Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'un Hangi İlçesinde Yaşaman Gerektiğini Söylüyoruz!

İstanbul'un Hangi İlçesinde Yaşaman Gerektiğini Söylüyoruz!

Kimimizin kurtulmak istediği kimimizin ise aşığı olduğu İstanbul'un aslında neresinde yaşaman gerekiyor?

Emel Sayın'lık yapıp 'kız sen İstanbul'un neresindensiin?' diyor ve Boğaz'a geri dönüyoruz!

Hadi buyur bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını öğrenelim bi' de!

3. Bu ana yemeklerden birini seçer misin?

4. Kışın içilecek bir içecek seç!

5. Çayın ya da kahvenin yanına yiyecek bir şeyler seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşağıdakilerden birini seçmeni istesek?

7. Peki son olarak aşağıdaki mekanlardan birini seçsen?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sarıyer!

Sarıyer!

Sayısız tarihi mekanıyla, mis gibi deniz havasıyla, köşkleriyle, müzeleriyle, barındırdığı koruları, rengarenk çiçekleriyle mis gibi bir yerde yaşamalısın sen! Sarıyer'de yaşamalısın! Biraz sosyeteyi de sevdiğinden burada birçok ünlüye de denk gelebileceğini düşünüyoruz! Burada yaşamak ancak senin gibi renkli bir kişiliğe yakışır, sen kesinlikle Sarıyer insanısın! :)

Beşiktaş!

Beşiktaş!

Her keseye uygun bir yer burası! Boğaz'ın belki de en güzel manzarasına sahip bu ilçe aslında birçok tarihi yere olmakla beraber içinde birçok lezzet durağına ve alışveriş mekanına da ev sahipliği yapıyor! Eee, sen de iş çıkışı arkadaşlarla spontane kahve buluşmalarını, ani alışveriş terapilerini sevdiğinden Beşiktaş'ta yaşamak tam sana göre! :)

Kadıköy!

Kadıköy!

Nerede akşam orada sabah bir arkadaşımızı mı görüyoruz?! Arkadaşlarla iş çıkışı birer bira hüpürdetmek, ucuza birçok şey satın almak, değişik çikolata dükkanlarını, farklı restoranları denemek... Bunlar hep senin zevklerin arasında. Ayrıca Kadıköy birçok sahneye de ev sahipliği yaptığından aynı zamanda kültürlenmek için de çok doğru bir adres! Kadıköy tam senin yerin! :)

Beyoğlu!

Beyoğlu!

Beyoğluuu'ndaaa ge-zer-sin, gözleriiinii süü-zer-siin! Sen klasik şeylerden hoşlanıyorsun. İstanbul denildi mi senin gözlerinin önüne Eminönü, Karaköy, İstiklal Caddesi geliyor. İşte tam bu aklına gelenleri bulunduran ilçe de Beyoğlu olduğundan senin ait olduğun yer orası! Klasik ama hiçbir zaman modası geçmeyecek bir ilçe orası, İstanbul'un kalbi! Sana da İstanbul'un kalbinde yaşamak yakışırdı zaten! :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
18
15
12
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın