Görüş Bildir
Haberler
Instagram'da Ünlüler Yarışı: En Çok Takipçi Kimde?

Instagram'da Ünlüler Yarışı: En Çok Takipçi Kimde?

Müge Kakşi
01.06.2022 - 19:40

Sevilen sosyal medya platformlarından biri olan Instagram'da en çok takipçisi olan ünlüler belli oldu. Burak Özçivit, Hande Erçel, Cem Yılmaz, Arda Turan, Can Yaman ve Fahriye Evcen gibi ünlü isimlerin olduğu listede ilk sırada yer alan isim ise herkesi şaşırttı. İşte birbirinden ünlü Türk isimlerin yer aldığı Instagram'da en çok takipçiye sahip 20 kişi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Cem Yılmaz

20. Cem Yılmaz

Instagram'da en çok takipçisi olan ünlüler listesinin sonunda 5,1 milyon takipçisi ile başarılı komedyen Cem Yılmaz yer alıyor.

19. Beren Saat

19. Beren Saat

Aşk-ı Memnu'da oynadığı Bihter karakteriyle hala hafızalardan silinmeyen Beren Saat'in Instagram takipçi sayısı ise 5,2 milyon.

18. Hazal Kaya

18. Hazal Kaya

Toplumsal olaylara verdiği tepkilerle sıkça gündeme gelen ve en son Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde gösterdiği performansla tartışmalara konu olan Hazal Kaya'da sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Kaya'nın Instagram'da 7 milyon takipçisi bulunuyor.

17. İrem Derici

17. İrem Derici

Cem Belevi'yle yaşadığı aşkla gündeme gelen güzel şarkıcı İrem Derici sık sık olay olacak açıklamalara imza atan ünlülerden. Instagram'ı aktif kullanan Derici'nin takipçi sayısı ise 7,8 milyon.

16. Elçin Sangu

16. Elçin Sangu

Kiralık Aşk dizisiyle yıldızı parlayan ve kendine has bir güzelliği olan başarılı oyuncu Elçin Sangu'nun Instagram takipçi sayısı ise 8,3 milyon kişi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Arda Turan

15. Arda Turan

Listenin 15. sırasında 8,3 milyon takipçisi ile başarılı futbolcu Arda Turan yer alıyor.

14. Burcu Özberk

14. Burcu Özberk

En son Aşk Mantık İntikam dizisinde gösterdiği performansla göz dolduran ve Maske Kimsin Sen yarışmasında geyik karakteriyle karşımıza çıkan Burcu Özberk, 9,1 milyon takipçisiyle Instagram'da en çok takipçisi olan ünlüler listesine girmeyi başarıyor.

13. Serenay Sarıkaya

13. Serenay Sarıkaya

Güzelliğiyle olduğu kadar sesiyle de herkesi mest eden güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın Instagram hesabında 9,1 milyon takipçisi var.

12. Can Yaman

12. Can Yaman

9,5 milyon takipçisi ile listenin 12. sırasında yer alan ve kariyerine İtalya'da devam eden yakışıklı oyuncu Can Yaman magazin gündemini meşgul eden ünlüler arasında yer alıyor.

11. Demet Akalın

11. Demet Akalın

Sosyal medyayı aktif kullanan ve verdiği cevaplarla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın Instagram takipçi sayısı ise 9,9 milyon.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Murat Boz

10. Murat Boz

Listenin 10. sırasında 11,1 milyon takipçi sayısıyla genç kızların sevgilisi yakışıklı şarkıcı Murat Boz yer alıyor.

9. Fahriye Evcen

9. Fahriye Evcen

Yaprak Dökümü'nde hayat verdiği Necla karakteriyle ün kazanan başarılı oyuncu Fahriye Evcen oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliğiyle de dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Evcen'in takipçi sayısı 13 milyon.

8. Neslihan Atagül

8. Neslihan Atagül

En son Sefirin Kızı adlı dizide Nare karakterine hayat veren güzel oyuncu Neslihan Atagül, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ekranlara bir süre ara vermişti. Yeni sezonda tekrardan ekranlara dönmeye hazırlanan Atagül'ün Instagram takipçi sayısı 13,2 milyon.

7. Acun Ilıcalı

7. Acun Ilıcalı

Ülkemize getirdiği yarışma formatlarıyla bilinen ve en son Exxen adlı platformla dijitale de giriş yapan Acun Ilıcalı'nın takipçi sayısı 13,6 milyon.

6. Hadise

6. Hadise

Hem kişisel hayatıyla hem de iş hayatıyla sık sık gündeme gelen ve geçtiğimiz haftalarda Mehmet Dinçerler'le hayatını birleştiren güzel şarkıcı Hadise, 13,7 milyon takipçisiyle listenin 6. sırasında yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Demet Özdemir

5. Demet Özdemir

Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle kariyer yolculuğuna başlayan Demet Özdemir'in 15 milyon takipçisi bulunuyor. Yaz dizilerinin aranan yüzü Özdemir, şarkıcı Oğuzhan Koç'la olan ilişkisiyle de sık sık gündeme geliyor.

4. Burak Özçivit

4. Burak Özçivit

Hem oyunculuğuyla hem de yakışıklılığıyla göz kamaştıran başarılı oyuncu Burak Özçivit, ünü diğer ülkelere yayılan isimler arasında yer alıyor. Yakışıklı ismin Instagram'da 21. milyon takipçisi bulunuyor.

3. Hande Erçel

3. Hande Erçel

Listenin 3. sırasına girmeyi başaran ve son yılların aranan ismi olan güzel oyuncu Hande Erçel hem kişisel hayatıyla hem de kariyeriyle sık sık gündeme geliyor. Genç oyuncunun Instagram'da 27,9 milyon takipçisi bulunuyor.

2. CZN Burak

2. CZN Burak

Yaptığı yemeklerin boyutu ve çektiği videolarla ünlü olan Türk şef ve lokantacı CZN Burak ise listenin 2. sırasında yer alıyor. Kısa sürede sosyal medyada fenomen olan ismin Instagram takipçi sayısı ise 34,8 milyon.

1. Nusret

1. Nusret

Listenin ilk sırasında yer alan ve ilk olarak 'Osmanlı Bifteği' videosunun viral olmasıyla ünlenen Nusret'in 45,8 milyon takipçisi bulunuyor. Instagram'da en çok takipçisi bulunan Türk unvanına sahip olması ise biraz şaşırtıcı.

Bunlar da ilginizi çekebilir👇🏻

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bircan Çördük

Botlar yarışı diyelim biz ona