Görüş Bildir
Haberler
Kanal D’de Yeni Dizi Baht Oyunu! Baht Oyunu Konusu Ne, Oyuncuları Kim?

Kanal D’de Yeni Dizi Baht Oyunu! Baht Oyunu Konusu Ne, Oyuncuları Kim?

Kanal D’de yayınlanacak olan Baht Oyunu adlı dizinin çekimleri başladı. İlk aşkıyla sonsuza kadar mutluluğu arayan bir genç kızın yaşadıklarının anlatılacağı Baht Oyunu dizinin başrollerinde Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysal yer alacak. Yayın tarihi henüz netleşmeyen dizinin, yaz sezonun iddialı yapımlarından biri olması bekleniyor. Peki, Baht Oyunu konusu ne, oyuncuları kim? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Baht Oyunu Konusu

Baht Oyunu Konusu

Yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizide ilk aşkının peşinde koşan bir genç kızın hikayesi anlatılacak.

 “Yaygın bir inanıştır; aşkın peşinde koşan yakalayamaz, yakalanır! Ve doğru adamla hep yanlış yerde, yanlış zamanda karşılaşılır…”  Peki hep böyle midir? Baht oyunu, ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan bir genç kızın hikayesini izleyicilerle buluşturuyor.

Baht Oyunu Oyuncuları Kim?

Baht Oyunu Oyuncuları Kim?

Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli gibi isimler yer alacak.

AYTAÇ ŞAŞMAZ KİMDİR?

Aytaç Şaşmaz, 5 Ağustos 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu İsmail Ege Şaşmaz'ın kardeşidir. Oyunculuk eğitimi alan Aytaç Şaşmaz, ilk oyunculuk deneyimini 2017 yılında, başrolünde Tolga Sarıtaş ve Afra Saraçoğlu’nun yer aldığı Kötü Çocuk isimli sinema filmi ile yaşamıştır.

Son olarak Söz dizisinde rol alan Aytaç Şaşmaz, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisinde Emre karakterine hayat vermektedir. Aytaç Şaşmaz, 1.80 metre boyunda, 77 kilo ve Aslan burcudur.

Aytaç Şaşmaz’ın rol aldığı diziler ve filmler

2019 – Hekimoğlu (Emre) (TV Dizisi)

2017 – Söz (Uzman Çavuş Feyzullah) (TV Dizisi)

2017 – Kötü Çocuk (Sinema Filmi)

Cemre Baysel Kimdir?

Cemre Baysel Kimdir?

Cemre Baysel, 5 Şubat 1999 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Üniversite eğitimi için Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü'nü seçen Cemre Baysel 1.66 metre boyunda, 53 kilo ve Kova burcudur.

Cemre Baysel'in ilk oyunculuk deneyimi 2014 yılında Yeşil Deniz dizisi ile gerçekleşmiştir. Daha sonra İsimsizler dizisinde rol alan Cemre Baysal en son TRT 1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde Melis karakterine hayat vermiştir.

CEMRE BAYSEL DİZİLERİ

  • 2020- Sol Yanım (Biricik)

  • 2018 – Elimi Bırakma (Melis)

  • 2017 – Payitaht Abdülhamit (Firuze)

  • 2017 – İsimsizler (Gülperi)

  • 2014 – Yeşil Deniz (Gonca)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
6
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın