Görüş Bildir
Haberler
Kahkaha mı Atsam Yoksa Çığlık mı Diye Düşünmeden Edemeyeceğiniz Korku Komedi Filmleri

Kahkaha mı Atsam Yoksa Çığlık mı Diye Düşünmeden Edemeyeceğiniz Korku Komedi Filmleri

Korku filmleri kendi içinde de pek çok dala ayrılır. Özellikle korku ve komedinin harman olduğu filmlerin ayrı bir hayran kitlesi olduğunu düşündüğümüzde  izlenecek filmlerin de bir o kadar fazla olduğunu varsayabiliriz. Eğer siz de bu tarz filmlerden hoşlanıyorsanız, işte en iyi korku komedi filmleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Army of Darkness (1992)

1. Army of Darkness (1992)

Özet: Alaycı adam yanlışlıkla MS 1300'e gider ve burada Necronomicon'u geri alması ve eve dönebilmesi için bir ölü ordusuyla savaşması gerekir.

Oyuncular: Bruce Campbell, Embeth Davidtz

Yönetmen: Sam Raimi

2. An American Werewolf in London (1981)

2. An American Werewolf in London (1981)

Özet: İngiltere'de yürüyüş yapan iki Amerikalı üniversite öğrencisi, yerlilerin hiçbirinin varlığını kabul etmeyeceği bir kurt adam tarafından saldırıya uğrar. Şimdi biri kurt adam olurken, diğeriyse hayalet olur.

Oyuncular: David Naughton, Jenny Agutter

Yönetmen: John Landis

3. They Live (1988)

3. They Live (1988)

Özet: Biz farkında olmadan kararlarımızı etkilerler. Biz hissetmeden duyularımızı uyuştururlar. Biz farkında olmadan hayatımızı kontrol ediyorlar. Onlar yaşıyor.

Oyuncular: Roddy Piper, Keith David

Yönetmen: John Carpenter

4. Tucker and Dale vs Evil (2010)

4. Tucker and Dale vs Evil (2010)

Özet: Sempatik köylüler Tucker ve Dale, bir grup tiki üniversite öğrencisi tarafından katil sanıldıklarında harap dağ kulübelerinde tatildedirler. Şimdi etraflarında ölen insanlardan sorumlu olmadıklarını kanıtlamalıdırlar.

Oyuncular: Tyler Labine, Alan Tudyk

Yönetmen: Eli Craig

5. Re-Animator (1985)

5. Re-Animator (1985)

Özet: Kampüse yeni ve tuhaf bir tıp öğrencisi geldikten sonra, kendini işine adamış bir adam ve kız arkadaşı, ölü dokunun yeniden canlandırılması etrafında dönen tuhaf deneylere dahil olurlar.

Oyuncular: Jeffrey Combs, Bruce Abbott

Yönetmen: Stuart Gordon

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. What We Do in the Shadows (2014)

6. What We Do in the Shadows (2014)

Özet: Viago, Deacon ve Vladislav, kira ödemek, ev işlerine ayak uydurmak, gece kulüplerine girmeye çalışmak gibi şeylerle uğraşan ev arkadaşı vampirlerdir. Bu film, onların hayatından birkaç günü gösteriyor. 

Oyuncular: Jemaine Clement, Taika Waititi

Yönetmen: Jemaine Clement, Taika Waititi

7. Gremlins (1984)

7. Gremlins (1984)

Özet: Genç bir adam, yeni evcil hayvanıyla ilgili üç önemli kuralı istemeden çiğner ve küçük bir kasabada kötü niyetli yaramaz canavarlar sürüsünü salıverir.

Oyuncular: Zach Galligan, Phoebe Cates

Yönetmen: Joe Dante

8. This Is the End (2013)

8. This Is the End (2013)

Özet: Altı Los Angeles ünlüsü, şehri yok eden bir dizi yıkıcı olayın ardından James Franco'nun evinde mahsur kalır. İçeride, grup sadece kıyametle değil, kendileriyle de yüzleşmek zorundadır.

Oyuncular: James Franco, Seth Rogen

Yönetmen: Evan Goldberg, Seth Rogen

9. Dead Alive (1992)

9. Dead Alive (1992)

Özet: Genç bir adamın annesini bir Sumatra sıçan maymunu ısırır. Hastalanan ve ölen kadın bu sırada hayata geri döner, köpekleri, hemşireleri, arkadaşları ve komşuları öldürür ve yer. Peki onu kim durduracak?

Oyuncular: Timothy Balme, Elizabeth Moody

Yönetmen: Peter Jackson

10. The Final Girls (2015)

10. The Final Girls (2015)

Özet: 1980'lerin ünlü çığlık kraliçesi olan annesini kaybetmenin yasını tutan genç bir kadın, kendisini annesinin en ünlü filminin dünyasının içinde bulur. Yeniden bir araya gelen kadınlar, filmin manyak katiliyle savaşmalıdır.

Oyuncular: Taissa Farmiga, Malin Akerman

Yönetmen: Todd Strauss-Schulson

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Scream (1996)

11. Scream (1996)
cpb-us-w2.wpmucdn.com

Özet: Annesinin öldürülmesinden bir yıl sonra, genç bir kız, ölümcül bir oyunun parçası olarak korku filmlerini kullanarak kızı ve arkadaşlarını hedef alan yeni bir katil tarafından terörize edilir. Peki, katil kimdir?

Oyuncular: Neve Campbell, David Arquette

Yönetmen: Wes Craven

12. Shaun of the Dead (2004)

12. Shaun of the Dead (2004)

Özet: Londralı bir elektronik satıcısının ve sıradan oda arkadaşının olaysız, amaçsız hayatları, zombi kıyameti tarafından alt üst olur. Bir anda kendilerini zombilerle savaşan kahramanlar olarak bulan ikili, şimdi dünyayı kurtarmalıdır.

Oyuncular: Simon Pegg, Nick Frost

Yönetmen: Edgar Wright

13. Jennifer's Body (2009)

13. Jennifer's Body (2009)

Özet: Bir lise amigo kızı, erkek sınıf arkadaşlarını öldürmekte uzmanlaşmış bir canavara dönüşür. En iyi arkadaşı bu dehşete bir son vermek istese de artık önlenemez bir hale gelmiştir.

Oyuncular: Megan Fox, Amanda Seyfried

Yönetmen: Karyn Kusama

14. Cooties (2014)

14. Cooties (2014)

Özet: Gizemli bir virüs, izole edilmiş bir ilkokula çarparak çocukları vahşi bir kitlesel vahşiler sürüsüne dönüştürür. Beklenmedik bir kahraman, hayatlarının mücadelesinde rengarenk bir öğretmen grubuna liderlik etmelidir.

Oyuncular: Elijah Wood, Rainn Wilson

Yönetmen: Jonathan Milott, Cary Murnion

15. Death Becomes Her (1992)

15. Death Becomes Her (1992)

Özet: Solan bir aktris ölümsüzlük olup asla yaşlanmayacağını öğrendiğinde, bunu uzun zamandır rakibini geçmenin bir yolu olarak görür. Fakat rakibi de aynı yola başvurduğu için işler içinden çıkılmaz bir hal alır.

Oyuncular: Meryl Streep, Goldie Hawn

Yönetmen: Robert Zemeckis

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Zombieland (2009)

16. Zombieland (2009)

Özet: Ohio'daki ailesine ulaşmaya çalışan utangaç bir öğrenci, son Twinkie'yi arayan silahlı bir adam ve bir eğlence parkına gitmeye çalışan bir çift kız kardeş, zombilerle dolu bir Amerika'da bir yolculuğa çıkarlar.

Oyuncular: Jesse Eisenberg, Woody Harrelson

Yönetmen: Ruben Fleischer

17. The Rocky Horror Picture Show (1975)

17. The Rocky Horror Picture Show (1975)

Özet: Yeni nişanlı bir çift izole bir yerde mahsur kalır ve Dr. Frank-n-Furter'ın tuhaf ikametgahına sığınmak zorundadır. Şimdi karşılaşacakları ise bir daha asla görmeyecekleri türden şeyler...

Oyuncular: Tim Curry, Susan Sarandon

Yönetmen: Jim Sharman

18. Little Shop of Horrors (1986)

18. Little Shop of Horrors (1986)

Özet: İnek bir çiçekçi, beslenmek isteyen dev bir insan yiyen bitkinin yardımıyla başarı ve romantizm şansını bulur. Tabii her şey gibi bunun da bir karşılığı vardır.

Oyuncular: Rick Moranis, Ellen Greene

Yönetmen: Frank Oz

19. The Lost Boys (1987)

19. The Lost Boys (1987)

Özet: Yeni bir kasabaya taşındıktan sonra iki kardeş, bölgenin vampirler için bir cennet olduğunu keşfeder. Peki, kendini ve ailesini bu vampirlerden nasıl koruyacaktır?

Oyuncular: Dianne West, Jason Patric

Yönetmen: Joel Schumacher

20. Tremors (1990)

20. Tremors (1990)

Özet: Küçük, izole bir kasabanın yerlileri, kendilerini birer birer öldüren garip yeraltı yaratıklarına karşı kendilerini savunurlar. Bu devasa yeraltı canavarıyla mücadeleye tutuşsalar da onu durdurmak o kadar kolay değildir.

Oyuncular: Kevin Bacon, Fred Ward

Yönetmen: Ron Underwood

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. The Witches Of Eastwick (1987)

21. The Witches Of Eastwick (1987)

Özet: Pitoresk bir köydeki üç bekar kadın, hayatlarına gizemli ve gösterişli bir adam geldiğinde bir bedel karşılığında dilekleri yerine getirilir. Fakat bu büyülü adam bekledikleri gibi biri çıkmaz!

Oyuncular: Jack Nicholson, Cher

Yönetmen: George Mille

22. Warm Bodies (2013)

22. Warm Bodies (2013)

Özet: Son derece sıra dışı bir zombi, hala yaşayan bir kızı bir saldırıdan kurtardıktan sonra, ikisi, tüm cansız dünyayı değiştirebilecek hareketli olayları başlatan bir ilişki kurar. Peki bir zombi ve insan birbirine aşık olabilir mi?

Oyuncular: Nicholas Hoult, Teresa Palmer

Yönetmen: Jonathan Levine

23. Happy Death Day (2017)

23. Happy Death Day (2017)

Özet: Bir üniversite öğrencisi, ancak katilinin kimliğini keşfettiğinde sona erecek bir döngüde, cinayet gününü tekrar tekrar yaşamak zorundadır. Bu döngüyü kırmaya çalışırken taş tutmuş kalbi aşkı da bulacaktır.

Oyuncular: Jessica Rothe, Israel Broussard

Yönetmen: Christopher Landon

24. Hocus Pocus (1993)

24. Hocus Pocus (1993)

Özet: Meraklı bir genç, 17. yüzyılda idam edilen üç şeytani cadıyı uyandırmadan önce uyum sağlamaya çalıştığı Salem'e taşınır. Şimdi cadıların başkentinde üç cadıyı günümüze getirir.

Oyuncular: Bette Midler, Sarah Jessica Parker

Yönetmen: Kenny Ortega

25. The 'Burbs (1989)

25. The 'Burbs (1989)

Özet: Aşırı stresli bir banliyö ve komşuları, bloktaki yeni ailenin ölümcül bir şeytani kültünün parçası olduğuna ikna olmuş durumdadır. Şimdi tüm banliyö, bu şeytani komşularının iç yüzünü ortaya çıkarmak istemektedir.

Oyuncular: Tom Hanks, Carrie Fisher

Yönetmen: Joe Dante

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Krampus (2015)

26. Krampus (2015)

Özet: Kötü bir Noel geçiren bir çocuk yanlışlıkla ailesinin evine şenlikli bir iblis çağırır. Noel'in en büyük düşmanı Krampus, şimdi herkesin Noel gecesini tehdit etmektedir.

Oyuncular: Adam Scott, Toni Collette

Yönetmen: Michael Dougherty

27. Scary Movie (2000)

27. Scary Movie (2000)

Özet: Kazayla öldürdükleri bir adamın cesedini denize attıktan bir yıl sonra, bir grup aptal genç beceriksiz bir seri katil tarafından takip edilir. Scary Movie, kült korku filmleriyle dalga geçmesiyle bilinen bir seri...

Oyuncular: Anna Faris, Marlon Wayans

Yönetmen: Keenen Ivory Wayans

28. Little Evil (2017)

28. Little Evil (2017)

Özet: Hayallerinin kadını Samantha ile yeni evlenen Gary, altı yaşındaki üvey oğlunun Deccal olabileceğini keşfeder. Şimdi tüm çevresini bu düşüncesine inandırmak zorundadır.

Oyuncular: Adam Scott, Evangeline Lilly

Yönetmen: Eli Craig

29. Planet Terror (2007)

29. Planet Terror (2007)

Özet: Binlerce kişiyi zombi benzeri yaratıklara dönüştüren deneysel bir biyo-silah piyasaya sürüldükten sonra, enfekte olanları ve serbest bırakılmasının arkasındakileri durdurmak, hayatta kalan bir gruba bağlıdır.

Oyuncular: Rose McGowan, Josh Brolin

Yönetmen: Robert Rodriguez

30. Dark Shadows (2012)

30. Dark Shadows (2012)

Özet: Hapsedilmiş bir vampir olan Barnabas Collins serbest bırakılır ve atalarının evine geri döner. Döndüğünde torunlarının berbat halde olduğunu göre Barnabas, şimdi tüm aileyi toparlarken eski aşkından korunmalıdır.

Oyuncular: Johnny Depp, Eva Green

Yönetmen: Tim Burton

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın