Görüş Bildir
Haberler
İşçi ve Bağ-Kur Emeklisinin Maaşı Ne Kadar Olacak? En Düşük Maaş Ne Kadar?

İşçi ve Bağ-Kur Emeklisinin Maaşı Ne Kadar Olacak? En Düşük Maaş Ne Kadar?

Açıklanan enflasyon rakamlarına göre, SSK, Bağ-Kur ve tarım emeklileri 2022’nin ocak-haziran döneminde maaşlarını yüzde 25.47 zamlı alacak. 14 milyona yakın emeklinin beklediği Zam oranı belli oldu. Ocak ayında hem görevdeki memurlar ve memur emeklileri hem de SSK, Bağ-Kur ve tarım emeklileri maaşlarını zamlı olarak alacak.  Peki bu bilgilere göre SSK, Bağ-Kur emeklileri ne kadar maaş alacak? En düşük maaş ne kadar? İşte tüm detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emekli maaşlarına yapılacak zam oranları ve ekonomideki gelişmeler Kabine Toplantısı’nın ana gündem maddesi oldu. Erdoğan toplantının ardından “Millete Sesleniş” konuşmasında işçi ve Bağ-Kur emekli maaş zammı oranlarını kamuoyuna duyurdu. Peki işçi ve Bağ-Kur emeklileri ne kadar maaş alacak?

İşçi ve Bağ-Kur Emeklisinin Maaş Zammı

İşçi ve Bağ-Kur Emeklisinin Maaş Zammı

TÜİK, 2021 haziran-aralık enflasyonunu açıkladı ve zamlar da netleşti. SSK, Bağ-Kur ve tarım emeklileri 2022’nin ocak-haziran döneminde maaşlarını yüzde 25.47 zamlı alacak.

Zam Oranına Göre Maaş Miktarı

Zam Oranına Göre Maaş Miktarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklama kapsamında da aylık geliri 1.500 liradan başlayan yaklaşık 1.2 milyon emeklinin maaşı ise 2.500 liraya yükseltilecek.

En Düşük Emekli Maaşı Ne Kadar?

En Düşük Emekli Maaşı Ne Kadar?

Buna göre 2022’nin ocak ayından itibaren en düşük emekli maaşı 2.500 TL olarak belirlendi Yeni düzenleme ile de 2022’deki yüzde 25.47’lik zamla birlikte emekli maaşı 2.500 liranın alında olan emeklilerin maaşları 2.500 liraya çıkarılmış olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın