Görüş Bildir
Haberler
İzlemeyen Çok Şey Kaybeder! Onedio Editörleri Olarak Bu Ay İzleyip Önerdiğimiz 12 Dizi/Film

İzlemeyen Çok Şey Kaybeder! Onedio Editörleri Olarak Bu Ay İzleyip Önerdiğimiz 12 Dizi/Film

Aburoski
29.04.2021 - 14:25 Son Güncelleme: 29.04.2021 - 15:52

Kara kara saatlerce 'Ne izlesem?' diye düşünmeye son! 🎬

Konular beyazperde.com sitesinden alınmıştır. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kovan (2020)

1. Kovan (2020)

IMDb 5,8

Genç bir kadın olan Ayşe, ortaokul yıllarında Artvin’den Almanya’ya gönderilir. Uzun yıllar memleketinden uzakta yaşayan Ayşe, annesinin hastalanması sonucu çocukluğunun geçtiği köy evine geri döner. Ölüm döşeğinde olan annesi, kızında son olarak aile arılığını çekip çevirmesini ister. Hayatta en büyük korkusu arı olan Ayşe, annesinin isteğini geri çeviremez ve aile yadigarına sahip çıkmaya karar verir. Bu süreçte arıcılığın merkezi olan köye modern yönetmenler getiren Ayşe ile geleneksel arıcılar arasında çatışmalar yaşanır. Bir de kovana dadanan arılar, Ayşe’nin hayatı ve kovanlar için büyük tehlike oluşturur.

2. Who Killed Sara? (2021)

2. Who Killed Sara? (2021)

IMDb 6,6

Alex, kız kardeşinin ölümü ile suçlanan adamdır. Haksız yere 18 sene hapishanede yatan Alex, özgürlüğüne kavuştuğunda adaleti kendi ellerine almaya karar verir. Masumiyetini kanıtlamak için her şeyi yapmaya hazır olan Alex, kardeşini öldüren ve hayatından 18 yılını çalanlardan intikam almak için harekete geçer. Alex, bu sırada gerçek suçluyu bulmaktan daha fazlasını ortaya çıkarır.

3. Why Are You Like This? (2018)

3. Why Are You Like This? (2018)

IMDb 6,7

Yirmili yaşlarında olan Penny ve Mia, hayatlarını yoluna sokmaya çalışan yakın arkadaşlardır. Onlar Penny’nin oda arkadaşı Austin ile birlikte karşılaştıkları sorunların üstesinden gelmeye çalışırken, bir yandan da yanlış olan her şeyi düzeltmeye çalışır. Ancak bu süreç bazı insanlar zarar görmesine neden olur.

4. The Life Ahead (2020)

4. The Life Ahead (2020)

IMDb 6,8

Holokost'tan sağ kurtulan ve Senegalli genç bir göçmenle bağ kuran bir kadının hikayesini konu ediyor. Holokost'tan kurtulan Madame Rosa, İtalya’da bir bakımevi işletir. 12 yaşındaki Senagalli bir göçmen çocuk tarafından soyulan Rosa, çocuğu yanına alır ve zamanla onunla arasında farklı bir bağ oluşur.

5. Two Distant Strangers (2020)

5. Two Distant Strangers (2020)

IMDb 6,9

Evine ve köpeğine kavuşmaya çalışırken polisin hedefi olan adam, bir zaman döngüsüne sıkışır ve aynı günü tekrar tekrar yaşamak zorunda kalır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nuh Tepesi (2019)

6. Nuh Tepesi (2019)

IMDb 7,2

Nuh Tepesi, bir yandan babasının isteğini yerine getirmek, diğer yandan da ayrılmak üzere olduğu hamile karısıyla arasını düzeltmek için çabalayan bir adamın hikayesini konu ediyor. Orta yaş krizi ile baş etmeye çalışan Ömer, babasının isteği üzerine onunla birlikte İstanbul'dan memleketleri Bursa'ya doğru yola koyulur. Ömer'in babası, öldüğü zaman köyün tepesinde bulunan, yıllar önce kendisinin diktiğini iddia ettiği bir ağacın altına gömülmek istemektedir. Ömer babasının isteğini kabul etse de, başta muhtar olmak üzere tüm köy halkı bu isteğe şiddetle karşı çıkar. Nuh Peygamber tarafından tarafından dikildiğine inandıkları ağaç, köylü için adeta bir geçim kapısı olmuş, günde onlarca kişi tarafından ziyaret edilir hale gelmiştir. Ömer ve babası, arazinin kendilerine ait olduğunu kanıtlayabilmek için uğraşırken, bürokrasi engeline takılırlar. Köyde geçirdikleri bu zaman, yıllardır birbirlerini görmeyen baba oğulun itiraflar silsilesine dönüşecektir.

7. Them (2021)

7. Them (2021)

IMDb 7,2

Them, 1950’li yıllarda genellikle beyazların yaşadığı Los Angeles’daki bir mahalleye taşınan siyahi bir ailenin hikayesini konu ediyor. Yıllarca güzel bir eve taşınmanın hayalini kuran ve sonunda bu hayallerini gerçekleştiren aile, yeni mahallelerinde beklenmedik durumlarla karşılaşır. Aile üyeleri kendilerini, komşuları ve doğaüstü güçler tarafından yok edilmekle tehdit edilen bir oyunun merkezinde bulur.

8. See (2019)

8. See (2019)

IMDb 7,6

See, günümüzden uzak bir gelecekte geçiyor. Dizide, görme yetisini yitiren insanlığın , hayatta kalmak için yeni yollar aramasını konu ediniyor. Ne var ki yeni hayata gelen ikiz bebeklerin görme yetisiyle doğması işleri karıştırıyor. Dizinin başrolünü Game of Thrones’ta canlandırdığı Kahl Drogo karakteri ile dikkatleri çeken Jason Momoa üstleniyor. Momoa’nın korkusuz savaşçı Baba Voss rolünü üstlendiği See’nin senaryosunu Peaky Blinders’ın yaratıcısı Steven Knight ile Açlık Oyunları serisinin son üç filminin yönetmen koltuğunda oturan Francis Lawrence birlikte kaleme alıyor. 10 bölümden oluşan See’nin yürütücü yapımcılığını Knight, Lawrence, Peter Chernin, Jenno Topping ve Kristen Campo üstleniyor.

9. The Serpent (2021)

9. The Serpent (2021)

IMDb 7,7

The Serpent, 1970’li yıllarda Güneydoğu Asya’da Batılı turistlerin peşine düşen bir seri katilin hikayesini konu ediyor. Charles Sobhraj, Güneydoğu Asya’daki çeşitli ülkelere seyahat eden 20 gezginin cinayetinin sorumlusudur. Dünyanın farklı kıtalarında hakkında arama emri çıkarılan Sobhraj’ın yakalanma öyküsünün anlatıldığı dizide, Charles Sobhraj’ı Tahar Rahim canlandırıyor.

10. Fatma (2021)

10. Fatma (2021)

IMDb 7,7

Sıradan bir temizlikçi olan 35 yaşındaki Fatma, hapisten çıkan kocası Zafer’in bir süre sonra ortadan kaybolması ile maceraya atılır. Eşini aramaya başlayan Fatma, bu süreçte beklenmedik bir cinayet işler. Zafer’in çeşitli bağlantılarının bu durumu öğrenmesi sonrasında, Fatma hayatta kalabilmek için öldürmeye devam eder. Öldürmek, bir noktadan sonra onun için bir tören haline gelir. Fatma yeni hayatına “temizlikçi kadın” olarak devam eder. Zafer’i aramayı sürdürür ve oğlunun intikamının peşinde koşar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Soul (2020)

11. Soul (2020)

IMDb 8,1

Orta okul müzik öğretmeni Joe Gardner, bir jazz grubu ile birlikte çalışan jazz piyanisti olmanın hayalini kuruyordur. Bunun ardından ilk müzisyenlik deneyimini edinir. New York sokaklarında gezinen adam, birden bire kendini kanalizasyona düşerken bulur. Ancak burası aslında farklı bir dünyaya açılıyordur. Şimdi ise Dünya'ya nasıl geri döneceğini bulması gerekmektedir.

12. I Know This Much Is True (2020)

12. I Know This Much Is True (2020)

IMDb 8,2

Yazar Wally Lamb’in 1998 basımı aynı adlı romanından uyarlanan 20 yüzyılın sonlarında geçen dizide; ikiz kardeşler Dominick ve Thomas Birdsey’nin yaşamları, zihinsel hastalıklar ve kişisel trajedilerden iyileşmeye doğru giden yolculuğu konu ediliyor.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Derek Cianfrance’nin üstlendiği dizide Mark Ruffalo ikiz kardeşleri canlandırıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
52
32
8
5
5
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın