Görüş Bildir
Haberler
İsimlerini Duymak Bile Tüylerinizi Diken Diken Edecek! Dünyanın En Tehlikeli ve Vahşi 20 Seri Katili

İsimlerini Duymak Bile Tüylerinizi Diken Diken Edecek! Dünyanın En Tehlikeli ve Vahşi 20 Seri Katili

Jasmin
16.07.2021 - 09:15

Dünya tarihinde sayısız seri katil olsa da, adını duyduğumuzda tüylerimizi diken diken edecek belli başlı insanlar vardır. Nekrofiliden yamyamlığa kadar bir sürü hastalıklı meyili olan bu insanları birinci elden tanımak gerçekten dehşet verici olmalı. Dünyanın gördüğü en kötü ve korkunç 20 seri katili sizin için sıraladık!

Kaynak: https://www.scoopwhoop.com/world/most...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Zodiac Katili"

1. "Zodiac Katili"

Katil, Bay Area Press'e gönderdiği şifreli mektuplarla bu ismi aldı. Yolladığı 4 mektuptan sadece 1 tanesi çözüldü.  Zodiac, gazetelere toplamda üç tane şifre gönderdi.  1960'ların sonu ve 1970'lerin başında Kalifornia'da aktif olan katil,  37 kişiyi öldürdüğünü söylese de, sadece 7 kurban doğrulandı. Dava hala çözülemedi.

2. Donald Henry Gaskins: “Pee Wee”

2. Donald Henry Gaskins: “Pee Wee”

Gaskins, 80-90 kişiyi önce işkence yaparak, sonra da sakat bırakarak öldürdüğünü söyledi. 1969'da Güney Amerika'nın sahil yollarındaki otostopçuları öldürmeye başladı. Suç ortağı, Gaskin'in 2 genci öldürdüğüne tanık olunca polise gitti. Gaskins önce ölüm cezasına çarptırıldıysa da, cezası sonra müebbet hapse çevrildi. Hapisteyken bir mahkumu öldürerek adına bir cinayet daha ekledi.

3. Tsutomu Miyazaki: "Otaku Katili"

3. Tsutomu Miyazaki: "Otaku Katili"

Miyazaki'nin 'Drakula', 'Küçük Kız Katili' ve 'Otaku Katili''de dahil olmak üzere birden fazla ismi vardı. Bu kadar çok isminin olmasının nedeni, küçük kızları kaçırıp öldürdükten sonra ölüleriyle cinsel ilişkiye girmesiydi. Bir kurbanının elini yiyip kanını içti. Ayruca öldürdüğü insanların vücut parçalarını korudu ve ailelere cinayeti anlatan kartpostallar gönderdi. Bu olaylardan sonra babası intihar etti ve Miyazaki 2008'de, 45 yaşındayken asıldı.

4. Ted Bundy

4. Ted Bundy

Ted Bundy, tecavüzcü ve nekrofiliydi. Amerika'nın birden fazla eyaletinde aktifti ve 30'dan fazla kadını öldürdüğünü itiraf etti. Kurbanlarını öldürdükten sonra suç mahalline geri dönüp cesetlerle cinsel ilişkiye girdi. En az 12 kurbanının kafasını kesti ve kafaları evinde ganimet olarak sakladı. 49 yaşındaki Bundy, 1989'da elektrikli sandalyede öldürüldü. Ted'in avukatı, onun kötülüğün tam karşılığı olduğunu söyledi.

5. "Karındeşen Jack"-Whitechapel Cinayetleri

5. "Karındeşen Jack"-Whitechapel Cinayetleri

Gerçek katil/katiller asla tespit edilemese de, katilin ismi tüm dünyada biliniyordu. 'Karındeşen Jack', kurbanlarını öldürdükten sonra organlarını çıkartıyordu. Araştırmalar sonucu tek kişi olduğu düşünülen katilin cerrahi deneyimi olduğuna inanılıyordu. 1888-18891 yıllarında aktif olan fail, Londra'nın kenar mahallelerinde sayısız kadın seks işçisini öldürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Luis Garavito: "Canavar"

6. Luis Garavito: "Canavar"

Medya tarafından 'Le Bestia' (Canavar) olarak adlandırılan Kolombiyalı, 147 çocuğa işkenceyi, tecavüzü ve cinayeti itiraf ettiyse de, gerçek sayının 300'ün üzerinde olduğuna inanılıyor. 139 kişinin cinayetinden suçlu bulunmuş, ki bu 1.853 yıl hapse tekabül ediyor. Ancak Kolombiya yasalarında en yüksek sınır 30 yıldır. 1999 yılında hapse giren Garavito, iş birliği ve iyi halden dolayı belki daha erken serbest bırakılabilir.

7. Ahmad Suradji

7. Ahmad Suradji

Endonezyalı bir sığır yetiştiricisi olan Suradji, 1986 ile 1997 yılları arasında 42 kadını öldürdüğünü itiraf etti. Cesetlerle ritüeller yapan Suradji, ritüelinin bir parçası olarak kurbanlarını bellerine kadar gömerdi ve yüzlerini kendi evinde  döndürürdü. Bunun ona daha fazla güç vereceğine inanıyordu. Şeker kamışı tarlasında bulunan cesetlerin katili olduğu kesin olarak kanıtlanınca, Suradji 2008'de idam edildi.

8. Alexander Pichushkin:"Satranç Tahtası Katili"

8. Alexander Pichushkin:"Satranç Tahtası Katili"

Ayrıca 'Satranç Tahtası Katili' ve 'Bitsevski Manyağı' olarak bilinen Pichushkin, votka ikram ederek evine çağırdığı evsiz adamları öldüren Rus bir seri katildi. 49 kişinin cinayetinden sorumlu olduğu biliniyor. Kurbanlarının kafalarını tekrar tekrar çekiçle vurarak yarıyor, açılan yarıktan kafalarına vodka şişesi sokuyordu. Başlangıçta bir satranç tahtasındaki kare sayısını tamamlamak için 64 kişiyi öldürmek istediğini söyledi. Ayrıca 1992 yılında 53 cinayetten hüküm giyen bir başka Rus katilin, Alexander Pichushkini ile rekabet halinde olduğuna inanılıyor.

9. Andrei Chikatilo: "Rostov Kasabı"

9. Andrei Chikatilo: "Rostov Kasabı"

'Rostov Kasabı' olarak adlandırılan Andrei, bıçağını kullandığında psikolojik bir rahatlama yaşadığını ve yok edilmesi gerektiğini söylüyor. Kendini 'doğanın bir hatası' olarak adlandıran Chikatilo, 1978 ve 1990 yılları arasında Rusya'da 53 kadına ve çocuğa saldırdıktan sonra onları sakat bırakıp öldürdüğü biliniyor. 1992'de yakalandıktan sonra, 1994'te idam mangası tarafından öldürüldü.

10. Charles Edmund Cullen: "Ölüm Meleği"

10. Charles Edmund Cullen: "Ölüm Meleği"

Cullen bir çok hastanede hemşire olarak çalıştıysa da, garip davranışları yüzünden hepsinden kovuldu. 1984'ten 2003'e kadar New Jersey'de 40 tane yaşlı hastayı reçetesiz ilaçlarla zehirleyerek öldürdüğünü itiraf etti. 'Bir meleğin yapacağı gibi' hastaları acılarından kurtarmak istediğini belirtti. Cullen ömür boyu hapse mahkum edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Patrick Wayne Kearney: "Çöp Poşeti Katili"

11. Patrick Wayne Kearney: "Çöp Poşeti Katili"

'Çöp Poşeti Katili' olarak da bilinen Kearney, 1975-1977 yılları arasında aktif olan bir seri katildir. Yüksek bir IQ’ya sahip olan Kearney, 32 homoseksüel erkeği öldürdüğünü itiraf etmiştir. Kurbanlarının cesetlerini Kaliforniya otobanında çöp poşetine sararak atan katil, 21 cinayetten suçlu bulunmasına rağmen itirafından dolayı ömür boyu hapse mahkum edilmiştir.

12. Dennis Rader: "BTK Katili"

12. Dennis Rader: "BTK Katili"

1974 ve 1991 yılları arasında Wichita Kansas’ta 10 kişiyi öldüren Rader 'BTK' ismini kullanarak polislere mektuplar göndermiştir. 'BTK', 'bind, torture, kill' (bağla, işkence yap, öldür) anlamına gelir. Kurbanlarını bir süre takip ettikten sonra evlerine girip, onları bağlayıp boğardı. 1988 yılında ortadan kaybolduktan sonra 2005 yılında yetkililere yolladığı bir disk sayesinde bulunmuştur. Suçlarını itiraf etse de art arda 10 müebbet hapis cezası almıştır. En erken serbest kalma tarihi 26 Şubat 2180'dir.

13. John George Haigh: "Asit Banyosu Katili"

13. John George Haigh: "Asit Banyosu Katili"

Haigh, 1940'lı yıllarda İngiltere'de faaliyet göstermiştir. 9 kişiyi öldürdüğü söylense de 6 kişinin cinayetinden suçlu bulunmuştur. Haigh, zengin insanları kolayca kendine çeker, onları bir depoya götürür ve orada vurarak öldürür. Öldürdüğü kurbanlarının bedenlerini sülfürik asit içinde eritip, mallarını sahte belgelerle satmıştır. 1949'da idam edilmiştir.

14. Paul Knowles: "Casanova Katili"

14. Paul Knowles: "Casanova Katili"

Knowles cazibesini insanları kendine çekmek ve güven sağlamak için kullanmıştır. Toplam 18 kişiyi öldürdüğünü söylese de gerçek sayının çok daha fazla olduğu düşünülmektedir. Kurbanları kadın, erkek ve çocuklardan oluşmaktadır. 1974 yılında kaçmaya çalışırken bir FBI ajanı tarafından öldürülmüştür.

15. William Bonin: "Otoban Katili"

15. William Bonin: "Otoban Katili"

1979-1980 yılları arasında en az 21 genç erkeği işkence ve tecavüz ederek öldürmüştür. Cesetleri Güney Kaliforniya'daki otobanlara atmıştır. 14 kişiyi öldürdüğünü itiraf ettikten sonra 1996 yılında zehirli iğne ile infaz edilmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Aileen Wuornos: "Canavar"

16. Aileen Wuornos: "Canavar"

Wuornos seks işçisi olarak çalışırken 7 erkeği vurup, paralarını çaldığını itiraf etmiştir. Kurbanlarının ona tecavüz girişimde bulunduğunu ya da tecavüz ettiğini iddia etmiştir. Zehirli iğneyle 1992 yılında idam edilmiştir.

17. Jeffrey Dahmer: "Milwaukee Yamyamı"

17. Jeffrey Dahmer: "Milwaukee Yamyamı"

Jeffrey Dahmer 1978 ve 1991 yılları arasında 17 adamın ve erkek çocuğunun bedenlerini parçalara ayırmıştır. Nekrofili hastası olan Dahmer, kurbanlarının vücut parçalarını yemekten zevk alırdı. Potansiyel bir kurbanı onu yendikten sonra yakalanmış ve 1992 yılında 15 kere ömür boyu hapis cezasına çarptırılsa da, iki sene sonra Kolombiya Islah Kurumu'nda dövülerek öldürülmüştür.

18. John Wayne Gacy: "Katil Palyaço"

18. John Wayne Gacy: "Katil Palyaço"

1972-1978 yılları Şikago Illinois’de aktif olan Gacy, 33 genç ve ergen erkeği cinsel saldırılarda bulunduktan sonra öldürmüştür. Katil kurbanlarını para ve iş vaatleriyle evine çekmiş ve onları turnike yöntemiyle boğarak öldürmüştür. Cesetlerin 26'sını evinin altına gömmüş, daha sonra da onları Des Plaines ırmağına atmıştır. 33 cinayetten suçlu bulunmuş ve 10 Mayıs 1994 tarihinde infaz edilmeden önce 14 yıl ölüm hücresinde kalmıştır.

19. Tommy Lynn Sells: "Gaddar Teksaslı"

19. Tommy Lynn Sells: "Gaddar Teksaslı"

1885-1999 yılları arasında 70 kişiyi öldürdüğünü söylemiştir. Sells, 10 yaşındaki bir kızın odasına zorla girmiş ve onu bıçaklayıp ölüme tek etmiştir. Ancak küçük kız hayatta kalmış ve polise Sells'in detaylı tarifini vermiştir. Ölüme mahkum edilmiş ve 2014 yılına kadar Teksas'ta yüksel güvenlikli bir hapishanede ölüm hücresinde tutulmuştur.

20. Pedro Rodrigues Filho: "Brezilya Manyağı"

20. Pedro Rodrigues Filho: "Brezilya Manyağı"

1973 yılında tutuklanan Pedro, 2003 yılında en az 71 insanı öldürmekten suçlu bulunup 128 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İlk cinayetini 14 yaşında işleyen Filho, hapsihanedeyken kız arkadaşının ölümünün intikamını almak için yerel uyuşturucu satıcılarına ciddi zararlar vermiştir. Filho hapishanede babası da dahil olmak üzere en az 47 mahkumu öldürmüştür. Devam eden cinayetleri, cezasının 400 yıla çıkarılmasına yol açmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
64
11
11
10
6
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
oğuz

16#nın filmi yapıldı Charlise Theron ablamız oynadı

WRON TURN

Ne kafa var ve adiler ve şeytan dostları

pınar günay

yalnız richard ramirez 1. sırayı alır olmaması şaşırtıcı