Görüş Bildir
Haberler
İranlı Zombi Gelinin Bunca Yıldır Yalan Söylediği Ortaya Çıktı

etiket İranlı Zombi Gelinin Bunca Yıldır Yalan Söylediği Ortaya Çıktı

R.G.
18.12.2020 - 13:35

Sosyal medyada çok ilgili gören zombi lakaplı kadın hakkında yeni detaylar geldi. Ünlü oyuncu Angelina Jolie’nin zombiye benzer görünümü ve Corpse Bride karakterinin bir karışımına sahip görüntüsü ile Instagram’da dünya çapında ün kazanan Sahar Tabar, İran Devleti tarafından paylaşımları nedeniyle tutuklanmıştı. Birçok ameliyat geçirdiği iddia edilen ve ilginç görünümü ile herkesi dehşete düşüren genç kadın, serbest bırakıldı. Her şeyin ise en başından beri Photoshop hilesi olduğu ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zombie Angelina Jolie olarak tanınan İranlı genç kadının uzun zaman sonra görüntüleri ortaya çıktı ve başından beri bir Photoshop hilesi olduğunu kanıtlandı. 19 yaşındaki Sahar Tabar, gençlerin yozlaşması ve İslam Cumhuriyeti'ne saygısızlık gibi bir dizi suçlama nedeniyle 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Bu olayın ardından İran Devleti, bugün erken saatlerde Sahar Tabar'ın hapishaneden çıkışını televizyondan yayınlayarak verdiği bu karardan vazgeçmiş gibi bir izlenim oluşturdu.

'SERBEST BIRAKILDI'

Genç kadının avukatı Sahar Tabar'ın kefaletle serbest bırakıldığını söyledi.

İnternet üzerinden ailesiyle bir videoda görünen ve gerçek adı 'Fatameh Khishvand' olan Sahar Tabar, Instagram fotoğraflarının sahte olduğunu da ortaya çıkardı.

Başlangıçta sosyal medya için yarattığı çarpıcı görünümü elde etmek için yaklaşık 40 cerrahi operasyon geçirdiği iddia edilmişti.

'KURGU BİR KARAKTER'

Fakat daha sonra bir 'şaka' olduğunu ve Photoshop ve makyajın bir karışımını kullandığını söyleyerek özür diledi.

Savunmasında, avukatı Dehgan, Fatemeh Khishvand'ın sosyal medyayı kendi amaçları için nasıl kullanacağını bilen dahi bir genç olduğunu söyledi.

Fakat Sahar Tabar'ın, photoshop, makyaj ve kurgunun karışımından ortaya çıkarılan bir karakter olduğu kabul edildi.

Hollywood yıldızının tuhaf bir versiyonu gibi göründüğü çarpık fotoğraflarını paylaştıktan sonra sosyal medyada tanınan genç kadın, hızlı bir şekilde takipçi kazansa da geçen yıl paylaşımları nedeniyle tutuklanmıştı.

'PAYLAŞIMLARDAN DOLAYI PİŞMANIM'

Tabar, ayrıca Jolie'ye benzemek için ameliyat olduğu yönündeki haberleri de yalanladı.

Bu yılın Nisan ayında koronavirüse yakalanmasının ardından özgürlüğü için taleplerde bulunsa da İran'da bulunan ABD merkezli İnsan Hakları Merkezi, bir yargıç tarafından kefalet talebinin reddedildiğini söylemişti.

Geçen yıl tutuklanmasının ardından Sahar Tabar, yargılanma süreci boyunca yaşadığı sorgulamalarda pek çok kişi bu ifade için zorlandığını düşünse de paylaşımlarından dolayı pişman olduğunu ifade etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
364
169
125
107
42
26
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
o yorum yapılacak

Dalgamızı geçtik ama şunu da ekleyeyim:Kadın sırf kendi fotoğrafını paylaştı diye nasıl içeri atılır yahu! Ne pis bir yersin iran!

Sıradan Biri

Alın size özlemini çektiğiniz şeriat kanunlarıyla yönetilen ülke.

Adam Eva

Bence makyaj ve photoshop yapan kişileri bulup Hollywooda götürsünler. Yüzüklerin efendisinin yönetmeni Peter Jackson silmarionu çeksin. Aşırı gerçekçi olur.... Devamını Gör