Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Yalancısın?

Ne Kadar Yalancısın?

Eda Hakim
13.05.2023 - 11:28

Objektif bir şekilde düşündüğün zaman sence sen sürekli yalan söyleyen bir yapıya sahip misin? Bu sorunun cevabından emin değilsen, hazırladığımız testi çözerek kesin bir yanıta ulaşabilirsin. 

Hadi testi çöz ve eğlenmene bak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Tanıdığın veya tanımadığın insanlara karşı manipülatif davranışlarda bulunuyor musun?

4. Özgüven konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyor musun?

5. Ani çıkan bir probleme direkt çözüm bulabilecek kabiliyete sahip misindir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Karşında yalan söyleyen biri olduğu zaman bunu hemen anlayabiliyor musun?

7. Gereksiz ve önem değeri taşımayan küçük detayları hatırlar mısın?

8. Peki, sen insanlarla kolay iletişim kurabiliyor musun?

9. Sürekli düşünceler içerisine kapılan, dalgın biri misin?

10. Aşağıdaki çiçeklerden birini seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yalan söylemekte adeta bir ustasın!

Zorlandığın anlarda ve gergin hissettiğin zamanlarda sürekli yalana başvuran bir kişiliğe sahipsin. Bu özelliğinden çok rahatsız olsan da, sanki yalan söylemek senin için bir bağımlılık haline gelmiş. Kendini ve çevrendekileri zor durumda bırakacak yalanlar söylediğin için çoğu zaman arkadaşlarınla aran bozulabiliyor. Fakat bazı zamanlar da ise bu özelliğin çok işine yarayabiliyor. Söylediğin yalanların ucunu bazen kaçırabiliyorsun, bu durum da yalanlarını unutmana sebep oluyor. Kendine olan güveni çok yüksek birisin ve özgüven problemleri çok fazla yaşamıyorsun. Tartışma ortamından kaçmak için veya ortamı yumuşatmak için yalan söylediğin zamanlar sıklıkla gerçekleşiyor. Yakın çevrene karşı dürüst bir yaklaşımda bulunuyorsun ve onların başını derde sokacak herhangi bir davranışta bulunmuyorsun.

Hiç yalancı değilsin!

Yalan söylemeye çalışsan bile bunu o kadar çok belli ediyorsun ki, seni tanımayan bir insan bile yalan söylemeye çalıştığını anlayabilir. Aranın bozulacağını fark etsen bile, en yakınların dahil herkese karşı dürüst ve açık sözlü bir izlenim sergiliyorsun. Bazı zamanlar bir sevdiğin için ya da kendi iyiliğin için beyaz yalanlara başvurabiliyorsun ama bu sürekli yaptığın bir şey olmuyor. Arkadaş çevrene ve sana samimi olan kişilere karşı her daim doğruyu söylemek, senin için adeta bir görev niteliğinde. Arkadaş ortamına karşı enerjik ve dışa dönük olsan da, dışarıya karşı soğukkanlı ve biraz utangaç bir yapıya sahipsin. Kendinle bazı zamanlar barışıksın ama çoğu zaman kendinde kusur arayan bir kişiliğe bürünüyorsun. Bu da agresif ve suskun tavırlar sergilemene sebep oluyor.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
117
83
77
51
34
24
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın