Görüş Bildir
Haberler
O da Seni Seviyor mu?

etiket O da Seni Seviyor mu?

08.03.2018 - 15:34 Son Güncelleme: 19.08.2018 - 16:19

Çözmeye başla ve öğren :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini söyle bakalım.

2. Kaç yaşındasın?

3. Bazen seni bilerek görmezden geldiğini hissediyor musun?

4. Aranızdaki ilişkiyi nasıl tanımlarsın?

5. Şu dünyada en nefret ettiğin şey bunlardan hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki onda en çok sevdiğin özelliği ne?

7. Ruh halini temsil eden bir görsel seç şimdi de.

8. Onu temsil eden bir şeker seç bakalım.

9. Bu solmuş çiçekler sana neyi düşündürüyor?

9. Bu solmuş çiçekler sana neyi düşündürüyor?

10. Şimdi o kişiye odaklan ve bir tarot kartı seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Arkadaşlarının sizin hakkınızdaki fikri ne?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Evet evet!

Sen nasıl şanslısın öyle. Valla belli ki o da sana yanıp tutuşuyor. Sanırım biraz utangaç bu yüzden de gelip bu konuyu konuşmaya pek cesareti yok. Galiba senden bir adım ya da işaret bekliyor. Yani onu biraz cesaretlendirmen gerekiyor. Bunu da ufak bir bakışınla ya da sözünle yapabilirsin aslında. Canım sonuçta o da haklı, o kadar kolay mı hemen gelsin sana açılsın. Bak sen de çekiniyorsun mesela :)  Hatta o sırf sen anlama diye senden uzak bile durmaya çalışıyor. Senin vereceğin tepkiden korkuyor çünkü. Aranızdaki şeyin tamamen bitmesinden korkuyor. O böyle uzak davranınca sen de şüpheye düşüyorsun tabii anlam veremiyorsun. Bu konular zaten anlaması epey zor şeyler. Fakat hisler asla yalan söylemez. Onun yanındayken içindeki kıpırtılar, birbirinizin elektriği seni o kadar etkiliyor ki. Aslında sen zaten anlamışsın onun da seni sevdiğini. Yalnızca sözlü olarak duymak istiyorsun haklı olarak. Hadi bakalım sana güveniyoruz, ona gerekli cesareti verebilirsin.

Biraz sabretmen gerekiyor!

Henüz tam olarak aşık olma evresine geçememiş o. Yani, evet aranızda farklı bir çekim olduğunun farkında ama buna henüz aşk diyemiyor. Siz arkadaşlıkla aşk arasında sıkışıp kalmışsınız. Aranızda çok güzel bir çekim var ama o bunu mahvetmek istemiyor. Sonuçta her zaman bir ayrılık ihtimali var. O da bundan korkuyor. Seni bir gün tamamen kaybetme ihtimalinden... Aslında ipler biraz senin elinde. Onu bu düşüncesinden uzaklaştırabilirsin. Sana karşı olan sevgisini daha da coşkulu hale getirebilirsin. Böylece o da daha fazla dayanamayıp en azından sana açılmaya karar verir. Eğer ortada böyle bir sıkıntı varsa beraber çözebileceğinize inandır onu. Sizi sizden daha iyi kimse tanıyamaz. Aranızdaki arkadaşlığın boyutlarını en iyi siz biliyorsunuz. Bu sıkıntılı zamanlar için ona biraz daha vakit ver. Biraz daha kendi başına düşünsün. Sonra da onu karşına alıp durumu açıkla. Zaten tavırlarından ne karara vardığını anlayıp ona göre bir konuşma yapabilirsin. Ne olursa olsun bunu arka plana atma. Mutlaka konuşun. Fakat birazcık sabret...

Kafası karışık!

Onun içinde de kıpırtılar oluşmaya başlamış. Fakat bundan tam olarak emin değil. Yani sana aşık olup olmadığını sorguluyor o da şu sıralar. Eskiden yaşadığınız şeyler aklından çıkmıyor. Onun da senin de... İyi ve kötü ortak çok anınız var. Sen onu iyilerle hatırlamaya devam edip aşkından vazgeçmemişsin. Fakat o olaya biraz daha gerçekçi bakıyor. Önceden yaşadığınız sıkıntıların yeniden olmasını istemiyor belli ki. Fakat bir yandan da sana olan aşkı dinmiyor. Unutmaya da çalışmış seni aslında ama yapamamış. Kafası epey karışık gibi, ne yapacağını bilmiyor. Bence sizin yüzleşmeniz gerekiyor. Açık açık anlat her şeyi ona. Buna yalnızca beraber çözüm bulabilirsiniz. Bize sorarsan seni kesinlikle seviyor. Fakat sağlıklı bir ilişki için sevgi her zaman yetmiyor. O da aynen böyle düşünüyor işte. Bir şeylere başlayıp seni tamamen kaybetmekten korkuyor. Durumunuz baya karışık... Tavsiye vermek inan çok zor. Söyleyebileceğimiz tek şey yüzleşmeniz gerektiği. En azından kendi kendinizi yemekten kurtulursunuz artık.

İşin zor gibi!

Üzgünüz ama beklentilerine olumlu bir yanıt veremeyeceğiz. Çekingen yapın onun gözünde seni soğuk göstermiş. Seni tanımadığı için senin hakkında da pek sağlıklı ve doğru bilgiler yok kafasında. O yüzden önce onunla bir şekilde arkadaş olman gerekiyor. Bırak seni tanısın. Emin ol o zaman her şey daha da iyiye gidecek. En azından senin hakkında fikir sahibi olacak ve tanıdığına da çok memnun olacak. Sen çok iyi kalpli ve tatlı bir insansın. Neden seni tanımasından korkuyorsun? Seni bir tanısa hayran kalır. Çünkü senin gibi güzel kalpli insanlar artık pek fazla yok. Artık ikinizi kafanda yaşatmaktan vazgeç. Bu hayalinin gerçek olabileceğini unutma. Yalnızca onunla iletişim kurmayı denemen gerekiyor. Bizi içimizde çok güzel hisler var. Senin gibi birine tanıdıktan sonra aşık olmamak çok çok zor :) Hadi bakalım, göster kendini.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9535
6731
2155
1527
1222
918
893
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın