Görüş Bildir
Haberler
İnstagram Kullanıcılarına Yararlı Olabilecek Web Site Tavsiyeleri

İnstagram Kullanıcılarına Yararlı Olabilecek Web Site Tavsiyeleri

Piya Des
02.10.2018 - 18:05

Web.stagram

Web.stagram üzerinden en çok bakılan fotoğrafları görüntüleyebilirsiniz. Fotoğrafları grid ve liste şeklinde görmemize imkan sağlıyor. Site üzerinden hashtag kullanabilir ve popüler gönderilere kolayca ulaşabilirsiniz. Çok fazla reklam alması dışında gayet güzel bir arayüze sahip.

WEBSTAGRAM

İçeriğin Devamı Aşağıda

ExtraGram

İnstagram paylaşımları, popüler ve beğenilen seçenekleriyle listeleniyor. Tüm paylaşımları, grid yapısıyla inceleyebilirsiniz. Extragram' ın keşfet sekmesine tıklayabilir ve spor, seyahat, yiyecek gibi kategorilerde arama yapabilirsiniz. 

Cheap Instagram Followers | Youtube Views | Facebook Likes

İnsta-great

İnsta-great üzerinden fotoğrafları yatay olarak görebilirsiniz. Yüklenen her fotoğrafta, yüklenme tarihi ve kullanılan filtreyi görmemize imkan sağlıyor. Sitenin kullanımı biraz zor gelebilir ama zamanla alışacağınıza eminim.

Instagreat

İnstagrid

İnstagram kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapıp, fotoğrafları grid ve liste yöntemiyle görüntüleyebilirsiniz. İnstagrid'in içerisinde yer alan fotoğrafları, Printstagr.am özelliğiyle tshirt veya fotoğraf kağıdına bastırabilirsiniz.

instagrid.co | Batteries. Reinvented.

Statigram

Statigram diğer web sitelerinden farklı olarak kullanıcılarına istatistik imkanı sunuyor. İstatistik sekmesine tıklayarak ne kadar yorum ve beğeni aldığınızı öğrenebilirsiniz. En çok kullandığınız ve en az kullandığınız instagram filtresi bilgisine kolayca ulaşabilirsiniz.

statigram.com

Picstalker

Picstalker' da kullanıcı girişi yapmadan rahatlıkla zaman geçirebilirsiniz. En popüler hashtag, gönderiler ve hesaplara kolayca ulaşabilirsiniz. Nearby sekmesiyle lokasyon araması yapabilir ve dünyanın her yerinden kullanıcı ve paylaşımlara ulaşabilirsiniz. Anonim olarak instagram storylerini izleyebilmenize imkan sağlıyor ve hiçbir şekilde site içerisinde reklama rastlamıyorsunuz. 

Instagram Web Viewer & Analytics Tool | PicStalker

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın