Görüş Bildir
Haberler
Duygularınla mı Hareket Ediyorsun Yoksa Mantığınla mı?

Duygularınla mı Hareket Ediyorsun Yoksa Mantığınla mı?

Eda Hakim
30.05.2023 - 12:01

Kimileri mantığıyla hareket eder, kimileri ise duygularıyla. Peki sen hangi kategoridesin?

Bunun cevabını öğrenmek istiyorsan, hazırladığımız testi çözmeni tavsiye ediyoruz. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Bencil bir yapıya sahip misin?

4. Duygularını ve hissettiklerini kolayca dışarıya vurabiliyor musun?

5. Aşağıdaki renklerden birini seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Burcunu seçer misin?

7. Başarısız olduğun zaman gerekçe olarak bahaneler mi üretirsin yoksa hatanı farkına varıp, düzeltme yolunda mı ilerlersin?

8. Romantik ilişkilerinde anlayışlı biri misindir?

9. Kendinde en beğenmediğin özelliğin nedir?

10. Aşağıdaki şarkıcılardan birini seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Duygularınla hareket ediyorsun!

Bir karar vermeye çalışırken sürekli kalbinin sesini dinliyorsun çünkü en doğru seçimin bu şekilde olabileceğine inanıyorsun. Duyguların çoğu zaman mantığının önüne geçiyor. Etrafındaki kişilere karşı her daim anlayışlı yaklaşmaya çalışıyorsun ve onları yargılamadan çoğu zaman yanlarında durup, destek olmak için çaba sarf ediyorsun. Aynı hassasiyeti ve düşünceyi kendin için de bekliyorsun ama hüsrana uğrayabiliyorsun. Bu durum da çevrendekilere karşı güvensizlik beslemene sebep oluyor. Arkadaş çevrene çok önem veriyorsun. Zamanının çoğunu onlarla geçiriyorsun ve dertlerini onlara anlatıyorsun. Bu yüzden arkadaşlarınla olan bağına ve ilişkilerine ayrı bir anlam yüklüyorsun. Gerçekten yanında kendin gibi hissettiğin çok az insan var. Onlara yapılan bir yanlışı, sanki sana yapılmış gibi görüyorsun ve ortalığı karıştırabiliyorsun.

Mantığınla hareket ediyorsun!

Verdiğin her kararda, arada kaldığın her seçimde sadece mantığını dinliyorsun. Bazı konularda duyguların devreye girse de genelde mantığın dışına çıkmıyorsun. Senin için en doğru şey, beyninin ne dediği. Keskin bir zekaya sahipsin ve yaşanan sorunlara en çarpıcı çözümleri bulmak için ekstra çaba sarf ediyorsun. Ailene çok değer veriyorsun ve onlar için her şeyi yapabilecek kapasiteye sahipsin. Geleceğe yönelik kafanda farklı farklı planlar ve adımlar mevcut. Bunları gerçekleştirmek için yoğun bir tempoya girmen gerektiğinin de farkındasın. Yalnız kalmayı ve tek takılmayı kalabalık ortamlardan daha çok seviyorsun. Kendi başına düşüncelere kapılmak ve yaşanan olayları tekrar tekrar düşünüp, analiz etmek çok hoşuna gidiyor.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
16
13
5
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın