Görüş Bildir
Haberler
Karmanızın Temsilcisi, Kötücül Gezegen Satürn'den Almanız Gereken Dersleri Anlatıyoruz!

Karmanızın Temsilcisi, Kötücül Gezegen Satürn'den Almanız Gereken Dersleri Anlatıyoruz!

Doğum haritasının babası olarak bilinen, huyuna gittiğinizde büyük ödüller istediğini yapmadığınızda büyük ceza veren Satürn'ü tek tek anlatıyoruz. 

Satürn burcunuzu bilmiyorsanız internete 'doğum haritası çıkarma' yazıp doğum saatinizi bilmeden öğrenebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Büyük öğretmen Satürn.

Büyük öğretmen Satürn.

Bu gezegenin kötücül olarak anılması kısıtlama ve ağır dersler vermesiyle ilgilidir. Fakat onun istediği şeyleri dikkate alıp bu konularda kendimizi gerçekleştirirsek ödülleri de büyük olur.

Disiplin, sorumluluk gibi konularla ilişkilendirilir. Ciddiliği talep eder.

Disiplin, sorumluluk gibi konularla ilişkilendirilir. Ciddiliği talep eder.

Bulunduğu burçtaki konularda kişinin ciddi olmasını sağlar. Sabırlı olunmasını ister. Hırs ve konsantrasyonla da ilişkilidir. Oğlak ve Kova'nın yöneticisidir.

Şimdi tek tek burçlara etkisine bakalım. 👇

1. Satürn Koç

1. Satürn Koç

Koç'un sabırsız yapısı Satürn'ün sabır beklemesiyle zıtlaşır. Bu nedenle bu kişiler için zor bir konumdur. Satürn Koçlar sabırsız, aceleci, sinirli yapıları ile bilinir. Koçların özelliği olan hırs bu konumda kendini daha da gösterir ve liderlik etmekte iyice hırslı biri olurlar. Bu kişilerin sabretmeyi, bencil davranmamayı, daha ılımlı olmayı öğrenmesi gerekir. Hırslarını lehlerine çevirip içlerindeki öfkeye harcadıkları enerjiyi ise çalışmaya dönüştürerek Satürn'ün ödüllerini toplayabilirler.

2. Satürn Boğa

2. Satürn Boğa

Satürn Boğa konumlu kişiler, duygularını kontrol edebilirler. Dik başlı ve inatçı yapılarıyla sabırlı olma özellikleri de vardır. Lakin bu kişiler parasız kalmaktan ve insanların ona güvenmemesinden çok korkarlar. Yaratıcılıkta sıkıntılar çekebilir. Parayı tutarlar. Bu kişiler büyük işlere imza atmak için ideallerdir fakat öğrenmeleri gereken parasız kalmaktan bu kadar korkmamak ve yaratıcılıklarını ortaya çıkartmak ki özellikle cinsel hayatlarında, ardından sabırlı ve azimli yapılarıyla Satürn'ün hediyelerini alabilirler.

3. Satürn İkizler

Satürn İkizler burcunda konumlandığında zihin ve düşünce anlamında kısıtlama getirebilir. Öğrenmeyi, okul hayatını geciktirebilir. Direkt düşünceyle ilgili olduğu için Satürn İkizler insanları kötümser insanlar olabilir bu nedenle de insanlara güvenmeleri zordur. Eğer öğrenme yöntemlerini bulup kendilerini geliştirir, insanlara güvenir ve daha iyimser bir bakış açısına sahip olurlarsa Satürn onları ödüllendirecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Satürn Yengeç

4. Satürn Yengeç

Satürn Yengeç kişilerinin duyguları kısıtlanmış gibidir. Hislerini saklamaya meyillidirler bu nedenle de sevgilerini çok fazla belli edemeyebilirler. Çok incinseler de göstermezler. Bu kişiler aileleri ile zıtlaşma yaşamış olabilirler. Satürn Yengeçlerin öğrenmesi gerekenler; biraz daha duygularını göstermek, empati kurmak ve güvenli alanlarından çıkıp savaşmalarıdır.

5. Satürn Aslan

5. Satürn Aslan

Her zaman en iyisi olmak isteyen Aslan burcu ile Satürn'ün hırsı birleşince ortaya acımasız biri çıkabilir. Satürn Aslanlar her daim patron olmak isterler. Herkesin ona saygı duymasına ve itaat etmesini bekler içten içe. Bunun yanında kişinin yaratıcılık ile sorunları olabilir, bunları ortaya çıkartmakta güçlük çeker. Bencil ve egoist olmaya eğilimli bu kişilerin öğrenmesi gerekenler; alçakgönüllülük, merhamet ve empatidir. Bunun yanında yaratıcılıklarını ortaya çıkartacak şeyler yaparak Satürn'ün hediyelerini toplayabilirler.

6. Satürn Başak

6. Satürn Başak

Kendine ve başkalarına karşı eleştirici tavır takınan Satürn Başaklar, çalışır ve daha da çok çalışırlar. Bu çok çalışmanın sebeplerinden biri kendileri dahil kimseye güvenmemeleridir. Mükemmel olmak isterler, her işlerini kusursuz sonlandırmak için çalışırlar. Bu da kendi içlerindeki yetenekleri de hafife almalarından meydana gelir. Fazlaca çalışmak onların sinirlerini yıpratarak hasta edebilir. Bu nedenlerle öğrenmeleri gerekenler;  ne yapması gerektiğini ayırt etmektir. Yeteri kadar çalışmayı, kendine ve diğer insanlara güvenmeyi, detaylarda savrulmadan büyük resmi görebilmeyi başardığında Satürn bu kişileri muhakkak ödüllendirecektir.

7. Satürn Terazi

7. Satürn Terazi

Sosyal anlamda, adilliği ve orta yolu bulma yönüyle fazlasıyla sevilen Satürn Terazilerin alması gereken dersler daha çok ikili ilişkilerle alakalıdır. Bu kişiler, sevildiğinden sürekli şüphe etmeye eğilimlidirler. Bu nedenle de ilişki içlerinde huzursuz olurlar fakat şöyle de bir durum var ki yalnız kalmak onları daha çok huzursuz eder. İlişkisi, evliliği için hep çabalaması gerektiğini düşünür ve öyle davranır. Başarılı bir evlilik için de çok uğraşır. Bu kişilerin tıpkı sosyal hayatta kurdukları başarılı iletişimi özel ilişkilerinde de gerçekleştirmeyi öğrenmeleri gerekir ki Satürn'ün meyvelerini yiyebilsinler.

8. Satürn Akrep

8. Satürn Akrep

Satürn Akrep konumu kişiye kararlı ve ısrarcı bir yapı verir. Bu kişiler işlerini mükemmel yapmak isterler ve disiplinsizliğe tahammülleri yoktur. Bu konularda iyi olsalar da iğneleyici tarafları ile insanları kırabilirler. Bunun yanında akıl ve duyguları arasında seçim yapmış insanlardır ve genelde akıllarını seçip duygularını bastırma eğilimindedirler. Öğrenmeleri gerekenler seçim yapmadan dengeyi kurmaktır ve insanlara karşı daha nazik olmalarıdır. Sabredip Satürn'ün isteklerini yerine getirdiklerinde ödüllendirileceklerdir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Satürn Yay

9. Satürn Yay

Satürn Yaylar iki uçludur; ya kendilerini aşmışlardır ya da geleneklere ve dine sıkı sıkı bağlanıp bir adım öteye gidememişlerdir. Kişi ya hoşgörülüdür ya da alaycı. Satürn Yaylar felsefeye, ezoterizme yatkındırlar. Eğer bu kişiler bu konuları araştırmayıp körü körüne bağlanırsa büyük sıkıntılar çekebilir. Çünkü Satürn onlardan hayatın anlamını araştırıp  bulmalarını ister. Bu konularda derinleşirlerse Satürn'ün hediyelerini alacaklardır.

10. Satürn Oğlak

10. Satürn Oğlak

Satürn yönetici durumunda olduğu için bu konumda daha rahat ve güçlüdür. Satürn oğlaklar dayanıklı, güçlü, çalışkan ve zeki kişilerdir. Kendilerinden başka kimseye kolay kolay güvenmezler. Kendilerini çalışırken ifade etmek onlar için daha kolaydır. Bu kişilerin öğrenmesi gereken ise başarıya giden her yolun mubah olmadığıdır. Sahip oldukları güçleri doğru bir şekilde kullanmayı öğrenirlerse Satürn onlara her daim destek olacaktır.

11. Satürn Kova

Satürn bu burcun da yöneticisi olduğu için güçlüdür. Satürn Kova kişileri diplomatik, insancıllardır. Yardım etmeyi severler. Konsantre olmayı rahatça başarabilirler. Akıllılardır ve bunu bildikleri için de kibirlenebilirler. İnsanları fikirleri ile yönlendirmek isterler bu da grupça, beraber yapılan işlerde onları zorlar. Burada kişinin öğrenmesi gereken diğer insanların fikirlerine saygı ve önem göstermektir. Kibri bırakıp gruba dahil olduklarında Satürn onları ödüllendirecektir.

12. Satürn Balık

Satürn Balıklar nazik insanlar olmalarının yanında bağımlı olmaya eğilimlidirler. İnsanlara veya maddeye bağımlılık söz konusu olabilir. Bu bağımlılıklarla da yaralanmaya oldukça açıktırlar. Burada kişi sanatçı ve psişik özellikler gösterebilir. Öğrenmesi gerekenler ise her hatasından ders çıkartıp yoluna devam etmesidir. Bağımlı yapısı yerini altıncı hissine bırakmalıdır. Ancak böyle Satürn'ün hediyelerini alabilirler.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım. 👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
3
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın