Görüş Bildir
Haberler
Aşk İnsanı mısın Yalnızlık İnsanı mı?

etiket Aşk İnsanı mısın Yalnızlık İnsanı mı?

Lousia
09.08.2018 - 18:32

Bu soruya senin bir yanıtın olabilir ama bakalım bizim yanıtlarımızla uyacak mı? Acaba sen aşk insanı mısın yoksa yalnızlık insanı mı?

Hazırsan testi çöz ve sonucu öğren.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim öncelikle.

2. Yaşını da tabii...

3. Yaz mevsimi devam ederken senin en sevdiğin aktivite ne peki bu zamanlarda?

4. Kendini bir kelimeyle tanımlaman gerekse hangisini seçersin?

5. Seni tatile yollamaya karar verdik. Gideceğin yer sakin bir yer mi olacak yoksa eğlenceli bir yer mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Keyfinin kaçtığı zamanları düşün. Bu anlarda ne yapıyorsun genelde?

7. Aşağıdaki filmlerden hangisi güzel bir film gecesinde iyi gider?

8. Ve son olarak, hayatında asla karşılaşmak istemediğin en büyük korkun ne?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşk insanısın!

Aşk insanısın!

Testimize verdiğin yanıtlara göre sen aşk insanısın! Seninle ilişki yaşamak karşı taraf için rüya gibi bir deneyim olur. Ama onlar bunun kıymetini bilmiyor bazen. Böyle olunca sen de aşka küsmüş olabilirsin biraz. Ama bu durum senin suçun değil. Hayat şartları seni belli bir noktaya getirmiş olabilir. İçinde ne kadar sevecen ve sevgi dolu bir insan olduğunu sen de biliyorsun zaten. İnsanlara karşı da temiz duygularla yaklaşırsın zaten sen. Aşk olsa da olmasa da durum bu. Ama tabii her zaman öyle olmuyor, bazen dikkat etmen gerekiyor. Fakat bu özünde nasıl aşka aşık bir insan olduğun gerçeğini değiştirmiyor. :)

Yalnızlık insanı!

Yalnızlık insanı!

Testimize verdiğin yanıtlara göre sen yalnızlık insanısın! Sen öyle gürültüye patırtıya gelebilen biri değilsin. Kafanı dinlemek istiyorsun bazen. Her zaman olmasa da kendine ait özel alanın olmasını istediğin anlar var. Sevgili de bu kurallarını esnetebilir biraz tabii. Ama doğru insanla karşılaştığında hayatındaki değişimin nasıl olumlu olduğunu göreceksin. Zaten aşka komple karşı biri değilsin. Bir ilişki yaşamayı da düşünüyorsun arada. Sadece biraz cesaret gerekiyor, bir de doğru insanla karşılaşmak. Ama üzülme her şey istediğin gibi çözülecek. :)

Bazen aşk bazense yalnızlık insanısın!

Bazen aşk bazense yalnızlık insanısın!

Testimize verdiğin yanıtlara göre bazen aşk bazense yalnızlık insanısın. Sen öyle keskin uçların insanı değilsin. Sevgilinin dizlerinde yatıp uyumak da sana cazip gelir, oturup sakince bir film izlemek de... Sen hayattan keyif aldığın tüm anları yaşamak istiyorsun zaten. Senin için en önemli mesele aslında bu. Sevgi ve saygıya dayalı bir ilişki yaşadığın an, aslında içine sinen şeyi de yaşayacaksın sen. Bazen çılgınlıklar yapar, bazense durulursun. Senin yapın böyle, ama bu durum kesinlikle seni gelgitli yapmıyor. Sadece anı kovalıyorsun o kadar. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
869
378
154
80
52
47
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurcan Güneri

bazen aşk bazense yalnızlık insanısın. Sen öyle keskin uçların insanı değilsin. Sevgilinin dizlerinde yatıp uyumak da sana cazip gelir, oturup sakince bir fi... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bazen aşk bazense yalnızlık insanısın! Testimize verdiğin yanıtlara göre bazen aşk bazense yalnızlık insanısın. Sen öyle keskin uçların insanı değilsin. Sev... Devamını Gör

Sigurd

Bazen aşk bazen yalnızlık mı :/ yalnız bırakın beni yüz sene yaşarım mutlu mesut.