Görüş Bildir
Haberler
'Kara Tahta' Dizisinin Atlas'ı Furkan Andıç Kimdir? Furkan Andıç Nereli ve Kaç Yaşında?

'Kara Tahta' Dizisinin Atlas'ı Furkan Andıç Kimdir? Furkan Andıç Nereli ve Kaç Yaşında?

TRT1 ekranlarının yeni sezona damga vurmaya hazırlanan dizisi Kara Tahta'nın 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanları yayınlanan Kara Taht dizisi şimdiden tüm dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Başrollerinde Miray Daner ve Furkan Andıç'ın yer aldığı TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Kara Tahta merak edilmeye başlandı. Peki Kara Tahta dizisinin Atlas'ı Furkan Andıç kimdir? Furkan Andıç nereli ve kaç yaşında? İşte Furkan Andıç hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Miray Daner ve Furkan Andıç'ın başrollerini paylaşacağı TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Kara Tahta merak edilmeye başlandı. Üs Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Ender Mıhlar üstlenirken, senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor. TRT1'in yeni dizisi Kara Tahta bu akşam ilk bölümü ile izleyicisi ile buluşacak. Peki Kara Tahta dizisinin Atlas'ı Furkan Andıç kimdir? Furkan Andıç nereli ve kaç yaşında?

Kara Tahta Dizisinin Atlas'ı Furkan Andıç Kimdir?

Kara Tahta Dizisinin Atlas'ı Furkan Andıç Kimdir?

Furkan Andıç , 4 Nisan 1990 yılında İstanbul'da doğdu. Furkan Andıç baba tarafından aslen Trabzon, anne tarafından ise aslen Boşnak kökenlidir. Eğitimini Bilgi Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü'nde okurken yatay geçiş yaparak Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü'nde tamamlamıştır. Küçük yaşlardan beri basketbol oynayan Furkan Andıç; Darüşşafaka, Pamukspor, Işık Spor ve Marmara Koleji'nin yıldız takımlarında oynamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2011 yılında rol aldığı Kolej Günlüğü dizisi ile yaşamıştır.

Kolej Günlüğü, Umutsuz Ev Kadınları, Aşk Ekmek Hayaller, Yağmurdan Kaçarken, Kaçak Gelinler ve Tatlı İntikam gibi projelerde yer alan Furkan Andıç şimdilerde Star TV ekranlarında yayınlanan Kardeş Çocukları dizisinde Volkan karakterine hayat vermektedir. Furkan Andıç 1.90 metre bounda 88 kilo ve Koç burcudur.

Furkan Andıç Rol Aldığı Yapımlar

Furkan Andıç Rol Aldığı Yapımlar
  • 2019 – Kardeş Çocukları (Volkan) (TV Dizisi)

  • 2017 – Damat Takımı (Sinema Filmi)

  • 2017 – Meryem (Savaş) (TV Dizisi)

  • 2016 – Tatlı İntikam (Tankut) (Sinan) (TV Dizisi)

  • 2015 – Kırgın Çiçekler (Gökhan) (TV Dizisi)

  • 2014 – Kaçak Gelinler (Selim) (TV Dizisi)

  • 2013 – Yağmurdan Kaçarken (TV Dizisi)

  • 2013 – Aşk Ekmek Hayaller (Altan) (TV Dizisi)

  • 2012 – Umutsuz Ev Kadınları (Levent) (TV Dizisi)

  • 2011 – Kolej Günlüğü (Mert) (TV Dizisi)

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın