Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Kenan Koçak ile Anlaştı mı? Kenan Koçak Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında? Hangi Takımlarda Çalıştı?

Fenerbahçe Kenan Koçak ile Anlaştı mı? Kenan Koçak Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında? Hangi Takımlarda Çalıştı?

İlk puan kaybında Vitor Pereira ile yolları ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe'de, Kenan Koçak ismi öne çıktı. Vitor Pereira'nın çalkantılı günler geçirdiği Fenerbahçe'de yeni teknik direktörün Kenan Koçak olduğu iddiası öne atıldı. Peki Kenan Koçak kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi takımlarda çalıştı? Kenan Koçak Fenerbahçe ile anlaştı mı? Cevaplara haberimizde yer verdik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son dönemde aldığı olumsuz skorlarla eleştirilerin odağında olan ve yönetimin de gözünde kredisini tamamen yitiren Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'den ayrılması gündemde. Portekizli teknik adamın ardından en ciddi adaylar arasında ise Kenan Koçak ismi yer alıyor. Peki Kenan Koçak kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi takımlarda çalıştı? Kenan Koçak Fenerbahçe ile anlaştı mı? İşte o soruların cevapları...

Gündemde Kenan Koçak Var

Gündemde Kenan Koçak Var

Derbide kaydebilecek olası bir puan kaybında kesinlikle yolların ayrılması beklenen Fenerbahçe'de sürpriz bir isim gündeme geldi.

Vole'nin haberine göre, Türk bir teknik direktör ile çalışma kararı alan Fenerbahçe yönetiminin, A Milli Takım'da Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından Kuntz'un görevi geldiği A Milli Takım'da yardımcılık yapan Kenan Koçak'la görüştüğü öğrenildi.

Kenan Koçak Kimdir?

Kenan Koçak Kimdir?

UEFA Pro-Lisans’ı bulunan Kenan Koçak, 5 Ocak 1981 Kayseri doğumlu.

Futbol oynadığı dönemde defansif orta saha pozisyonunda görev alan Kenan Koçak, futbola SV Waldhof Mannheim’de başladı.

Devamında ise alt liglerde forma giyinmeye devam etti. 2003/2004 sezonunda Bundesliga ekibi Redbull Salzburg’a imza attı fakat sadece 2 maçta forma giyebildi. Sonrasında ise Redbull Salzburg’un B takımında ise 5 maçta forma giyebildi.

Son olarak Alman ekibi Hannover 96’yı çalıştıran Koçak, teknik direktörlük kariyerine ise Almanya 6. Lig ekiplerinden VfR Mannheim’ı çalıştırarak başlamıştı.

Devamında, Waldhof Mannheim ve Sandhausen gibi alt lig ekiplerini de çalıştırdı. Koçak’ın Almanya vatandaşlığı da bulunuyor.

Kenan Koçak, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz’un yardımcılığını yapacağını duyurmuştu.

Antrenörlük Kariyeri

Antrenörlük Kariyeri

2009/10 sezonunda FC Türkspor Mannheim takımının başında ilk antrenörlük deneyimini yaşayan Koçak, 2011-2013 yılları arasında VfR Mannheim takımında teknik direktörlük yaptı. 2013/14'te SV Waldhof Mannheim'e geçen Koçak, 3 sezon bu takımın başında görev yaptı. Çeşitli Alman takımlarının ardından son olarak Kasım 2019 - Haziran 2021 döneminde ise bir diğer Almanya 2. Lig ekibi Hannover 96'da görev yapan Koçak, Almanya 2. liginde yaklaşık 150 karşılaşmada görev aldı.

Kenan Koçak Fenerbahçe ile Anlaştı mı?

Kenan Koçak Fenerbahçe ile Anlaştı mı?

Fenerbahçe ile ilgili verdiği haberlerle ön planda bulunan gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun iddiasına göre Fenerbahçe, Kenan Koçak ile ilk temasını kurdu. Sabuncuoğlu konuyla ilgili olarak, 'Fenerbahçe'de teknik direktör konusunda yerli adaylardan en kuvvetli isim; Kenan Koçak. Kendisiyle ilk temas kuruldu.' ifadelerine yer verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kurtlar Vadisi'nin Hikmet'ine Benziyor

Kurtlar Vadisi'nin Hikmet'ine Benziyor

Öte yandan sosyal medya kullanıcıları, Kenan Koçak'ı bir dönemin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi karakteri 'Deli Hikmet'e' benzetti. Kenan Hoca ve Deli Hikmet karakterini canlandıran Erdem Ergüney'in benzerliği dikkat çekti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın