Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Yol Durumu Nasıl? Hangi Yollar Trafiğe Açık? İBB Trafik Yoğunluğu Haritası Görüntüleme!

İstanbul'da Yol Durumu Nasıl? Hangi Yollar Trafiğe Açık? İBB Trafik Yoğunluğu Haritası Görüntüleme!

Yoğun kar yağışları ülkeyi etkisi altına almaya devam ediyor. Başta İstanbul olmak üzere olumsuz hava koşulları yüzünden birçok ilde ulaşımda büyük sorunlar yaşanıyor. Kar yağışı etkisi altına giren İstanbul'da yol durumu yola çıkanların ve çıkacak olanların merak konusu oldu. Vatandaşlar 'İstanbul'da yollar açıldı mı, hangi yollar trafiğe açıldı?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İstanbul'daki yol durumu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlar anlık olarak İBB trafik haritasına bakıyorlar. Peki  İstanbul'da yollar açıldı mı, hangi yollar trafiğe açıldı? İşte yol durumlarıyla ilgili tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün yağan yoğun kar yüzünden İstanbul'da trafik adeta felç oldu. D-100 (E-5) TEM, Kuzey Marmara Otoyolu ile Mahmutbey Gişeler ve Hadımköy gibi kilit noktalarda dün saat 17.00'den itibaren trafik durdu. Binlerce araç yollarda mahsur kaldı. Yoğun kar yağışı nedeniyle pek çok kaza da yaşandı. Hal böyle olunca başta İstanbullular yol durumunu ve trafiği merak ediyor. İstanbul'da yollar açıldı mı, hangi yollar trafiğe açıldı?

İstanbul'da Yollar Açıldı mı?

İstanbul'da Yollar Açıldı mı?

İstanbul'da sabah saatleri itibariyle en az 12 saatlik mağduriyetin ardından trafik açılmaya başladı. Ancak yeni sorun ise gece boyu süren soğuk hava nedeniyle yollarda don meydana geldi. Don nedeniyle 12 saatten fazla süredir kontak kapatan araçlar adım adım da olsa hareket etmeye başladı.

Hangi Yollar Trafiğe Açıldı? İBB Trafik Yoğunluğu Haritası Görüntüleme!

Hangi Yollar Trafiğe Açıldı? İBB Trafik Yoğunluğu Haritası Görüntüleme!

İBB'nin trafik yoğunluk haritası verilerine göre, yoğunluk şu saatlerde yüzde 31 olarak ölçüldü. Trafikte duran yollar bordo renkle net bir şekilde ayırt ediliyor.

İBB Trafik Yoğunluğu Haritası Görüntüleme:

İBB Trafik Yoğunluk Haritası

İstanbul Valisi Yerlikaya'dan Açıklamalar Gelmeye Devam Ediyor!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın