Görüş Bildir
Haberler
İmamoğlu'na 'Her Şey Çok Güzel Olacak' Diyen Berkay: 'Ona Bakınca Umut Görüyorum'

etiket İmamoğlu'na 'Her Şey Çok Güzel Olacak' Diyen Berkay: 'Ona Bakınca Umut Görüyorum'

Emre Ordu
09.05.2019 - 19:38 Son Güncelleme: 10.05.2019 - 13:33

Seçim öncesi Ekrem İmamoğlu'nun otobüsüne yaklaşarak 'Ekrem abi her şey çok güzel olacak' diye seslenen ve sözleri bir slogana dönüşen Berkay, hem sloganın nasıl ortaya çıktığını hem de İmamoğlu hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Berkay, 'Onun bendeki imajı tek kelime ile umut' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

31 Mart seçimlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ancak Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) tartışmalı kararıyla mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu, YSK'nın kararının ardından yaptığı konuşmayı ''Her şey çok güzel olacak' diyerek bitirmişti.

YSK'nın Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin iptali ve yenilenmesi kararının ardından da, sosyal medyada çok sayıda '#herşeyçokgüzelolacak' paylaşımı yapıldı. 

Bu slogan Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'daki seçim çalışmasında bir çocuk tarafından bulunmuştu. Seçim otobüsüne yaklaşan ve İmamoğlu'na 'Ekrem abi, her şey çok güzel olacak' diyen çocuğa İmamoğlu'nun cevabı ise 'Aynen, aferin sana delikanlı. Her şey çok güzel olacak. Çocuğa bak 'Her şey çok güzel olacak' diyor. Bu inanç yeter bize' diyor olmuştu.

"Kendisi başa gelirse her şey çok daha güzel olacak" 📹

Berkay verdiği röportajda İmamoğlu ile karşılaştığı o anları anlattı. Mitingin ardından otobüse yetişebilmek için uzun süre koştuğunu belirten Berkay, İmamoğlu ile arasında geçen diyaloğu, 'Heyecan, sevinç, mutluluk, aynı anda hissettim hepsini' diyerek tarif etti. İmamoğlu'nun vaatlerini yapacağına inandığını söyleyen Berkay, 'Onun bendeki imajı tek kelimeyle umut' dedi. 'Her şey çok güzel olacak' sözünün ne ifade ettiğini ise şöyle aktardı:

'Bütün gençlerin, insanların susmaması gerektiğini, konuşması gerektiğini anlatıyor. Öyle etkileyici bir cümle aslında.'

Önceden eğitimini yurt dışında sürdürmeyi planladığını anlatan Berkay, 'Fakat Ekrem abi çıktıktan sonra şu anki inancım yükseldi, olacakları hayal edebiliyorum. Bizim sesimizi duyurabilecek bir insan var şu an orada. Bu çok güzel bir his, şu an o yüzden gitmek istemiyorum' dedi. Gençlere de gitmemeleri yönünde tavsiyede bulunan Berkay, sözlerini şöyle tamamladı: 'Kendisi başa gelirse her şey çok daha güzel olacak.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

"İstanbul’un çocukları, cesur yürekli gençleri için çok çalışacağız"

Görüntüleri Twitter hesabından paylaşan Ekrem İmamoğlu da, paylaşımında 'İstanbul’un çocukları, cesur yürekli gençleri için çok çalışacağız. Sevgili Berkay gibi parlak zihinli gençlerimizi vatanımızda tutacak şartları oluşturmak en büyük gayretimiz olacak' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
969
619
37
30
22
16
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Konuşmasındaki akıcılık, üslup, hayalleri ve gözlerindeki pırıltı.. İşte bu ülkenin ihtiyacı olan gençlik tam da bu! Kendinden emin ne istediğini bilen, akıl... Devamını Gör

Drn d.

Her şeyi geçtim, 13 yaşındaki çocuğun konuşmasına bak bi de koltuk sevdalılarının... Bravo çocuğum, gelecek seninle güzel olacak 💖

nazan

Senin gülen gözlerinden öpeyim çocuk! Video boyunca yüzünde hep bir tebessüm olanlar? :))