Görüş Bildir
Haberler
İnsanların En Çok İstediği 15 Şey

İnsanların En Çok İstediği 15 Şey

Yusuf Özcan
23.10.2013 - 04:42 Son Güncelleme: 23.10.2013 - 12:14

İnsanların En Çok İstediği 15 Şey

Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisini hepimiz biliyoruz. İnsanoğlu olarak ihtiyaçlarımız karşılandıkça bir yenisini üretmek konusunda uzman konumdayız. Hatta bu konuyu çok abartıp doyumsuz, açgözlü gibi terimlerin hedefi olabiliyoruz. Bitmek tükenmek bilmeyen isteklerimizi karşılama konusunda, özellikle bir şey satın almaya kalktığımız zaman bu durum daha da feci bir hal alabiliyor.

Bir anne sözü olan 'büyük al seneye de giyersin' ile büyümüş bir nesil olarak paranın tam karşılığını, bazen fazlasını elde etmeye çalışmak genlerimize yerleşmiş.

Tüm özellikleri ile genetik kodlarımıza uygun hale gelmiş Hyundai i10, fiyat-verimlilik denklemine uygun olan otomobili ile insanların isteklerine tam karşılık veriyor.

Hayatımızda bizi tatmin edebilecek 15 şey burada...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başının Etini Yemeyecek Bir Eş

Başının Etini Yemeyecek Bir Eş

Ciddi bir kesimin şikayetçi olduğu bu durumu istemek bu listede ki her şeyden zor olsa gerek. Şaka bir yana bir ömür sizi tamamlayacak bir kişi bulmak çok önemli.

Teknolojinin Tamamına Hakim Olmak

Devir teknoloji devri. Fakat tam orta bir kesimiz. Kuşak farkından dolayı bunun tamamına hakim olup dünyayı ele geçirelim diyen bir grupta olabilir. Yok geri bırakalım ne yapalım koskoca dünyayı kahve makinesi çalışsın yeter diyen de.

Aşk

Aşk karın doyurmaz denilse de hayatımızda önemli bir yeri olduğunu inkar edemeyiz. Tabi varlığına inanmayanlar için saygı opsiyonunu da açalım.

İndirim

İndirim

Normal bir indirim bile insanları tatmin edebiliyorken %100 indirim yapan mağaza sahipleri paradox yaratabiliyor.

Tatil

Tatil

Hafta sonu çalışıp hafta içi tatil yapmayı bir çok insan ister. Hyundai i10 ile tatile çıktığınızda geniş bagajı, aklınızda soru işareti bırakmayacaktır. Tabi ki 5 gün tatil yapmak için çok para kazanmamız gerekirdi. Bir sonraki isteğimizle devam edelim o zaman...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstediğiniz iş'i yapmak

İstediğiniz iş'i yapmak

Yaparken çalıştığınızı düşündürmeyen, para kazanırken neden bu kadar kazanıyorum dedirtecek bir iş düşünelim lütfen.

Sıcak bir yuva

Sıcak bir yuva

5 gün tatil oldu, güzel de para kazanıyoruz. İstediğimiz bir eşimizde olduğuna göre sıcak bir yuva herkesin isteklerinin başında gelir.

Özel Güçler

Uçabildiğini söyleyen insanların takla attığı gibi değilde, gerçekten uçabildiğimiz, duvarlardan geçebildiğimiz, bir dokunuşta anı durdurup sonra devam edebildiğimiz bir hayat tüm insanlığı kaosa sokardı. Fakat denemek güzel olurdu.

Her Şeyin Sapasağlam Kalabildiği Bir Hayat

Evdeki vazoyu kırdığında bile kalp krizinin eşiğine gelen insanları düşünürsek, her şeyin sağlam kaldığı bir hayat iyi olurdu.

Hakkınız veren bir otomobil Hyundai i10

İç ve dış bölümlerinde ki renk çeşitliliği, arka park sensörü, sunroof, elektrik ısıtmalı yan aynalar, ayarlanabilir direksiyon simidi, Aux, iPod ve USB girişleri, göz dostu mavi LED aydınlatmalı kontrol paneli gibi özellikleri bulunan Hyundai i10, büyük bir tarzı ve artı noktası olan iç akşamların metal olması ile de farkını ortaya koyuyor.

Özellikle Hyundai i10 için tasarlanan şık entegre stereo sistemli dört hoparlör bulunuyor. Kesinlikle iyi bir ses garanti ediyor.

Sert güvenlik yapısı ile dikkat çeken Hyundai i10’un 25.500TL’den başlayan fiyatı ise 'verim-fiyat' endeksine göre tatminkârlığı sonuna kadar yaşatıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fonksiyonu Bol araç

Fonksiyonu Bol araç

Hyundai i10'da ki bir çok fonksiyonlar sizi doyurmaz ise daha fazlasını bu araçta bulabilirsiniz.

Tabi ki bu uçuk fonksiyonları ancak Zihni Sinir'in hayal dünyasında gerçekleşebilir.

Müzik

Müzik

Müziğin olmadığı dünya düşünülemez. Hadi oldu da düşündün. Düşünce sistemin nereye kadar dayanabilir bu eziyete:) Müzik ruhun, hayallerin, dünyanın gıdasıdır. Olmazsa olmaz.

Yenilikçi bir dünya

Yenilikçi bir dünya

Monotonluktan kurtulmuş, tekrarlardan sıyrılmış, kurumuş renksiz beyinlerin renklendiği bir dünya da yaşamak nasıl olurdu?

Mutluluk ve Huzur

Düşünsenize durmadan mutlusunuz, huzurunuzu bozan birşey yok. O zaman hiçbir şeye ihtiyacımız olmazdı sanırım.

Sağlık olsun

Sağlık olsun

Tabi ki sağlık her şeyden önemli. Ne kadar aç gözlü olursak olalım sağlığın yerini hiçbir şey tutamaz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın