, şüpheli yaklaşıyorsun ve laubali tavırlar sergilemiyorsun. Cıvıklıktan ve boş samimiyetten nefret eden birisin. Jöle gibi bir o tarafa bir bu tarafa savrulan kişilere karşı antipati besliyorsun. Kendine olan güvenin çok yüksek ve emin olduğun bir konu hakkında konuşurken çevrendekileri büyüleyebilecek auraya fazlasıyla sahipsin. Seni tanıyan veya tanımayan kişiler seni genel olarak çekici buluyor. Tamamen emin olmadan bir başkasıyla samimiyet kurmayı pek tercih etmiyorsun, her zaman mesafeni ve duvarlarını korumaktan yanasın. Düşüncelerini ve belirtmek istediğin şeyleri korkusuzca ifade edebiliyorsun. Zaman zaman kendinle alakalı kusurlar arasan da, bunları aşman çok zamanını almıyor. Az ve öz arkadaş çevresine sahip olmak senin için çok önemli.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
277
157
67
57
50
17
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın