Görüş Bildir
Haberler
Jahrein Kimdir? Jahrein Olarak Tanınan Ahmet Sonuç Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor?

Jahrein Kimdir? Jahrein Olarak Tanınan Ahmet Sonuç Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor?

Elif Ateş
20.05.2023 - 12:13

Jahrein, son dönemlerin en sık duyulan isimlerinden biri oldu. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Jahrein hakkında yapılan araştırmalar devam ediyor. Twitch üzerinden yaptığı yayınlar ile ünlü olan Jahrein, Twitter paylaşımlarıyla sürekli dikkat çekiyor. Peki Jahrein kimdir, kaç yaşında, nereli, eğitim durumu nedir? Jahrein ne iş yapıyor? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jahrein Kimdir?

Jahrein

Gerçek ismi Ahmet Sonuç olan Jahrein,29 Kasım 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Anne tarafından Burdurlu, baba tarafından Kıbrıs Türkü'dür. 33 yaşında olan Jahrein, 2019 yılından beri Selin Sonuç ile evlidir.

Jahrein'in Eğitim Durumu Nedir?

Jahrein Almanya

Jahrein, ilkokulu Karabük'te ortaokulu ise Antalya'da okudu. Lise öğrenimini Antalya Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Daha sonra, Almanya'da bulunan Leipzig Üniversitesi'nde Moleküler Fizik ve Biyokimya bölümüne girdi ancak okulu yarıda bıraktı.

Jahrein Ne İş Yapıyor?

Jahrein YouTuber

Jahrein,  uzun bir dönem Youtube kanalı ve Twitch üzerinden yayınlar yaptı. Günümüzde ise Youtuber olan Jahrein, Nimo Tv'de içerik üretiyor ve pek çok ünlü ile röportaj yapıyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
35
8
8
7
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın