Görüş Bildir
Haberler
Kağıda Çizdiğin Figürler Karakterini Ortaya Çıkartıyor!

Kağıda Çizdiğin Figürler Karakterini Ortaya Çıkartıyor!

Hepimiz boş bir kağıda anlamsız belki de anlamlı bir çok şey çizebiliriz. Kağıda karaladığın figürlere göre karakter analizini yapıyoruz!

Eğer hazırsan;

Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen kağıda en çok hangi figürü yapıyorsun?

Sen hayatın olumlu taraflarını görmeye çalışan ve uyumlu bir karaktersin...

Sen hayatında her zaman olumlu olana yönelen ve olumsuz olan her şeyi görmezden gelen bir karaktersin. Bu senin gerçeklik algını biraz yitirmene neden olmuş olabilir. Aslında hayatına daha pozitif yaklaşırken kötü düşünce, kötü olay, kötü insan gibi bu tarz şeyleri hayatından uzaklaştırmana neden olmuş. Kendi kurduğun ve sadece kendi isteklerine göre yaşadığın hayatında görmek istemediğin ve duymak istemediğin her şeyden çok uzaktasın. Kendini iyi hissettiğin sürece mutlusun ve sen mutlu olduğunda da etrafına mutluluk saçan birisin. İçinde en küçük bir huzursuzluk olması senin hem kendine hem de etrafına büyük zararlar vermen demektir. Mutsuz hissettiğin günü kendine zehir edebilir veya etrafındaki kişilerin de enerjisini çalabilirsin. Yani modun düştüğünde seni tekrar eski haline getirmek biraz imkansız. Uyumlu kişiliğin sayesinde her girdiğin ortama ayak uydurabilirsin. Bu nedenle de çevrende çok kişinin kalbinde büyük yere sahipsin. İnsanları dinlemeyi, anlamayı, yol göstermeyi seven biri olarak onlara her zaman yanlarında olacağını da hissettirirsin. Sevdiğin insanların elinden tutmak, onların mutluluğunu görmek senin için her şey demektir.

Sen çok yönlü ve herkesle iyi bir iletişim kurabilen birisin...

Sen kağıda çizdiğin küp figürü ile çok yönlü bir karakter olduğunu ortaya çıkartıyorsun. Her olaya farklı bakabilen ve düşünülmeyini düşünebilen birisin. Bu nedenle de etrafındaki çoğu kişi senden fikir alabilir ve senin düşüncelerine oldukça önem verir. Daha mantıksal yaklaşabilir ve bir karar alırken, iyisini kötüsünü her şeyiyle düşünebilirsin. Anlık bir heyecanla hareket etmek veya sonunu düşünmeden bir adım atmak sana göre bir şey değil. Emin adımlarla ilerlemeyi ve risksiz yollardan gitmedi tercih edersin. Bilerek hata yapmak veya sadece içindeki duygulara engel olamadığın bir şeyi devam ettirmek sana göre saçmalık... Ne kendine ne de etrafındaki birine zarar verecek en küçük bir yanlış, senin kendini sorgulamana neden olur. Planlı ilerleyen hayatında her gün ne yaşayacağını bilmeli ve kendini buna hazırlamalısın. Spontane bir hayat sana göre değil. İnsanlarla güçlü iletişim kurabilir ve en inatçı kişiyi bile bir konu da ikna etme gücüne sahip olabiliyorsun. Tanıştığın kişilerde kimden zarar görebileceğini kimden ise iyi bir dost olabileceğini hemen anlıyorsun. Gözlem yeteneğin sayesinde hayatının her alanında olduğu gibi arkadaşlıkta da sağlam ilerliyorsun.

Hayatında duygusallığa değil mantıksallığa yer veren, gerçekçi bir karaktersin...

Sen hayatına daha mantıkla bakan birisin. İçinde yaşadığın duyguları dışarı dökmek istemez ve gerçekten bir problem yoksa ortada bundan kimseye bahsetmezsin. Bir sorun sana zarar verdiği zaman etrafındaki kişilerden yardım isteyebilirsin. Zayıf görünmek istemeyen biri olduğun için duygularını dışarı yansıtamıyorsun. Senin için birinin karşısında ağlamak biraz zor bir şey. Gerçekten güvendiğin ve yılardır yanında olan kişiler seni en duru halinle tanıyorlar. Hayal kurmayı seven ama her şeyi dozunda seven biri olarak hayallerinde yaşamıyorsun. Gerçekçi karakterin nedeniyle en güzel hayalin bile kısa sürebiliyor. Sadece kendi hayatına değil de etrafındaki herkesin hayatıyla ilgilenebiliyorsun. Bir problemleri olduğunda çözmek için en çok sen çabalıyorsun. Önceliklerin her zaman farklı şeyler olmuş. Kariyerin aşktan önce gelmiş hayatında... Duygularını kontrol edebilmeyi öğrendiğin için aşık olmak bile senin için oldukça zor. Güvenmek, birini sevmek, inanmak, ona bağlanmak bu duyguların hepsini çok zor hissediyorsun. Bu nedenle de ilişkilerde biraz geride duruyorsun.

Sürekli karmaşık düşünceler içinde kendini bulan ve bu düşüncelerden çıkamayan birisin...

Sen düşünceleri içinde sıkışan birisin. Bu çizdiğin şeyler senin kararsız kişiliğini ortaya çıkartıyor. Hangi yöne gideceğini bilemediğin, bazen ise bu kararsızlıkla adım atamadığım zamanların oluyor. Kararsızlığın ise içinde anlamsız bir huzursuzluğa neden olabiliyor. Yaşadığın her şeyi tekrar tekrar düşünüyor ve bazen de en ince ayrıntısına kadar yaşadıklarını gözlemliyorsun. Yaşadığın hiçbir olayı kolay atlatamıyorsun. O olayın sende bıraktığı hasarı gidermek için büyük vakit harcıyorsun. Hassas kişiliğin nedeniyle aslında insanların yaptığı birçok davranıştan anlam çıkartabilirsin. Bu kuruntulu halin bazen insanları çileden de çıkartabiliyor. Net olamayan biri olarak, aklında sürekli ihtimaller dolaşıyor. 'Şöyle olsaydı, böyle olsaydı...' şeklinde düşünerek hayatının akışını değiştirmeye çalışıyorsun. Oysa yaşadığın şeyleri biraz olsun kendi haline bırakıyor olsan senin çok da düşünmene gerek kalmayacak. Bu karmaşık düşünceler sadece senin aklını meşgul etmekle kalmıyor aynı zaman da zamanından da çalıyor. Yani sen kendini, yaşadıklarını, etrafındaki insanları çok düşünen ve hatta bu düşünceli tavrı hayatına engel olan birisin.

Hayatının her alanında sakinlik arayan ve samimi birisin...

Sen daha çok sakin bir kişiliğe sahipsin. Olayları anlamaya çalışan, fevrilikten uzak duran ve sakin ses tonunla karşısındaki insanı yatıştırabilirsin. Bu özelliklerin hem uyumlu hem de ılımlı biri olduğunu ortaya çıkartıyor. Huzursuz olduğun, sürekli tartışmanın olduğu hiçbir ilişkinin içinde olmazsın. Hayatının düzenine önem verdiğin için gelip hayatını dağıtacak, seni değiştirecek kişilerden de uzak durursun. Kendine ve hayatına önem veren ve herkesi ikinci plana atabilen birisin. Özellikle huzurun için herkesi karşına alabilirsin. Samimi yaklaşımın sayesinde herkes tarafından sevilen birisin. Senden zarar gelmeyeceklerini bildikleri gibi senin yanında olduklarında daha mutlu hissedeceklerini de bilirler. Sen insanlara enerjin ile sakinlik ve mutluluk veriyorsun. Senin yanındayken birinin mutsuz olması veya depresif bir tavır takınması pek mümkün değil. İnsanları yargılamayı değil anlamaya çalışıyorsun. Bu özelliğin sayesinde de herkesin sırrını paylaştığı biri haline gelmişsin. Nasıl mutlu olacağını da nasıl mutlu edeceğini de çok iyi biliyorsun. Huzurlu olduğun her yerde kendini daha iyi hissediyorsun.

Ne umut etmekten ne de sevdiklerini fazla düşünmekten vazgeçen birisin...

Sen zor umutsuzluğa kapılan birisin. Hayatında her şeyden genellikle memnun ve memnun olmadığın şeyleri ise iyi hale getirmeye çalışıyorsun. Dönem dönem hepimiz kötü zamanlardan geçiyoruz. Kimimiz bu süreçlerde en dibi görürken kimimiz yarın daha güçlü olacağını düşünür. İşte sen yarın daha güçlü olacağını düşünen birisin. Çünkü bir kere kötü veya karamsar düşünmeye başlarsan bundan sonra hep öyle ilerlersin. Bunun farkında olan biri olarak hiçbir zaman gelecekten umudunu kesmemişsin. Her düştüğünde daha güçlü ayağa kalkmış ve düşenleri de kaldırmışsın. Karamsar veya umutsuz birini görünce bile onu iyi hissettirecek şeyler söylemekten vazgeçmemişsin. Hayatındaki en önemli şey sevdiğin kişiler. Onları düşünmekten, onların iyiliği için çabalamaktan vazgeçemeyen birisin. Belki fazla umutlu olmanın nedeni de sevdiğin kişilerdir. Onların varlığı sana umut veriyor olabilir. Güvendiğin kişilerden büyük darbeler almış alsan da onları hayatından çıkartamıyorsun. Belki de en kötü özelliğin bu olabilir. İnsanları kolay silemeyen ve bağlarını koparamayan birisin. Defalarca şans verebilir ve seni yine yanıltsa da onu sevmekten vazgeçmezsin.

Yapmacıklıktan uzak, doğallığa yakın aynı zamanda da hırslı birisin...

Sen kendin gibi olmayı tercih eden birisin. Yanında kim olursa olsun veya farklı bir ortama girsen de doğallığınla dikkat çekiyorsun. Tavırların, hareketlerin asla planlı değil. Bu doğallığın da insanlara samimiyet olarak yansıyor. Kimse için kendini değiştirmez ve kendini olduğun gibi insanlara kabul ettirirsin. Birinin yanında farklı, bir başka kişinin yanında farklı davranan insanlar senin etrafında bulunmamalı. Böyle kişilere asla tahammülün yok. Sevmediğin kişilere karşı tavrın net olurken, istesen de zaten davranışlarını gizleyemiyorsun. Sevmediğin, hoşlanmadığın birinin olduğu ortamda surat ifadenle her şeyi belli edersin. Duygularını gizleyemeyen ve gizleme gereği duymayan birisin. Kısaca sen neysen o'sun... Zaman zaman bazı kişilerden kendini üstün gördüğün ve hatta egoistlik yaptığın olabiliyor. Herkes için geçerli olmasa da başardığın şeylerden gurur duymayı ve bir başkasının seni konuşmasından hoşlanıyorsun. Uzun uzun seni sana anlatsalar hiç hayır demeden dinlersin. Başarısızlığa veya tembelliğe hayatında yer yok. Fazla abartılacak kadar değil ama sen de küçük hırslar mevcut. Bu hırslar da aslında istediğini alma konusunda sana yardımcı oluyor. Birini kırmadan ve üzmeden yapılan her şeyde seni görmemiz mümkün.

Kendini motive edebilen ve duygularıyla hareket ederken bile kariyerine ve başarıya odaklanan birisin...

Sen motivasyonu yüksek birisin. Senin moralini bozmak kolay değil. İnsanlar ne derse desinler kendi bildiğini yaparsın. Sonucu ister iyi ister kötü olsun, kendi istediğin şeyleri yapıyorsan mutlusun demektir. Bir işe başlamak bir adım atmak için uzun uzun düşünmezsin. Çünkü zaman senin için önemli... Adım attığın her şeyin devamı bir şekilde geleceği için kararlı bir yapın olduğunu söyleyebiliriz. Her şey anında ve çabucak olsun istiyorsun. Bir şeye heveslendiysen o şeye hemen başlamalısın. Dikkatli adım attığına inanıyorsan, seni istediğin şeyden uzaklaştırmak pek mümkün değil. Duyguların senin için çok önemli ama kariyerin daha çok önemli. Başarılı olmak, saygın olmak ve sözü dinlenen biri olmak gibi tutkuların var. Bunları başardığın zaman kendini güçlü hissediyorsun. Hayatının her alanında bir şeyler biliyor olmak insanların seni fark etmesini sağlar. Belki hislerine göre hareket edersin ama bilerek yanlış bir adım atmazsın. Özellikle konu kariyerse duygularını bir kenara bırakabilirsin. İstediğin başarıya ulaştıktan sonra sevgi ve aşk konularıyla ilgileniyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
65
21
12
10
7
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Kendini motive edebilen ve duygularıyla hareket ederken bile kariyerine ve başarıya odaklanan birisin...

cansu ersan

Ne umut etmekten ne de sevdiklerini fazla düşünmekten vazgeçen birisin...

Gizem Yenikler

Sen çok yönlü ve herkesle iyi bir iletişim kurabilen birisin...