Görüş Bildir
Haberler
Bu Davranışlarda Bulunuyorsan Duygusal Boşluktasın Demektir!

Bu Davranışlarda Bulunuyorsan Duygusal Boşluktasın Demektir!

Günlük hayatımızda yaptığımız davranışlar bizim hakkımızda birçok şeyi ortaya çıkartabilir. Bu davranışlardan yaptıklarını seç duygusal boşlukta mısın söyleyelim.

Eğer hazırsan;

Haydiii!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sen bu davranışlardan kaç tanesini yapıyorsun?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Sen duygusal boşlukta değilsin ama hayatında bazı halledemediğin şeyler var.

Sen şu an duygusal boşlukta değilsin. Hayatında yolunda gitmeyen ve bazen 'Artık  yeter!' diye bağırmak istediğin zamanlar oluyor. Yine bir şekilde her şeye dayanıyor ve fazla şikayetçi olmamaya çalışıyorsun. Özellikle gelip geçici şeyler için kendini hiç yormak istemiyorsun. Bu tarz problemler senin hayatına engel oluşturabilecek veya sana kalıcı mutsuzluklar getirebilecek problemler değil. Her şeyi yaşıyor olabilir ve her acı şeyi tadıyor olabilirsin. Bunun altından kalkmayı da bilirsin. Dönemsel olarak hayattan zevk alamadığın ve başka bir şeyler aradığın günlerden geçiyorsun. Farklılıklar istiyorsun hayatında. Bir süredir her şeyin aynı gitmesi seni depresifleşmeye itse de kendini buna kaptırmıyorsun. Neye ihtiyacın olduğunu bildiğin için o arayışlara giriyorsun. Sen şu anlık duygusal boşlukta hissediyor olsan da bu süreç geçici bir süreç. Her şeyin bir zaman sonra düzene girdiğini ve bu hissettiğin şeylerden eser kalmadığını görünce rahatlamış ve daha mutlu biri olacaksın. Her şeyin üste üste geldiği günler bittiğinde bütün sıkıntılarından da kurtulmuş olacaksın.

Sen duygusal boşluktasın!

Sen ne kadar duygusal boşlukta olunabilirse o kadar duygusal boşluktasın. Şu aralar karar almak sana hiç uygun bir şey değil. Çünkü muhtemelen ya yanlış kararlar alacak ya da aldığın kararlar sonrası pişmanlık duyacaksın. Hayattan zevk almadığın ve her günün anlamsız olduğunu düşündüğün şu günlerde ne yapacağını da bilemez haldesin. Kendi çabalarınla çıkamadığın bu boşluk hissinden bir başkasının elinden tutarak çıkmayı istiyorsun. Belki şu an yaşadığın şeyler belki geçmişte yaşadıkların belki de başkalarından gördüklerin seni şu anki mutsuz zamanlara getirmiş. Yaptığın hiçbir şeyden tat almıyor ve hayatında bir şeyleri özlüyorsun. Hissettiklerini dışarı aktarmaktansa kendi içinde yaşamayı tercih ediyorsun. Bu durum da aslında senin giderek daha da içselleşmene ve daha da boşlukta hissetmene neden oluyor. Çok güvendiğin birinin eksikliği, çok sevdiğin birinin eksikliği veya gerçekten problemini kiminle paylaşacağını bilememek seni yalnız ve çaresiz hissettiriyor. Bu duygusal boşluktan çıkman için gerekli olan şey bu hislerine neden olan şeyi bulmak. Problemini bulduğunda bunu çözmek için çabalayacak ve huzursuzluğunu da gidermiş olacaksın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
115
27
10
9
8
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
k4dir

Sen duygusal boşluktasın.. En dipteyim.

Deborah Crimson

pessss yüzde yüz doğru çıktı!

Selami FIRAT

Benimkisi boşluktan da öte. Bunun birkaç tık altı cehennemin dibi...