Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da ‘Para Ver’ Saldırısı: Serbest Bırakıldılar

etiket İstanbul'da ‘Para Ver’ Saldırısı: Serbest Bırakıldılar

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde sokaktan geçen yurttaşları durdurup ‘para isteyen’ bir grup, para vermek istemeyen 5 kişiyi bıçakladı. Olay yerinden kaçan grup polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ancak adliyeye sevk edilen saldırganlar serbest bırakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saldırgan grup ise olay yerinden kaçtı

Saldırgan grup ise olay yerinden kaçtı

İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde sokaktan geçen kişileri durdurup para isteyen bir grup, kendilerine para vermeyi reddeden 5 kişiyi darp ederek bıçakladı.Olayda saldırıya uğrayan 5 kişi, vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Saldırgan grup ise olay yerinden kaçtı.

Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayda 5 kişi yaralandı

Olayda 5 kişi yaralandı

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan araştırma sonucunda 3'ü erkek 2'si kadın 5 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, serbest bırakıldı.

Şahısların yaşlarının küçük olduğu, 'kasten yaralama', 'mala zarar verme' ve 'hırsızlık' gibi suçlardan suç kayıtlarının bulunduğu öğrenildi.

Şüphelilere para vermedikleri için bıçakla yaralanan 5 kişinin de hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildikleri bildirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
32
10
4
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Spook

İstiyorum ki serbest bırakanlar, aileleri karanlık bir sokakta bu tiplerle karşılaşmak zorunda kalsın.

gzzpp

Tabi birakin birakin gezsinler..birimizi gebertsinler oyle alin iceri.. hatta o zaman da almayin iceri! Seytana filan uyuyolar genelde malum..

THECANADIANTURK

Bangladesh gibi olmusuz.. Cok buyuk bir issiz ve basi bos nufus var.Cocuklariniza sahip cikin!!!