Görüş Bildir
Haberler
İtalya'nın Aradığı Uyuşturucu Baronu da Türkiye'de Çıktı

İtalya'nın Aradığı Uyuşturucu Baronu da Türkiye'de Çıktı

Uluslararası suç örgütlerinin Türkiye'deki varlığına ilişkin tartışmalar devam ederken; İtalya’da uyuşturucu kaçakçılığından 22 yıl 8 ay hapse mahkum edilen ve dört yıldır aranan Luciano Camporesi Türkiye’de yakalandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'deki uluslararası çete liderleri siyasetin de gündemine gelmişti

Türkiye'deki uluslararası çete liderleri siyasetin de gündemine gelmişti

İstanbul'da bu yıl Sırbistan’da kırmızı bülten ile aranan suç örgütü lideri Jovica Vukotiç ve  Azerbaycanlı mafya lideri Elnur Gasimov'un öldürülmesi tartışma yaratmıştı. Gürcü ve İran mafyasının AVM çatışması ve Antalya’da bir başka mafya lideri ‘Lotu Quli’nin infazı da yine gündem olmuştu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, söz konusu isimlerin Türkiye'deki varlığını hükümetin kara parayı Türk ekonomisine sokmaya çalışmasına bağlarken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu uyuşturucu ve kara parayla tarihin en büyük savaşının verildiğini iddia ediyor.

5 Aralık 2018’den bu yana nerede olduğu bilinmiyordu, Antalya'da yakalandı

5 Aralık 2018’den bu yana nerede olduğu bilinmiyordu, Antalya'da yakalandı

Diken'in BBC’den aktardığı habere göre, 47 yaşındaki Luciano Camporesi, İtalya ve Türkiye’den güvenlik güçlerinin işbirliğiyle 11 Kasım’da Antalya’da yakalandı. İtalya basını, Camporesi’nin üzerinden sahte kimlik belgeleri çıktığını yazdı. Türkiye, operasyonla ilgili henüz bir açıklama yayınlamadı. İtalya, Ağustos 2018’de, Camporesi’ye ait olduğu belirlenen ‘Remus’ isimli bir gemide 20 tondan fazla esrar ele geçirmişti. Konuyla ilgili yürütülen soruşturma sonucunda Camporesi, uluslararası uyuşturucu kaçakçılığı suçundan 22 yıl 8 ay hapse çarptırılmıştı. Camporesi’nin nerede olduğu, 5 Aralık 2018’den bu yana bilinmiyordu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir ⬇️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
21
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Diğdem Çakır

bir de aramışlar mı

Diğdem Çakır

hahaha bu tam benlik hareket🤣

Burak büyükdeniz

maşallah ülke değil sanki suç kartelleri diyarı her türlü terör örgütü suç çetesi kartel ve milyonlarca sabıkası belirsiz mülteci ile hedef 2023 hadi hayırlısı

Sananekiadımdan

Niye aramışlar ki o kadar. Bize gelseler hemen bulurlardı.