Görüş Bildir
Haberler
Uzaklaştırma Kararı Vardı: Eski Eşini Darp Edip 'Şikayet Edersen Seni Öldürürüm' Diyen Saldırgan Serbest Kaldı

Uzaklaştırma Kararı Vardı: Eski Eşini Darp Edip 'Şikayet Edersen Seni Öldürürüm' Diyen Saldırgan Serbest Kaldı

İstanbul'da uzaklaştırma kararını ihlal ederek eski eşinin yaşadığı eve giren şahıs terör estirdi. Eski eşini 'Şikayet edersen seni öldürürüm, polisi ararsan cenazen çıkar' diye tehdit eden zanlı çıkartıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul’da yaşayan iki çocuk annesi 45 yaşındaki Behiye Polat, madde ve alkol bağımlısı eşi 40 yaşındaki Tuna Y.'den şiddet görmesi nedeniyle üç yıl önce boşandı. Bu süre zarfında birçok kez cezaevine girip çıkan Tuna Y., eski eşinin yaşadığı eve gelerek onu rahatsız etmeye başladı.

Savcılığa şikayette bulunan Polat, eski eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Evin etrafındaki kömürlüğe saklanan bazen de kapının önüne gizlenen Tuna Y. zaman zaman eve girerek hem Polat'ı hem de iki çocuğunu defalarca darp etti. Her defasında gözaltına alınan ancak adli makamlarca serbest bırakılan şahıs uzaklaştırma kararını ihlal ederek Polat'ı ve çocuklarını rahatsız etmeye devam etti.

Polis otosunun camını kırdı

Polis otosunun camını kırdı

Cezaevinden bir süre önce çıkan Tuna Y. olay günü Polat'ın yaşadığı evin önüne gelerek içeriye girmek istedi. Ancak Polat kapıyı açmayarak Tuna.Y.'yi içeriye almadı. Bunun üzerine gizlenen Y. kargocunun Polat'ın evine geldiğini görünce kargocunun arkasına saklanarak kapıda gizlenmeye başladı. 

O esnada camdan kargocuyu gören Polat'ın kapıyı açması sonucu içeriye giren Y., eski eşi Polat'ı ve 2 çocuğunu darp etti. Darp edilmeleri sonucu Polat, 2 çocuğunu alarak evden ayrıldı. O esnada ise polis ekiplerini arayarak uzaklaştırma kararı olan eski eşinin eve girdiğini ve kapıyı açmadığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, ikna yoluyla şahsı evden çıkarttı. Ancak şahıs bir anda saldırganlaşarak polis ekiplerine direnmeye başladı. Öfkeden deliye dönen Tuna Y. güçlükle gözaltına alınmaya çalışılırken, polis otosunun camını kafa atarak patlattı. Şahıs ardından olay yerine sevk edilen bir başka polis otosuyla gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

"Ölümle tehdit ediyor"

"Ölümle tehdit ediyor"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Emniyette “kamu malına zarar vermek”, ”görevli memura direnmek” ve “uzaklaştırma kararını ihlal” suçlarından adli işlemleri yapılan Tuna Y, sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Karara adeta isyan eden Behiye Polat, “Ben bu insandan boşandım, bayramdan önce cezaevinden çıktı. Cezaevinden her çıktığında gelip bizi rahatsız ediyor. 'Şikayet edersen seni öldürürüm, polisi ararsan cenazen çıkar. Çocukları öldürürüm, seni öldürürüm' diyor. Nasıl kurtulacağım bilemiyorum” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Hey maşallah Hey maşallah. Hukuk gibi hukuk.

Mesela bundan kurtulmanın yolu belli...hiç hümanist olamam..

Sıradan Biri

Bizi yönetenler ne ki hukuk sistemleri ne olacak? Unutma sen kadınsın, sen ikinci sınıf insansın. Kocan seni sever de döver de. Karşı çıkamazsın.