Görüş Bildir
Haberler
Karar Bekleniyordu: Pınar Gültekin Davası Yine Ertelendi

Karar Bekleniyordu: Pınar Gültekin Davası Yine Ertelendi

Eray İspir
16.05.2022 - 18:05 Son Güncelleme: 16.05.2022 - 18:24

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili davada karar çıkmadı. Hakkında yeniden tutuklama talep edilen Cemal Metin Avcı’nın kardeşi Mertcan Avcı'ya adli kontrol şartı getirilirken dava 20 Haziran'a ertelendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Muğla'nın Menteşe İlçesi’nde Cemal Metin Avcı’nın öldürdüğünü itiraf ettiği Pınar Gültekin cinayeti davasında bugün 12. duruşma görüldü. 

Bugünkü duruşmada da karar çıkmazken, dava 20 Haziran'a ertelendi. Hakkında yeniden tutuklama talep edilen Cemal Metin Avcı’nın kardeşi Mertcan Avcı'ya adli kontrol şartı getirildi. 

Ara kararını açıklayan mahkeme Cemal Metin Avcı’nın tutukluluğunun devamına karar verdi.

Savcının mütalaası

Savcının mütalaası

Davanın 12'inci duruşmasında savcı esas ilişkin mütalaasını verdi. Savcı mütalaasında, Cemal Metin Avcı'nın canavarca hisle, eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürmekten, kardeşi Mertcan Avcı'nın da canavarca hisle ve eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme suçuna iştirakten ağırlaştırılmış müebbet hapis ile cezalandırılması talep etti.

Eda Karagün, iş ortağı Şükrü Gökhan Orhan, annesi Ayten ve babası Selim Avcı'nın da suç delillerini gizlemek ve yok suçundan ise 2 yıldan 5 yıla kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi.

Neler yaşandı? 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
8
6
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Osmantürker

Gencecik bir insan öldü ne ceza verilirse verilsin onu geri getirmeyecek suça ceza ver tamam ama suçun engellenmesi daha önemli değilmi kadına çocuğa şiddet ... Devamını Gör

Drw Tr

Tehdit var şantaj var. Kızın şantaj yaptığı bi savcı var. Ailesinin açlıktan nefesi kokarken bu gariban öğrenci kardeşimiz villada yaşıyor. Cinayetin hiçbir ... Devamını Gör