Görüş Bildir
Haberler
İstanbul ve Birçok İlde Eğitime Ara Verildi

İstanbul ve Birçok İlde Eğitime Ara Verildi

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Valiliği, öğrencilerin herhangi bir risk ve mağduriyetle karşılaşmamaları için anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime yarın 1 gün ara verildiğini bildirdi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin haberi Twitter üzerinden duyurdu.

Okulların tatil edildiği diğer iller

Kastamonu’nun 7 ilçesinde kar yağışı nedeniyle okullar bugün tatil edildi.

Kar, Kastamonu’nun ilçelerinde yaşamı olumsuz etkiledi. Abana, Bozkurt, Çatalzeytin ve İnebolu’da tüm ilk ve orta dereceli okullar, Doğanyurt ve Küre’de taşımalı eğitim yapan okullar kar yağışı nedeniyle bugün tatil edildi. Cide ise taşımalı eğitime 2 gün ara verildi.

Kar nedeniyle 324 köy yolu da ulaşıma kapandı. İl Özel idaresi ekipleri köy yollarını ulaşıma açmak için çalışma başlattı. 

KAR yağışı Ordu ve Sinop’ta bazı bölgelerde hayatı felç etti. Ordu’nun Gölköy ve Gürgentepe ilçelerinde okullar bugün tatil edilirken, Sinop’ta da il merkezinde taşımalı eğitime ara verildi.

ORDU

 Ordu'da kar yağışı nedeniyle bazı ilk ilçelerde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verilecek.

 Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde kar yağışının devam etmesi sebebiyle, Çamaş, Gürgentepe, Kabadüz ve Korgan ilçelerinin tamamında eğitime bir gün ara verildiği belirtildi. Yapılan açıklamada ayrıca Ünye'ye bağlı Pelityatak Ortaokulu, Çatalca İlkokulu ve Yeşilyurt İlkokulu ve Yenikent Mahallesi'nde bulunan ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün ara verileceği kaydedildi.

  Açıklamada tatil edilen yerler dışındaki tüm okullarda eğitim-öğretime devam edileceği aktarıldı.

SİNOP’TA DA EĞİTİME ARA VERİLDİ

Sinop’ta da kent merkezinde dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı, şehri kısa sürede karla kapladı. Kent merkezindeki kar yağışını gören çocuklar hemen sokaklara akın etti. İl merkezinde taşımalı eğitim gören okullar 2 gün süreyle tatil edildi. 

SAMSUN'DA DA 2 GÜN TATİL

SAMSUN’da etkili olan kar yağışı nedeniyle şehir genelinde okullar 2 gün süre ile tatil edildi. Okula gittikten sonra tatil haberini alan öğrenciler, evlerine döndü.

BİNGÖL'DE DE OKULLAR TATİL

Bingöl il merkezinde de yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ve köylerdeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 18 Şubat çarşamba günü ara verildi.

  • Ajanslar
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0