Görüş Bildir
Haberler
Evde Oyun 'Süresiz' Yasak: İngiltere'de Dört Çocuk, FIFA İçin Harcadıkları Parayla Babalarının Banka Hesabını Boşalttı

etiket Evde Oyun 'Süresiz' Yasak: İngiltere'de Dört Çocuk, FIFA İçin Harcadıkları Parayla Babalarının Banka Hesabını Boşalttı

İngiltere'de dört çocuk, Nintendo Switch oyun konsolunda FIFA oynarken, birkaç hafta içinde oyuncular için harcadıkları 550 sterlinle babalarının banka hesabını boşalttı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Oyun için 550 sterlin harcadılar ama Messi'yi alamadılar'

'Oyun için 550 sterlin harcadılar ama Messi'yi alamadılar'

BBC Türkçe'nin haberine göre, İngiltere'de dört çocuk, FIFA oyununda oyuncu paketleri satın alarak babalarının banka hesaplarının sıfırlanmasına neden oldu.

Çocukların babası Thomas Carter, 'Oyun için 40 sterlin ödüyorsunuz, ki bu da çok para. Ancak daha sonra iyi bir takım yapmanın tek yolu kumar oynamak oluyor. 550 sterlin harcadılar ama en sevdikleri oyuncu olan Lionel Messi'yi alamadılar' dedi.

Oyunda özel oyuncular paket halinde satın alınabiliyor.

Oyunda özel oyuncular paket halinde satın alınabiliyor.

FIFA oyununda, takımlar için özel oyuncular bir paket halinde satın alınabiliyor. Ancak paketlerin içeriği, satın alma işlemi tamamlandıktan sonra görülebiliyor.

Nintendo harcamaları geri iade etmeyi kabul etti, EA ise yorum yapmadı.

Nintendo harcamaları geri iade etmeyi kabul etti, EA ise yorum yapmadı.

Oyun konsolu üreticisi Nintendo, yapılan harcamaları Carter'a tamamen geri iade etmeyi kabul etti. FIFA oyununun yayımcısı EA ise konu ile ilgili bir yorum yapmadı.

Evde çocuklara oyun 'süresiz' yasaklandı.

Evde çocuklara oyun 'süresiz' yasaklandı.

Şaşkın baba, çocuklarına oyun konsolunu süresiz yasaklarken, yaşanan durum içinse 'Çocukların bunu yapacağı hiç aklıma gelmemişti' yorumunda bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
282
59
32
21
14
11
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mldudikof

Çocuk yapıp eline tablet konsol veriyorsunuz ondan sonra da ağlanıyorsunuz.

artuditu

ahaha İngiltere para birimi olarak 550 sterlin ne la bizim ülke para birimi olarak bir ayda 2500 tl para yatıran arkadaşım var benim =) Şimdi hemen kur ile k... Devamını Gör

artuditu

Bilmeyene not: Fifa oyununda para harcadığınız tek kısım Fut modu. Bu modda kendi takımınızı kurup, antrenmanları ile vs ilgilenip dünya sıralamasında yer ka... Devamını Gör

Sigurd

Ya milyon tane hile hurda var alabilmek için, onları denesenize evladım. mortal kombat'ta yapmıştım ben, online player vs. playerda da baya işimi görmüştü.