Görüş Bildir
Haberler
Kahve İçme Tercihine Göre Sen Kimsin?

Kahve İçme Tercihine Göre Sen Kimsin?

Tuğba Karakoç
05.03.2024 - 11:02 Son Güncelleme: 05.03.2024 - 20:06

Kahve tercihlerimizin kişiliğimizle alakalı olduğunu biliyor muydun? Peki senin kahve tercihin ne? Seç ve sonucu gör! 

Hazırsan geçelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım!

Sakinlik senin diğer adın!

Seçtiğin kahveye göre sakin ve durgun bir yapın var. Sorumluluklarını bilincinde ve çalışkan birisin. Karmaşık, düzensiz ve anlamsız olaylardan hoşlanmıyorsun. Küçük şeylerle mutlu olabiliyorsun. Düzen ve uyum seni en net  tanımlayan iki kelime.

Eğlencenin tanımı sensin!

Seçtiğin kahveye göre hayat senin için eğlence demek! Senin kişiliğini tanımlayan en net iki kelime eğlence ve yaratıcılık. Kahve içmek çok senin tarzın değil ama içecek olursan kahveni farklılaştırmak tam da sana göre. Hayatta farklılıklar, eğlenceler, çılgınlıklar sizin için var!

Sen kararsızsın!

Seçtiğin kahveye göre kararsız bir yapın var. Kararsızlığını kahveden yola çıkarak açıklayacak olursak; kahve içmek istiyorsun evet ama kahveni farklılaştırmak da istiyorsun. Fark yaratmak isterken aşırıya kaçmak istemiyorsun. Hayatında da kararların bu şekilde ayrılıyor. Yer yer sakin yer yer çılgın bir yapın var. Her seçimin tam ortasındasın!

Enerji ve sen!

Seçtiğin kahveye göre enerjik, eğlenceli ve mutlu birisiniz. Mutluluğu elde etmek sizin için çok kolay. Kahve içmeyi seviyorsunuz ama sizin asıl sevdiğiniz şey tatlı! Sade ve acı kahveler asla size göre değil. Kendi hayatınız gibi tatlı ve enerjik kahveler sizin tercihiniz.

Pozitiflik senin dünya görüşün!

Seçtiğin kahveye göre insanlarla iletişimin olağanüstü derecede iyi! Sıcakkanlı, enerjik ve pozitif birisiniz. Konuşurken düşünmeden ağzınızdan laflar çıkıyor olabilir. Hayatı çok hızlı yaşıyorsunuz. Eğlenmeyi en iyi siz biliyorsunuz ve eğlenirken sorumluluklarınızı asla atlamıyorsunuz! Cappuccinonun köpüğünün dudağınıza bulaşmasına bayılıyorsunuz!

Sorumluluklarının farkında!

Seçtiğin kahveye göre sen sakin, uyumlu, düşünceli birisin. Hayatında verdiğin kararlar, yaptığın davranışlar hepsi birbiri ile uyum içinde. Kahve senin favori içeceğin olabilir. İnsanlar çoğu zaman uykularını açmak için kahve içerler ama sen o kadar çok kahve içiyorsun ki kahve senin uykunu açmaz!

İlgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
42
26
18
13
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın