Görüş Bildir
Haberler
Kahve Telvesi Peeling Yapımı Mucizeler Yaratıyor !

Kahve Telvesi Peeling Yapımı Mucizeler Yaratıyor !

Birsen Saydam
01.08.2018 - 13:11

Kahve Telvesi Peeling Yapımı Mucizeler Yaratıyor !

Kahve telvesi peeling yaptığınız zaman bebek gibi bir cilde kavuşacaksınız ! Kahvenin cilde en faydalı olan kısmı telvesidir. Herkesin evinde keyifle içtiği kahvelerden muhteşem bakımlar yapabilir ve cildinizi güzelleştirebilirsiniz. Kahve telvesi peeling i göz altı morluğunu yok eder. Aynı zamanda cildinizi ölü hücrelerden arındırarak,cilde parlaklık ve canlılık verir. Bir güzel özelliği de cildi sıkılaştırmasıdır.

Cildimizin haftada bir kaç kez peelinge ihtiyacı vardır. Peeling yaptığımız zaman cilt sorunlarını da önlemiş olursunuz. Tabiki cildiniz arınıp derinlemesine temizlenecek aynı zamanda. Sizde üşenmeyin her hafta kahvenizi için telvesini yüzünüze uygulayın. Aradaki farkı gördüğünüzde çok şaşıracaksınız.

Size kahve ile yapılan bir kaç peeling tarifi vericem. Hangisinin etkisi daha fazla ise sizin cildinizde onu kullanmanız en iyi seçim olur. Birinci tarifimiz çok basit ve pratik bir peeling olacak..

Bu peeling için malzemelerimiz, kahve telvesi ve zeytinyağı. Yalnız zeytin yağı saf zeytin yağı olursa maksimum etkili olur. Birde önemli bir püf nokta kahveniz şekersiz olması gerekiyor. 2 yemek kaşığı kahve telvesi 1 yemek kaşığı kahve telvesini iyice karıştırın ve tüm yüzünüze sürün. Göz altları hariç tüm yüz veya uyguladığınız bölgeye iyice masaj yaparak uygulayın. Ovalama işlemi bitince 5-10 dk bekleyin ve yüzünüzü ılık su ile durulayın. Hepsi bu kadar kahve telvesi peeling çok basit! 

Bu tarifte ilk tarif gibi çok basit! Birinci tarif yüzü kuru ve hassas olanlar için ikinci tarifte yağlı olanlar ciltler için daha uygun bir tariftir. Bunun için malzemelerimiz 2 tatlı kaşığı kahve telvesi ve 1tatlı kaşığı esmer şeker.

Öncelikle şeker ve kahveyi karıştırın. Yüzünüze veya uygulayacağınız bölgeye sürün. Daha sonra yine aynı şekilde dairesel hareketlerle masaj yapın. Yüzünüzde 10 dk beklettikten sonra su ile durulayın. İkinci maskemizde bu kadar. Bu peelingler ile muhteşem görüneceksiniz. Tüm cildinize de uygulamanızı tavsiye ederim. Zamanla cildiniz bebek gibi olacak ve sonuçlarını gördüğünüzde çok memnun kalacaksınız.

  • Saçlarınızda kullanabilirsiniz: Temiz saçınıza kahve telvesini sürün. 1 saat bekletin ve yıkayın. Bu uygulama daha parlak ve canlı saçlara kavuşmanızı sağlayacak. Aynı zamanda saçlarınız gürleşecek.

  • Kahve muhteşem bir selülit savardır. Haftada bir iki kez kahve ile selülitli bölgelerinize 10 dk masaj yapın selülitleriniz yok olacaktır.

  • Eviniz mis gibi kahve kokması için mumluğunuza kahve telvesi koyun ve mumu yakın. Odanız çok egzotik bir kokuya merhaba diyecek.

  • Kahve telvesini kesinlikle atmayın. Bakım yapmaya vaktiniz yoksa çiçeklerinizin dibine dökün. Bitkilerinizin mineral desteğini sağlamış olursunuz.

Kaynak: https://www.ciltbakimievdepratik.com/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın