Görüş Bildir
Haberler
İzmir'de Eğlenmek Hiç Bu Kadar Keyifli Olmamıştı! İzmir'in En İyi Yeni Nesil Meyhaneleri

İzmir'de Eğlenmek Hiç Bu Kadar Keyifli Olmamıştı! İzmir'in En İyi Yeni Nesil Meyhaneleri

Son 3-4 yıldır mekan konseptleri arasında en çok trend olanlardan birisi 'Yeni Nesil Meyhane' dir. Peki meyhanenin yeni nesli nasıl olur? sorusunun cevabını merak edenler için; öncelikle yeni nesil bir meyhaneye gittiğinizde, meze ve yemekleriyle sizi belli bir kıvama getirir, sonrasında ise çalan şarkılarla 80'li 90'lı yılları yaşatır ve bir de bakmışsınız ki kendinizi masanın etrafında dans ederken bulmuşsunuz. Aslında amacını tek bir cümlede toparlamak gerekirse; yemeği ve eğlenceyi aynı yerde tamamlayarak geceyi bitirmek diyebiliriz. Peki kısa sürede bu kadar trend olan İzmir'in yeni nesil meyhaneleri hangileri? İşte bu sorunun cevabı için İzmir'in lezzetli ve eğlenceli yeni nesil meyhanelerinin listesini oluşturduk.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Atiye Bornova

1. Atiye Bornova

Yeni nesil meyhane diyince ilk akla gelen Atiye, eğlence sektöründe işini hakkıyla yapan işletmelerden biridir. Mekan; dekoruyla, ekibiyle ve lezzetli yemekleriyle bütün övgüleri hak eden bir işletmedir. Kapı girişindeki karşılamasından tutun masanızda sizinle ilgilenen garsona kadar tek amaçları müşterilerinin mutlu bir şekilde mekandan ayrılmaları için. Gitmeyi düşünüyorsanız lezzetli yemekleri arasında dana kadayıfını denemeden dönememinizi öneririz. 

Adres: Kazımdirik, 372/32 Sokak, 35100 Bornova/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Cumartesi gecesini birçok seçenek arasından eleyerek Atiye’yi tercih ettik. İyi ki de etmişiz müzik akışı, konseptin sadeliği ve şıklığı gayet yerinde ve kararındaydı.Yeni nesil Meyhane adı altında türlü basit showlar yerine konseptin dışına çıkmadan hem bu kadar iyi hizmet veren hem de bu kadar eğlendiren restoran sıralamasında ilkimiz oldu.Tüm ekibe teşekkür ediyoruz👏🏻👏🏻

2. Alaçatı Kafası Mistral

2. Alaçatı Kafası Mistral

Eğlence ortamına yeni bir soluk getiren Alaçatı Kafası Mistral, lezzetli yemek çeşidi ve neşeli ortamıyla yeni nesil meyhanelerin en iyilerindendir. Ege'nin göz bebeği Alaçatı atmosferini ve sıcaklığını yansıtan dekorasyonuyla müşterilerini cezbetmeyi başarıyor. Ayrıca buraya gitmeyi düşünürseniz tereyağlı bonfilesini denemenizi öneririz. 

Adres: Çınarlı, Mistral Tower, Ankara Cd. No:15, 35510 Bayraklı/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Ailenizle rahat rahat gidebileceğiniz sorunsuz güvenli bir mekan. Eğlencesi mükemmel. Fix menüsü gayet doyurucu ve personelleri çok ilgili.

3. Üzüm

3. Üzüm

Canlı sahne performansları ile nezih bir ortamda eğlence adresi arayanlar için Folkart'ta bulunan Üzüm güzel bir seçenek olacaktır. Üzüm, yüksek sesli müzikleri ile eğlenceyi doruklarınıza kadar yaşayabileceğiniz bir mekan. Eğer yüksek ses sizi rahatsız ediyorsa Üzüm bu konuda size hitap etmeyebilir. Bunun yanı sıra özellikle kalabalık bir arkadaş grubuyla İzmir'de gidilebilecek kaliteli, lezzetli ve bol eğlenceli yeni nesil meyhanesi arıyorsanız burayı değerlendirmenizi öneririz.

Adres: Kazımdirik, 296. Sk. 8G, 35000 Bornova/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Üzüm son zamanlarda İzmir’de açılan en iyi “yeni nesil meyhane” diyebilirim. Bu arada mutfağı ve sunumları da mükemmel 😇

4. Panderas İzmir

4. Panderas İzmir

Çalan şarkılarla 90'ları yaşayabileceğiniz, masanızın önünde dans edebileceğiniz Panderas, şıkır şıkır ortam sevenler için güzel bir alternatif olabilir. Yaş ortalaması olarak çoğunlukla gençlerin tercih ettiği bu mekana gitmeyi düşünüyorsanız, hiç oturmadan, yorulmak nedir bilmeden şarkılara eşlik ederek dans edeceğinizi şimdiden söyleyelim. 

Adres: Kazımdirik, Ankara Cd. No:56 D:1C, 35100 Bornova/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Kaliteli vakit geçirebilceğiniz bir ortam. Mezeler/ yemekler harikaydı. Servis (personelin gösterdiği ilgi, hız) profesyonel ve çok başarılı. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim!

5. Efendiler Kulübü

5. Efendiler Kulübü

2019 yılında üst üste yılın en iyi yeni nesil meyhane ödülünü alan Efendiler Kulübü, gerek mezeleri gerekse yemekleriyle tatmin edici bir lezzet sunan eğlence mekanıdır. Özellikle arkadaş grubuyla, eğlenceli vakit geçirmek isteyenlerin deneyimlemesi gereken bir yer. 

Adres: Mansuroğlu, 286/1. Sk. No:1/c, 35535 Bayraklı/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Pazar akşamı gittik, ona rağmen yeterince eğlenceliydi, garsonlar çok ilgili. Fix menü fiyatına göre çok yeterliydi,mezelerden çok memnun kaldık. Çok sevdim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Medcezir

6. Medcezir

Karşıyaka'da canlı müzik, Dj performans ve zennesi olan bir mekan arıyorsanız Medcezir bu isteklerinizi tamamıyla karşılayan yeni nesil meyhanelerden biridir. Mekanın programı olsun, sahnesi olsun, servis hızı olsun beklentilerinize cevap verecek işletmeler arasındadır.

Adres: Yalı, Mavişehir, 6523. Sk. No:32/A D:E, 35590 Karşıyaka/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Havalandırması, ışıklandırması çok çok iyi. Eğlendirmeyi biliyorlar. Ankaradan geldik. Uzun zamandır böyle eğlenmemişiz. Keşke Ankarada da olsa dedik. Bayıldık, bayıldık!

7. Morah İzmir

7. Morah İzmir

Yeni nesil meyhane anlayışına uyan Morah, Folkart Tower altında yer alan nezih işletmelerden biridir. İçerisi oldukça geniş olan mekanın, hem kapalı hem de açık alanı bulunuyor. Lezzetli yemek ve meze çeşidiyle demlenebileceğiniz ve eğlenceli müzikleriyle keyifli bir zaman geçirebileceğiniz Morah, tüm ekibiyle müşterilerinin memnuniyeti için özen gösteren bir müessesedir. 

Adres: Adalet Mahallesi. Sokak No:1600/4 D:1, D:F, 35530 Bayraklı/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Mekan güzeldi. Fix menü söylemiştik çok lezzetliydi. Her şeyi dolu dolu koymuşlardı. Sunumları çok iyiydi. Garsonlar çok hızlılar. Dj ve çalan şarkılar bizi güzel eğlendirdi. Yeni nesil içinde gidilebilecek en ler arasında denemelisiniz.

8. Dudak Payı

8. Dudak Payı

Bayraklı Folkart'ta bulunan Dudak Payı, keyifli bir akşam geçirmek isteyenler için güzel bir eğlence adresi. Birbirinden lezzetli mezeleri, yemekleri ve kendine has dekorasyonuyla beğenebileceğiniz yeni nesil meyhanelerden biridir. Müzik eşliğinde dans edeceğiniz ve hızlı servisi olan bir yer arıyorsanız bu mekanı değerlendirmenizi öneririz. 

Adres: Adalet, folkart towers, 1600/4. Sk. no:2/d, 35530 Bayraklı/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Erkek arkadaşımın doğum günü için gittik. Servis muhteşem, dj çok iyiydi. Eğlencesi kaliteli ve doğum günü sebebiyle şampanya ikram ettiler. Çok güler yüzlüler herkese tavsiye ediyorum.

9. Şahika Yeni Nesil Meyhane

9. Şahika Yeni Nesil Meyhane

Harika bir ekipten oluşan Şahika'ya gittiğinizde hızlı servisleri, samimi personellerin ilgileri ve tabii ki olmazsa olmazımız müzikleriyle eğlenceyi doyasıya yaşayacağınız bir işletme olduğunu göreceksiniz. Belirli günlerde fasıl gecesi gibi konsept günleri bulunuyor. Gitmeyi düşünürseniz konsept bir günü tercih ederek eğlencenizi iki katına çıkartabilirsiniz. 

Adres: Mansuroğlu, 286/1. Sk. No:1/c, 35535 Bayraklı/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Pazar akşamı gittik, ona rağmen yeterince eğlenceliydi, garsonlar çok ilgili. Fix menü fiyatına göre çok yeterliydi, mezelerden çok memnun kaldık. Çok sevdim.

10. Sessli Meyhane (Main Alsancak)

10. Sessli Meyhane (Main Alsancak)

Sıradaki yeni nesil meyhane listemizde Sessli yer alıyor. Alsancak'ta yeni nesil meyhane arıyorsanız burası sizi tatmin edecek düzeyde bir eğlence mekanıdır. Oryantal, zenne ve darbuka üçlüsü eğlenceyi iki katına çıkarmayı başarıyor. Eğlence ve hizmetin birleştiği bu mekan, keyifli anlar yaşayarak mutlu bir şekilde geceyi bitirebileceğiniz yeni nesil meyhane seçeneklerinizden biri olabilir.

Adres: Alsancak, 1485. Sk. No: 13, 35220 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Yemekler ve mezeler başarılı, ki zaten dans etmekten yemeğe vakit bulamıyorsunuz. Personel bakımından gayet ilgili ve samimiler. Alsancakta iyi bir şekilde kafayı bulmak ve eğlenmek istiyorsanız tercih edilebilecek bir mekan. Tavsiyemdir.

İlginizi çekebilecek diğer içeriklerimiz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın