Görüş Bildir
Haberler
İstanbul Üniversitesi'ne 'FETÖ' Operasyonu: 87 Kişi İçin Gözaltı Kararı

İstanbul Üniversitesi'ne 'FETÖ' Operasyonu: 87 Kişi İçin Gözaltı Kararı

Onedio Medya
09.12.2016 - 09:24 Son Güncelleme: 09.12.2016 - 11:37

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, İstanbul merkezli 12 ilde, haklarında yakalama kararı olan 87 kişiye eş zamanlı operasyon başlattı. Operasyonun bir ayağını da, İstanbul Üniversitesi'nde görevli akademisyenler oluşturuyor. Hakkında gözaltı kararı bulunan isimlerden Merkez Parti Genel Başkanı Karslı ise sağlık sorunları nedeniyle gözaltına alınmadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anadolu Ajansı, operasyonun 'FETÖ'nün akademik yapılanmasına yönelik' olduğunu aktarıyor. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin söz konusu adreslerde arama yaptığı öğrenildi.

Haklarında gözaltı kararları bulunanlar arasında, bir siyasi parti genel başkanının yanı sıra, İstanbul Üniversitesi'nde görev yapan profesör, doçent, yardımcı doçent ve öğretim görevlilerinin olduğu belirtiliyor.

Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı İstanbul Üniversitesi'nden KHK ile ihraç edilmişti

Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı İstanbul Üniversitesi'nden KHK ile ihraç edilmişti

Soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı olan Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı ise kısa süre önce karaciğer nakli olmak için ameliyat geçirdiği ve doktor gözetiminde evinde bakım halinde olduğu için gözaltına alınmadı.

Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karsli, 1 Eylül 2016 tarihli resmi gazetede yayınlanan KHK ile İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni usul hukuku ve İcra-iflas hukuku ana bilim dalı başkanlığı görevinden ihraç edilmişti

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
15
13
9
6
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın