Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ta Para İstedikleri Kişilere Bıçakla Saldırdılar

Beşiktaş'ta Para İstedikleri Kişilere Bıçakla Saldırdılar

Beşiktaş'ta, sokaktan geçenleri durdurup para isteyen bir grup, para vermeyen biri kadın 4 kişiyi darbedip, bıçakladı. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, Beşiktaş Çarşı Mumcu Bakkal Sokağı'nda 2 Kasım Çarşamba saat 01.30 sıralarında meydana geldi. 

İddiaya göre, eğlenceden çıkan biri kadın 4 kişi, evlerine gitmek için sokakta yürürken, önlerini kesen çocuk yaştaki bir grup, kendilerinden para istedi. Önlerini kestikleri kişilerin para vermeyeceklerini söylemeleri üzerine aralarında tartışma çıktı.

Aniden saldırdılar

Aniden saldırdılar

Sokak ortasındaki tartışma sürerken, para isteyen gruptakiler aniden diğer gruba saldırdı. Ne olduğunu anlamadan saldırıya uğrayan 4 kişi yere düşerken, grup, tekme ve tokatlarla vurmaya başladı. Saldırıya uğrayan kişiler can havliyle kaçmaya çalışırken, saldıran gruptakilerden bazıları bellerinden bıçak çıkararak defalarca sapladı.

Saldırıya uğrayan 4 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanırken, saldırgan grup yaya olarak kaçtı. Esnafın haber vermesinin ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Saldırı anları güvenlik kamerasında 📹

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saldırganların eğlence mekanlarındaki müşterileri de sık sık rahatsız ettikleri, esnafın şikayetlerine rağmen haklarında işlem yapılmadığı belirtildi. 

Çocuk yaştaki grubun para istedikleri kişilere sokak ortasında saldırdığı anlar güvenlik kamerasına da yansıdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın