Görüş Bildir
Haberler
İlişkide Seni En Mutlu Eden Hareketi Söylüyoruz!

etiket İlişkide Seni En Mutlu Eden Hareketi Söylüyoruz!

Galina Grigoryevna
27.08.2018 - 15:01 Son Güncelleme: 29.09.2019 - 01:16

Sevgililiğin her hareketi mutluluk verir de önemli olan en mutlu eden hareketi. Bakalım seni ilişkinde en mutlu eden hareketi neymiş?

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlişkinde ilginin senin üzerinde olması için ne yaparsın?

2. Sevdiğin meyveyi sevmediğini söylerse ne hissedersin?

3. Arkadaşıyla buluşup telefonunu açmasa ona ilk mesajın ne olur?

4. Sevgilin sensiz tatil planı yapsa ne düşünürsün?

4. Sevgilin sensiz tatil planı yapsa ne düşünürsün?

5. Sandalyeye nasıl oturursun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilinin eski sevgilisini stalkladığını yakaladın, ne yaparsın?

7. Annesiyle tanıştın ve seni sevmedi, ne düşünürsün?

8. Sevgilin menemeni soğansız seviyor ne düşünürsün?

8. Sevgilin menemeni soğansız seviyor ne düşünürsün?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yatağa kahvaltı servisi!

Yatağa kahvaltı servisi!

Senin ilişkide en sevdiğin hareket yatağına gelen kahvaltı! Uyandığında, gözlerini açar açmaz hazırlanmış bir kahvaltıdan daha romantiği yatağına gelen kahvaltıdır. İlişkinin iyi veya kötü yanlarını göz önünde tutarak gerçekten romantik birisiyle sevgili olduğunu düşünüyoruz ve bu sana birçok şey kazandırıyor. Sevgilini kendi istediğin dünyaya inandırmışsın ve seni nasıl mutlu etmesi gerektiğini iyi anlatmışsın. Kahvaltı dediğinde akan sular duruyor ve romantizmin dibi olduğunu düşünüyorsun. Sevgilini nasıl iyi seçtiğini ve seni nasıl mutlu ettiğini iyi gözlemliyorsun. Sana göre iyi bir çift olmanın yolu yatağa gelen kahvaltıdan geçiyor. Günün en iyi öğününü en iyi şekilde geçirmek en büyük hakkın. Cemal Süreya'nın da dediği gibi ''Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı.''

Gıdıklanmak!

Seni ilişkide en mutlu eden hareket gıdıklanmak! Gıdıklanmak senin ilişkinde hem muzip tarafını hem de çocuksu yanını ortaya çıkartıyor. Karnına kramplar girse de sevgilinin sana dokunması seni çok mutlu ediyor. İlginin üstünde olmasını çok seviyorsun. Gıdıklanmak ilişkinin samimi tarafını ortaya çıkartan, belirgin bir özellik olsa gerek. E sevgilin de bu konuda gayet başarılı. Gıdıklandığında bazen sinir olsan da sevdiğin kişinin seni gıdıklaması seni çok mutlu ediyor. Evin içinde kovalamaca oynamayı da çok seviyorsun, sonunda pes edip yakalanmak da işin en keyifli yanı.

Öpüşmek!

Seni ilişkide en mutlu eden hareket öpüşmek! Bazen tutkulu bazen ise son derece masum. Öpüşmek senin için bir hayat tarzı desek abartmış olmayız. Sevgilinin seni öptüğü her anı hafızanda tutuyorsun. Hepsi de senin için ayrı güzel ve anlamlı. İyi öpüşen birisiyle sevgili olmak senin için oldukça önemli. Sevgilin de bunun oldukça farkında ve her fırsatta seni öpmeyi kendine görev edinmiş. Sevgilin yoksa bile her fırsatta seninle öpüşmeyi görev edinen biri olmalı hayatında. İşte o zaman senden mutlusu yok hayatta. Seni en iyi öpecek kişiyi bulana kadar öpüşmeye devam!

Kulağına seni sevdiğini söylemesi!

Seni ilişkide en mutlu eden hareket sevgilinin kulağına seni sevdiğini söylemesi. Bu hareketi çok romantik buluyorsun ve çok da hoşuna gidiyor. Sevgilin bunun farkında ve sana her seni sevdiğini söylediğinde için kıpır kıpır oluyor. Sevgilinde en sevdiğin özellik bu olabilir. Seni nasıl mutlu edeceğini çok iyi biliyor. Kulağına bir şeyler söylenmesi seni çok mutlu ediyor, seni sevdiğini söylemesi daha da mutlu ediyor. Küçük şeylerden mutlu olmayı çok iyi biliyorsun, bu da sevgilinin çok hoşuna gidiyor. Yapmasa bile sen bunun için çabalıyorsun ve başarılı oluyorsun. Bu hayatta yapamayacağın hiçbir şey yok. Yürü be kim tutar seni!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
448
337
204
131
44
42
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gunelhassnva

menemen zaten soğansız güzel

sheissb

abi dlskdldkd şıklar o kadar iyi hazırlanmış ki kahkaha atarak çözdüm testi

Sigurd

Öpüşmek mi? Doğrudur en sevdiğim hareket olabilir, ama sevgilim dışında kimse de öpemez çünkü nefret ederim. Öyle de şey biriyim fkhkfsj.