Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Tüm Yollar Trafiğe Açıldı! Bakan Karaismailoğlu Açıkladı...

İstanbul'da Tüm Yollar Trafiğe Açıldı! Bakan Karaismailoğlu Açıkladı...

Hangi yollar kapalı ve hangi yollar açık? soruları son dakika gelişmeler ile takip ediliyor. Özellikle İstanbul, Ankara, Bursa gibi hayatın durma noktasına geldiği illerde bazı yollar trafiğe kapatıldı. Olumsuz hava koşulları başta İstanbul olmak üzere tüm yurtta etkisini gösteriyor. Vatandaşlar İstanbul'da yollar açıldı mı, hangi yollar trafiğe açıldı sorusu ile birlikte İBB trafik haritası araştırmasını gerçekleştiriyor. Peki, İstanbul'da yollar açıldı mı? İstanbul'da hangi yollar trafiğe açık? Köprüler açık mı? İşte İBB trafik haritası ile tüm merak edilenler... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trafiğe kapatılan yollarda son durum Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama ile duyuruldu. Hafta sonu başlayıp bugün etkisini arttıran kar yağışı İstanbul'da hayatı adeta felç etti. Dün Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada 'Anadolu tarafından İstanbul yönüne ulaşım, Sakarya'dan (İzmit ve İstanbul istikametine) itibaren tüm araçlar için durdurulmuştur.' ifadeleri yer aldı. Peki bugün İstanbul'da yollar açıldı mı, hangi yollar açıldı?

İstanbul'da Yollar Açıldı mı?

İstanbul'da Yollar Açıldı mı?

Son dakika haberi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 'Kuzey Marmara Otoyolu ve TEM Otoyolu dahil olmak üzere İstanbul’da KGM ağında kar yağışından dolayı kapalı bir yol bulunmamaktadır. Tüm yollarımız trafiğe açılmıştır.' dedi.

İstanbul Yol Durumu

İstanbul Yol Durumu

İşte son açıklamalar ışığında İstanbul'da trafik durumu;

İBB TRAFİK HARİTASI İÇİN TIKLAYINIZ!

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın