Görüş Bildir

Beylikdüzü’nde bisikletle seyreden gençler, otomobilini kaldırıma park eden sürücüye tepki gösterdi. “Başka yer yok mu, bir engelli gelse nereden geçecek?” diyen gençlerin sözleri üzerinden aracından inen sürücü, “Buraya park ettim, var mı diyeceğin, engellileri ben görüyorum” ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi Anadolu Caddesi üzerinde giden bisikletli gençler, bisiklet yolunun bitmesi üzerine kaldırıma geçti.

Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi Anadolu Caddesi üzerinde giden bisikletli gençler, bisiklet yolunun bitmesi üzerine kaldırıma geçti.

Burada bir süre daha seyreden gençler, bir sürücünün otomobilini kaldırıma park ettiğini gördü. Bisiklet ile bile kaldırımdan geçmekte zorlanan gençler, aracından yanından geçerken içeride oturan sürücüye tepki gösterdi. Gencin, “Ağabey başka yer yok mu, buraya mı park ettin” demesi üzerine sürücü aracından indi. 

Kaynak: İHA

“Engelliyi ben görüyorum” diyerek gençlerin üstüne yürüdü. İşte o anlar:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
209
39
13
5
4
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cevahirg

herifler prim yapmak için millete laf ata ata son sürat on kaldirarak YAYA kaldiriminda gidiyor bu video da tek suçlu o adam mı Allah aşkına !

clearskies

Hadi adam öküz. Sende daha fazla tıklanma almak için aşırı salak hareketler yapıyorsun.

Pasif Kullanıcı

adam engelli işte başka nereye koysun arabayı