Görüş Bildir
Haberler
İrem Sak'ın Yeni Projesi Belli Oldu! İrem Sak Kimdir? İrem Sak Nereli ve Kaç Yaşında?

İrem Sak'ın Yeni Projesi Belli Oldu! İrem Sak Kimdir? İrem Sak Nereli ve Kaç Yaşında?

Müge Kakşi
02.04.2021 - 23:32

Oldukça sevilen ünlü oyuncu İrem Sak en son Çukur dizisinde oynamıştı. İrem Sak yeni projelerle ekranlara dönecek mi diye merak edilirken hayranlarını sevindiren bir haber geldi. Başarılı oyuncu Ay Yapım'ın Netflix için çekeceği Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'lu 'Kuş Uçuşu' dizisinin kadrosuna katıldı. Peki İrem Sak kimdir? İrem Sak kaç yaşında ve nereli? İrem Sak yeni projesi ve detayları haberimizde sizlerle...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İrem Sak'ın Yeni Projesi Belli Oldu

İrem Sak'ın Yeni Projesi Belli Oldu

Birsen Altuntaş'ın haberine göre son olarak Çukur'da rol alan İrem Sak'ın yeni dizisi belli oldu.

Başarılı oyuncu Ay Yapım'ın Netflix için çekeceği Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'lu 'Kuş Uçuşu' dizisinin kadrosuna katıldı.

Meriç Acemi'nin yazdığı, Deniz Yorulmazer'in ise yöneteceği dizi kuşak çatışmasını konu alıyor.

İrem Sak Kimdir?

İrem Sak Kimdir?

İrem Sak, 1986 yılında Sivas'ta dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve liseyi burada tamamlayıp, 2006 yılında üniversite eğitimi için İstanbul'a geldi. İrem Sak, İstanbul Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Lise yıllarında birkaç tiyatro oyununda yer alan İrem, 2008 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi'nde Sizinkiler adlı oyunda Zeytin karakterini canlandırdı.

İrem Sak aynı yıl içerisinde reklam filmerinde oynadı. İlk kamera deneyimini Şen Yuva adlı dizide Şehrazat karakteriyle edindi. Ardından 2011 yılında Meltem Bozoflu'nun yönettiği bir BKM yapımı olan 5'er Beşer programında Sinem karakterini canlandırdı. Fakat 5'er Beşer programının televizyon ömrü çok uzun sürmedi. Kanal D'de yayınlanan Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı 'Yalan Dünya' adlı dizide Tülay karakterini canlandırmaya başlamıştır. 2012 yılındaki Altın Kelebek Ödülleri'ni Sarp Apak ve Öner Erkan ile birlikte sunmuştur. 3 yıl aranın ardından Güldür Güldür'e dönmüştür.

2016’da ise yönetmenliğini Erol Özlevi’nin yaptığı, Murat Boz ve Yasemin Allen ile başrolleri paylaştığı romantik komedi yapım Dönerse Senindir’de rol aldı.

Ünlü oyuncu Sak son olarak, Çukur dizisinde oynadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın